MoranaHekata Posted June 2, 2002 Report Posted June 2, 2002 Zanima me vase misljenje o ovom bendu... :? :? Morana Quote
AMON RA Posted June 4, 2002 Report Posted June 4, 2002 oces moje misljenje?pa s obzirom da si mi ti dala da ih poslusam moram da ti odgovorim.dobri su,imaju odlican vokal Quote
MoranaHekata Posted June 9, 2002 Author Report Posted June 9, 2002 Ma, oni su celokupno odlicni! Volela bih da nadjem neki njihov demo... Vidim da gotovo niko nije cuo za ovaj bend, pa vam ga mogu preporuciti! Stvarno su fenomenalni!!! Quote
Kali Posted June 17, 2002 Report Posted June 17, 2002 Da, slazem se sa tobom da je malo ljudi culo za Desaster.... Moje misljenje o Desaster-u je totalno pozitivno!! Pozdrav!!! :roll: 8) Quote
AMON RA Posted June 20, 2002 Report Posted June 20, 2002 stvarno nije puno ljudi culo za njih,nebih ni ja da mi morana nije dala(disk) ona me svaki dan smara s njima(salim se),e najebao sam zbog ovog mislim da ima jos ljudi koji su culi ali izgleda da nece da pisu Quote
scissors Posted June 20, 2002 Report Posted June 20, 2002 ja sam skinuo neki Desaster, ali mi nije ni blizu blacka... Quote
AMON RA Posted June 24, 2002 Report Posted June 24, 2002 mozda nije taj.kako se zove album.slusao sam hellfires dominnion,da nije tako mozda imaju jos neki demo neznam kako se zove Quote
scissors Posted June 24, 2002 Report Posted June 24, 2002 ne znam kako se zove album, ali pronacicu jos stvari od njih, pa cu ti reci tacno... Quote
Nav Cosmos Posted June 28, 2002 Report Posted June 28, 2002 Strasan bend, poslusajte Touch Of Medieval Darkness i Hellfire's Dominion...Mnogo dobar bend... Quote
Morana Posted June 29, 2002 Report Posted June 29, 2002 Hehe..konacno si se setio da kazes nesto o ovom bendu!!!! cula sam da postoji mogucnost da vidimo ovaj bend i kod nas!!!! :? :? :? Umrecu od srece ako se ta tvrdnja ostvari!!!! Quote
AMON RA Posted June 30, 2002 Report Posted June 30, 2002 samo da to nije opet ispala kao za slayer i ostale bendove Quote
Morana Posted June 30, 2002 Report Posted June 30, 2002 Pa,verovatno ce i biti tako!!!!Kod nas je gotovo nemoguce da dodje bilo koji strani black metal bend!! :ne: Quote
Mulder Posted July 4, 2002 Report Posted July 4, 2002 Da da da...Pa dolaze u Pancevo!I sviraju specijalno In the ban of Satan..... Za Moranu!Cimam se bre POOZDRAV Quote
[Nocturno] Posted September 28, 2002 Report Posted September 28, 2002 mislim da je ova tema trenutno aktuelna... jedva cekam da nedelja dodje Quote
[Nocturno] Posted September 30, 2002 Report Posted September 30, 2002 jebote kako su dobro svirali juce!!!! likovi su strava!!! opushteno se zezaju... pricao sam sa njima... i sledece godine za leto dolaze opet!!!!!!!!!!!!!11 Quote
All_Destroyer Posted September 30, 2002 Report Posted September 30, 2002 "]jebote kako su dobro svirali juce!!!!likovi su strava!!! opushteno se zezaju... Yeah!!! Stvarno su svirali da `ebe kevu! Slamovao sam ko nikad! A opushteni jesu, ne foliraju se, to je bitno! Quote
Invictus Posted October 13, 2002 Report Posted October 13, 2002 Proveo sam dva dana sa njima. Njuske su i po. Quote
Grobodan Posted November 27, 2003 Report Posted November 27, 2003 Nabavio sam Desaster - Live in Serbian hell,i po onome sto sam cuo mogu reci da mi je jako zao sto nisam bio na svirci.Stvarno se oseca da je bila fenomenalna atmosfera,pravi pakao!Dok sam slusao kasetu,poceo sam i sam da bangujem,mogu misliti kako je bilo vama srecnicima koji ste bili tamo. Posebno mi se svidelo sto su odsvirali Tormentor od Kreatora.Nema sta,stvarno elita. Quote
The Inquisitor Posted December 8, 2003 Report Posted December 8, 2003 Svirali su i obradu od Slayer-a Black magic a: Quote
Cryfemal Posted January 11, 2004 Report Posted January 11, 2004 Ovo je jedan od najboljih bendova koje su moje usi ikada cule. Quote
Wolven Child Posted January 12, 2004 Report Posted January 12, 2004 Do sada sam nabavio A Touch of Medieval Darkness i Hellfire's Dominion. Nadam se samo da cu nabaviti SVE!!! Mislim da zaista mnogo mogu da kazu svojim nesvakidasnjim ritmovima... Quote
Cryfemal Posted January 14, 2004 Report Posted January 14, 2004 Trebas cuti jos dosta toga, jer stvarno vredi. Iako je originalni pevac napustio postavu, novi je takodje valjan i dize atmosferu na nivo, na koji vecina trenutno-prisutnih "black/thrash" pevaca ne moze ni sanjati. Sve u svemu, stari snimci imaju vise duha. Hell DESASTER!!! Quote
(Z)arkhon Posted August 16, 2004 Report Posted August 16, 2004 hellfires dominion je ludilo,ban of satans sorcery mi je medju najjacim stvarima uopste,ali se ne cuje bubanj... Quote
Kai Hansen Posted August 18, 2004 Report Posted August 18, 2004 Meni su prva tri albuma odlichna, a najbolji "Hellfires Dominion" Pevach Okkulto je otishao i jebena shteta!!! Skinuo sam novi albim "Divine Blasphemies" muzika je vishe thrash nego ikad, ali novi vokal Sataniac mi se uopste ne svidja i ne znam kako tek peva stare stvari... Ove godine im izashao i live album Brazilian Blasphemie Blizkrieg"...ali ga jos nisam slusao. Quote
Recommended Posts