Grobodan Posted September 9, 2005 Report Posted September 9, 2005 Imam ja novi album ali ga nisam preslusao ni jednom. Mislim da ce Grave da iskomentarise, nejmu sam srezao, samo ako bude stigao da digne glavu od knjige Reche mi da je dosta dobar album ... I...evo me,direktno sa knjige Pa sta reci,album u njihovom dobro poznatom stilu.Ko ih je voleo pre - volece ih i dalje.Inace,cini mi se da su za nijansu sporiji na ovom izdanju,ali ne bojte se,headbangable delova ima koliko volite. Quote
Angelystor Posted September 9, 2005 Report Posted September 9, 2005 Chekamo original Same here... Kad ce bre jebo ga infernalni otac? Quote
kuruz Posted September 9, 2005 Report Posted September 9, 2005 Ne znam choveche,valjda sledece nedelje. Quote
Grobodan Posted September 14, 2005 Report Posted September 14, 2005 Sta je momci,jos se ceka original? Evo,je bas slusam album...Dobar je skroz. Quote
Angelystor Posted September 16, 2005 Report Posted September 16, 2005 Ko se poslednji smeje, najsladje se smeje Ko poslednji dobije novi desaster..pizdi. Quote
kuruz Posted September 26, 2005 Report Posted September 26, 2005 Ja sam dobio juche disk. Malo sporiji album,Sataniac losh. Textovi chudni(deo iz Angelwhore:Taste this cock divine...) 7/10 za pochetak,videcemo posle... Quote
Angelystor Posted October 13, 2005 Report Posted October 13, 2005 Ja se bash napalih na album..s obzirom koliko ga slusham i nije chudno Od mene dobija 7.5/10 Sataniac je znachi..izgubljen..mnogo isto zbrzava neke delove...ma sranje...ali zato onaj gostujuci Growl na NIHILISTIC OVERTURE razbija!!! Brzi i cistiji growl odavno ne chuh..a onako dobar.. Inache pomenuta pesma mi definitivno postala omiljena sa novog..uz nju najbolje su Blessed Pestilence(malko podseca na Nekropolis) i Ghouls to Strike. Album malo kompleksniji(?) od proslih..pesme su bash dugachke..ali ne mislim da su nesto izgubili na brzini..ovaj album je samo "racionalniji" od zadnjeg koji je bio bash zesca krljachina. Dobro je. Quote
Angelystor Posted October 27, 2005 Report Posted October 27, 2005 http://www.lordsofmetal.nl/showinterview.php?id=1091&lang=en Interview sa Sataniacom..dobar bre lik Chak je i nas spomenuo! Znachi..bilo bi lepo da se opet dovedu Quote
kuruz Posted October 27, 2005 Report Posted October 27, 2005 They have to wait for so long to see their favourite bands, so when the time comes they just go crazy. Metallica i Slayer su pravi primeri.Lepo je zhiveti u bednoj zemlji Quote
Grobodan Posted October 28, 2005 Report Posted October 28, 2005 Evo vam jos jedan intervju,ovog puta sa Tormentorom,gde se pominje Srbija http://www.mz.art.pl/interviews/desaster.htm Quote
Angelystor Posted October 28, 2005 Report Posted October 28, 2005 Ovaj me podseti, "Before The Creation Of Time" su uradili bolje od originala bre! Quote
Narsil Posted October 29, 2005 Report Posted October 29, 2005 Desaster ima odlican album hellfire's dominion! Taj albuma slusam svaki dan! Quote
Grobodan Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 Jel ima neko back cover album Tyrants?Ako ima,neka mi shibne na pp.Ajde,pomazite... Quote
Grobodan Posted July 8, 2006 Report Posted July 8, 2006 Evo nas. Trazi od Milana Rakica,znas valjda ko je to,[email protected] Quote
StarbreakeR Posted July 8, 2006 Report Posted July 8, 2006 Ma poznato mi al ubi me ako se setim... Ajd sad cu da saljem mail...hvala... Quote
Grobodan Posted July 8, 2006 Report Posted July 8, 2006 (edited) Klavijaturista May Resulta,basista The Stone,vredni underground radnik - drzi Grom records itd...Rings a bell? edit:od istog sam uzeo i Hellfire Dominion original Edited July 8, 2006 by grave Quote
StarbreakeR Posted July 8, 2006 Report Posted July 8, 2006 Jao jes bre...a ja se secam...pa video sam ga valjda u bookletu...sve u svemu poslao sam mail pa cemo da vidimo ako ima... Quote
Wise Owl Posted December 3, 2007 Report Posted December 3, 2007 Godinu i po dana da niko ne svrne na temu?!? Bas puno... jbg. ne zasluzuje ovaj bend bas poslednju stranu na blacku (mada su mi licno slicniji thrashu, al' ajde) Ajde da bacim par reci, da ih mod ne obrise Ja ih puno volim - energicni, brzi, precizni i umeju da ponesu coveka Quote
+Abigail+ Posted December 3, 2007 Report Posted December 3, 2007 kao sto rekoh na nifelheimovoj temi.. 666 jedan od (naj)boljih albuma ove godine Quote
Angelystor Posted December 5, 2007 Report Posted December 5, 2007 Godinu i po dana da niko ne svrne na temu?!? Bas puno... jbg. ne zasluzuje ovaj bend bas poslednju stranu na blacku (mada su mi licno slicniji thrashu, al' ajde) Ajde da bacim par reci, da ih mod ne obrise Ja ih puno volim - energicni, brzi, precizni i umeju da ponesu coveka actually pricha se o Desasteru, ali na thrash delu foruma : ) http://www.yumetal.net/forum/index.php?sho...t=0&start=0 666SSS jebe keve! Povratak Desastera! Chak i Sataniac zvuchi carski.. Quote
WoI Posted December 8, 2007 Report Posted December 8, 2007 cekaj a zasto ima dve teme razor ritual :rockdevil: :rockdevil: Quote
dimmu1 Posted December 9, 2007 Report Posted December 9, 2007 (edited) ja sam tek posle preslushavanja sss666 chuo starije pesme i mnogo mi se dopale,a sss666 mi oduvao slushke svaka im chast Edited December 9, 2007 by dimmu_ Quote
RNA Posted December 15, 2007 Report Posted December 15, 2007 Две теме су зато што блекери неће да признају да је ово прљави треш бенд! Quote
Recommended Posts