Zakk Fade To Black Posted March 26, 2005 Report Posted March 26, 2005 Na proslom gigu u BGu su njom otvorili.Ma deracemo se,pa ce valjda svirati Da,da bas ce to da bidne... Quote
kuruz Posted March 27, 2005 Report Posted March 27, 2005 Nisam ishao,mrzelo me.Nije mi bilo do skakanja i dranja sa gomilom ljudi u crnom Ishao u Sentu na kosharkashku utakmicu u Sentu(pretezhno madjarsko mesto) i sa drugom urlao "Na kolena pred Srbe!!" Kako je bilo? Quote
Angelystor Posted March 27, 2005 Report Posted March 27, 2005 E a ja gi napushtam uz SACRILEGE! HAHA! Kako sam znao..svirali su to E ako nekog zanima set lista..OTPRILIKe je bilo ovako: In A Winter Battle Nighthawk Sacrilege Tyrants Of The Netherworld Profanation/Devil's Sword Porter Of Hellgate Metalized Blood Troops Of Doom Moram reci da je Portir bio najprijatnije iznenadjenje vecheri Kako mocna pesma uzivo! Ali kad se pogleda,..Moglo..je tu da se ubaci josh koja pesma..eto..ipak nisam chuo Symphony..ali kad razmislim..njega je zamenio Portir. Najbolja sviraja josh od Vejdera! Quote
Grobodan Posted March 28, 2005 Report Posted March 28, 2005 Bejashe kratko,ali mnogo dobro.Bend je dobro zvucao,atmosfera u publici dobra,sve u svemu - strava sve.Troops of Doom i Portal su mi bili iznenadjenje veceri. Inace,na svirci sam nabavio Divine Blasphemies kasetu,album je do jaja,cak mi je i bolji od Tyrantsa. Quote
Angelystor Posted March 28, 2005 Report Posted March 28, 2005 BIla kaseta?!? E jebga..ja sam samo diskove video..a vec sam dao pare za majcu i VHS.. Divine je dobar, jedino mi vokal u pochetku smetao, heh. Portirnik, shto reche, iznenadjenje vecheri, za to sam nashao neshto i ako se ne varam to je PRVA Desasterova pesma ever Quote
Angelystor Posted August 4, 2005 Report Posted August 4, 2005 http://www.metal-archives.com/release.php?id=85326 infoi o novom albumu... Quote
kuruz Posted August 21, 2005 Report Posted August 21, 2005 Album mozhe da se kupi preko Awaken-a,cena je 12 evra. Ostale informacije na [email protected] Ja sam vec rezervisao sebi jedan Quote
Angelystor Posted August 21, 2005 Report Posted August 21, 2005 BTW najgrdje je shto na sajtu nema nikakvih vesti o albumu. Quote
Grobodan Posted August 22, 2005 Report Posted August 22, 2005 Zanimljivo,album izlazi za Metal Blade... Quote
Goxy Posted August 24, 2005 Report Posted August 24, 2005 Zanimljivo,album izlazi za Metal Blade... Zar nije za Iron Pegasus Quote
Angelystor Posted August 24, 2005 Report Posted August 24, 2005 Koliko sam ja skapirao, samo vynil verzija izlazi za Iron Pegasus. Quote
kuruz Posted August 24, 2005 Report Posted August 24, 2005 Najnoviji peti album nemackih ubica DESASTER "A n g e l w h o r e" koji izlazi 22.08.2005 za Metal Blade records moguce je nabaviti preko Grom Records .... Deo mejla od Awaken-a. Quote
Angelystor Posted August 24, 2005 Report Posted August 24, 2005 Najnoviji peti album nemackih ubica Jao, choveche zagrcnuo sam se od smeha Quote
kuruz Posted August 24, 2005 Report Posted August 24, 2005 Ccc,kazhi mu da te stavi na mailing listu.Umiracesh stalno. Quote
Goxy Posted August 24, 2005 Report Posted August 24, 2005 (edited) Koliko sam ja skapirao, samo vynil verzija izlazi za Iron Pegasus. Ustvari, sta se trpam ovde,kao mene zanima kad i za koga ce da izdaju novi album. Ja uopste i ne slusam Desaster A vi uzivajte u novom albumu. Odoh! Edited August 24, 2005 by Goxy Quote
Angelystor Posted August 24, 2005 Report Posted August 24, 2005 Conqueror's Supremacy- ova ima da me oduva! Quote
kuruz Posted August 24, 2005 Report Posted August 24, 2005 Awaken je dobio moje pare,sad chekam septembar Quote
ba+a. Posted September 5, 2005 Report Posted September 5, 2005 (edited) 1. The Arrival (intro) 2. The Blessed Pestilence 3. Angelwhore 4. Conqueror's Supremacy 5. Ghouls To Strike 6. Nihilistic Overture 7. Havoc 8. Downfall Be Thy Blade 9. Revelation Genocide 10. Mourning Path (outro) Jel ga ima neko ? Edited September 5, 2005 by I am the black wizards Quote
kuruz Posted September 5, 2005 Report Posted September 5, 2005 Josh nije stigla poshiljka u Srbiju,valjda sledece nedelje.. Quote
kuruz Posted September 5, 2005 Report Posted September 5, 2005 (edited) Gle,ovde nisam rekao da imam In Cover Battle. Kompilacija koju je sastavio Tormentor,sadrzhi sledece pesme: 01 Tormentor (Kreator cover) 02 Black Magic (Slayer cover) 03 Sacrifice (Venom cover) 04 Dead City (Violent Force cover) 05 Countess Bathory (Venom cover) 06 A Serpent In Bloodred (Pentacle cover) 07 Fallen Saint (Exumer cover) 08 Swing of the Axe (Possessed cover) 09 Proselytism Real (Sodom cover) 10 Cross Me Fool (Razor cover) 11 Darkness & Evil (Sabbat cover) 12 Before the Creation of Time (Unleashed cover) 13 The Hill of a Thousand Souls 14 Ride On For Revenge 15 Burning Crosses 16 Hell-Born 17 Souls of Infernity Edited September 5, 2005 by Akumu Quote
solicitor Posted September 5, 2005 Report Posted September 5, 2005 Imam ja novi album ali ga nisam preslusao ni jednom. Mislim da ce Grave da iskomentarise, nejmu sam srezao, samo ako bude stigao da digne glavu od knjige Reche mi da je dosta dobar album ... Quote
Recommended Posts