The Prince of Dorkness Posted August 14, 2007 Report Posted August 14, 2007 Ovo,jedva cekam. Voleo bih da film bude u sledecem kontekstu. John Rambo okruzen sa dvesta naoruzanih Burmanskih terorista. Jedino naoruzanje:Cackalica Pogadjate vec ko ima vece sanse za prezivljavanje! Quote
Vlaja Buraz Posted August 16, 2007 Report Posted August 16, 2007 fak jea :rockdevil: Kakve šiške. Vidi se da je imao prilike da vidi promo slike Drakonika. Uroše, tuži ga za sve pare. Quote
lemmy sixx Posted August 17, 2007 Report Posted August 17, 2007 Nije mi jasno,zbog cega na coveru pise Rambo V?!?Kakav je to zajeb? Inace,trejler je super...svidja mi se sto je film odradjen u old school maniru.Super je.Obozavam sve delove,pretpostavljam da ce mi se i ovaj svideti.Jedino mi se ne svidja preterana brutalnost.Jednom liku odsece glavu,jednog razvali u komadice sa M60,jednom iscupa grkljan...nikada to nije radio. Quote
WoI Posted February 4, 2008 Report Posted February 4, 2008 Juce sam prisustvovao svetom trenutku. Gledao sam Ramba. Otisao sam sa ortacima u onaj novi bioskop u Delti, koga svima sada toplo preporucujem, jer je definitivno najbolji bioskop trenutno u gradu...i tako sedosmo ti mi. Film odmah poche, radnja se razvijala malo pola sata, a ostlaih sat vremena kad je krenulo...Ono je najkrvaviji komercijalni film snimljen ikad u istoriji :rockdevil: :rockdevil: Znaci jebeno da vid vidite ono! Umalo nisam iscupao sediste od uzbudjenja :) Pod obavezno da idete da gledate ko nije!!! Za sve Rambo fanove ima se odusevite! Jedino kratko traje bre. Cini mi se sat ipo ako ne i manje, Quote
lemmy sixx Posted February 4, 2008 Report Posted February 4, 2008 Uhh,moram ovo gledati u skorije vreme! Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted February 4, 2008 Report Posted February 4, 2008 Idem i ja da vidjim,mora da je genijalan Quote
MissionVao Posted February 4, 2008 Report Posted February 4, 2008 Directed by Sylvester Stallone Produced by Sylvester Stallone Written by Sylvester Stallone Starring Sylvester Stallone Inace cujem da je Rambo IV gadan cak i ljudima koji su gledali 8mm/Spasavanje redova Rajana i SAWove Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted February 4, 2008 Report Posted February 4, 2008 Poslednji akcioni heroj Silvester Stalone vratio se na scenu ulogama akcionih heroja Ramba i Rokija koje su ga proslavile tokom 80-ih godina XX veka, a kako „Hollywood reporter“ prenosi Stalone je potpisao ugovor za još dva akciona filma. Quote
WoI Posted February 4, 2008 Report Posted February 4, 2008 Inace cujem da je Rambo IV gadan cak i ljudima koji su gledali 8mm/Spasavanje redova Rajana i SAWove spasvanje redova rajana nije uopste gadan film, a u odnosu na ovo je zanrovski komedija Otkrio bih vam neke od tih prljavih scena al necu da kvarim film Quote
kuruz Posted February 4, 2008 Report Posted February 4, 2008 Морам ићи да видим то, ипак мој суграђанин глуми у том филму. Quote
MissionVao Posted February 4, 2008 Report Posted February 4, 2008 spasvanje redova rajana nije uopste gadan film riiight svaka realna scena je 50x gora od nekog horora. Quote
WoI Posted February 4, 2008 Report Posted February 4, 2008 riiight svaka realna scena je 50x gora od nekog horora. pa zato ti kazem. rajan je realan kao i rambo, a rajan je malo dete za ramba u otkidanju udova i glava pa ti vidi Quote
MissionVao Posted February 5, 2008 Report Posted February 5, 2008 slazem se al ti rece da Rajan nije gadan sto ne stoji nikako jao nadam se da ce da bude i peti deo Quote
WoI Posted February 8, 2008 Report Posted February 8, 2008 pogresno se razumesmo maj mistejk nego bre ljudi jel ste li gledali bre ovaj biser svetske kinematografije vec?! Daj da cujem neke komentare Quote
ba+a. Posted February 8, 2008 Report Posted February 8, 2008 jbt uvek mesam rambo-a i rocky-ja mozda zato shto nisam gledao ni jednog ni drugog Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted February 8, 2008 Report Posted February 8, 2008 Tako mi alaha idem da gledam ramba vec sledece nedelje pa javljam... Quote
WoI Posted February 8, 2008 Report Posted February 8, 2008 jbt uvek mesam rambo-a i rocky-ja mozda zato shto nisam gledao ni jednog ni drugog ne javljaj mi se vishe u zivotu Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted February 11, 2008 Report Posted February 11, 2008 Gledao sam veceras sa ortacima i mogu reci da je preterano krvav sa delovima tela koja lete na sve strane i totalni je shit od filma,cak i gori nego sto sam mogao pretpostaviti. Onaj novi umri muski je remek delo u odnosu na ovo sranje,nadam se da ce nominovati ovaj krs za one maline ili kako se zovu nagrade za najgori film Quote
Ultimate Bastich V.2. Posted February 11, 2008 Report Posted February 11, 2008 Preterano, nije da ne volim da gledam masakr, ali ono je smesno, u stvari tuzno da je barem Stalone u 40 pa i da shvatim nekako film, ali sa 60 godina, malko dzogira po onoj sumi i jedva izgovara proste recenice tipa Fuck off, Get out isl. Ne dao mu bog da mu sledeci akcioni film bude Rambo 5 ili Rocky 7, ne ponovilo se vise nikada.... Quote
WoI Posted February 13, 2008 Report Posted February 13, 2008 ...ali sa 60 godina, malko dzogira po onoj sumi i jedva izgovara proste recenice tipa Fuck off, Get out isl. "Go home" :) Quote
Жвакић Posted February 13, 2008 Report Posted February 13, 2008 Ја ћу гледати овај филм јер сам знатижељан. На имдб-у је добио оцену 8/10, а овде неки пишу како је лош. Тако да ћу ја да пресудим кад га погледам. Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted February 13, 2008 Report Posted February 13, 2008 Aj ubacite glasanje koji je najbolji rambo,bas me zanima sta ljudi misle o ovom remek delu 7me umetnosti Inace,najjace je bilo na projekciji kada posle nekog cool pokreta je neki likao TO RAMBOOOOOOO I fala bogu sto smo mu pljeskali na kraju filma jer je ipak on to zasluzio!!! Quote
Ultimate Bastich V.2. Posted February 13, 2008 Report Posted February 13, 2008 Kec je najbolji sve ostalo je preseravanje... Quote
Recommended Posts