Chicken Little 420 Posted January 31 Report Share Posted January 31 slazem al verovatno ce da bolje zvuci kad lepo stanu na neku normalnu binu i sviraju normalan koncert, ne znam gde je ovo, izgleda kao kod ortaka na vikendici, negde pre rostilja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted March 11 Report Share Posted March 11 (edited) Uhvatio ih opet sad na turneji sa Obskurom u okviru nekog "tour mashupa" sa Persefone turnejom. Usled toga, i usled tehničkih problema sa backing trakama, Cynic na kraju samo cca 40 min svirao od mogućih 60. Težak smor i to, i Paul nekako zen nadrndan bio sve vreme, možda i do problema ovih. Steffen iz Obskure im radi growlove na turneji, i potpuno neki novi gitarista inače, i growlovi sasvim uredni naravno, samo tupavo izgleda što stoji na bini sa topkom papira u ruci i čita tekstove. Pola Fokusa, ostalo TIA/novije. Oke zvučalo, ali više sam razmišljao na gigu kako smo imali sreće što smo ih gledali onomad u Bgu kad smo ih gledali, i postava i lista i sve. Zlatne SKC godine. Usput, Obscura odlična bila, samo što više nema teorije da pohvatam ko njima svira i kad. p.s. I da nisam ispratio da se reizdanje Focusa zove Refocus. Još i majice sa tim natpisom, katastrofa. Edited March 11 by Angelystor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WIZARD OF GORE Posted March 12 Report Share Posted March 12 Taj novi gitarista je Mike Gilbert iz Severed Savior 🤘 ja bih bio 100 puta srećniji da njih uhvatim na nekoj turneji, ali ko zna možda ipak i odem na Cynic/Obscura...imam još neki dan da se odlučim 😄 Btw. Re-Focus je teško smeće, užasan remix, ja ugasio posle dva minuta, ne znam ni da li sam i toliko izdržao kada sam natrčao na jutjubu 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted March 12 Report Share Posted March 12 jos jedan bend koji treba sahraniti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chess Posted March 12 Report Share Posted March 12 Paul realno treba da ugasi Cynic i da nastavi tu neku svoju solo Zen spiritualnu pricu kroz solo albume Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinarski Ratnik Posted March 13 Report Share Posted March 13 Ko što bi jedan lik kog znam reko: "Umrli, samo ih niko nije pozvo na sahranu" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haos sam ja Posted May 9 Report Share Posted May 9 Mogao je i bolji izbor pesama al ajde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted May 10 Report Share Posted May 10 mogli bi i da prestanu da sviraju realno ili bar da nadju nekog ko svira fretless bas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted May 10 Report Share Posted May 10 Prijavi CV Masvidalu, i sliku anusa, mozda te uposli. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haos sam ja Posted May 10 Report Share Posted May 10 Meni je ok ovaj audiotree live. Naravno, nema ni blizu te magije koju su proizvodili Reinert i Malone i Cynic nastavlja da životari kao nekakav memory act na njih dvojicu, lepo priča Paul. Slažem se ko je iznad rekao da bi najbolje bilo da kad završi ovu turneju spakuje Cynic priču u jednu dragocenu fioku a on nek piči svoje manga tripove pod drugim imenom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts