Џрк Posted July 21, 2008 Report Posted July 21, 2008 Frubi, velike su sanse da bi ti se ovaj 'cert isplatio. Plus, dobijamo da vidimo Cynic opet(bez h). Ako ima ikakve sanse... Quote
Karlo SE Posted July 21, 2008 Report Posted July 21, 2008 Iako sam posle svih desavanja pesimistican sto se tice isplativosti koncerata ovde, za ovo mislim da bi proslo vrlo glatko. Quote
Buddha Posted July 21, 2008 Report Posted July 21, 2008 ja mislim da je veliki SKC nerealan za ovo, iako bih voleo da je suprotno... ono sto je veci problem je sto nema mesta ni za sta, ili posle cele turneje da se cimnu ovamo, ili da 8. decembra iz beca dolete ovamo i onda odlete za stutgart. teska posla... Quote
Lunar Posted July 21, 2008 Report Posted July 21, 2008 @Inace sto se tice Opetha mnogo ljudi to slusa ovde definitivno, tako da velika sala nije nikakav problem sa nekom ne velikom cenom karte privukli bi 700-800 ljudi. Ali ja neverujme da ce se cimati ovamo , ali nije tesko da probate da ih dovucete, samo barem da probate, cuda se desavaju evo Mladic uhapsen dok pisem ovo. Quote
Tihi Posted July 21, 2008 Report Posted July 21, 2008 (edited) Nije Mladic nego Karadzic. Sto se tice Cynic-a na njihovom spejsu stoji izgleda cover za "Traced In Air" al' je nesto zabagovano pa ne moze da se uvelica slika ! I da, dovedite ih sledece ako ne ove godine, mislim bilo bi dobro, cak sta vise mislim i da ce sa ovim novim albumom steci jos vise fanova u Srbiji ! Edited July 21, 2008 by Tihi Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted July 22, 2008 Report Posted July 22, 2008 Pa zar vi stvarno mislite da mi ne bi doveli ovaj paket ?! Aman bre :)heheehhe Al nema teoretske sanse, manager im je chmar tezak i traze para mlogo ! Sa 2000-2500din da se rasproda skc , mozda bi se nesto pokrilo... pa vi izracunajte kolko je to para ... Quote
Џрк Posted July 22, 2008 Report Posted July 22, 2008 Pa realno, ovo i nije za ispod 2000. Nije da mislim da su Opeth vredni toga, ali da su popularni - jesu. Quote
Guest Kriki Posted July 22, 2008 Report Posted July 22, 2008 Ne znam za vas, ali mene se ovaj kaver mnogo dopada.... Quote
_powerslave_ Posted July 22, 2008 Report Posted July 22, 2008 (edited) Pa zar vi stvarno mislite da mi ne bi doveli ovaj paket ?! Aman bre :)heheehhe Al nema teoretske sanse, manager im je chmar tezak i traze para mlogo ! Sa 2000-2500din da se rasproda skc , mozda bi se nesto pokrilo... pa vi izracunajte kolko je to para ... Ja sam optimista, pazi, rachunaj odma u startu nekih 100-150 ljudi koji bi doshli samo zbog Cynica...a neko vec reche da Opeth moze da sakupi 800 choveka, mada ja mislim da moze vishe al ajd sad...znachi kako god okrenesh puna sala hehe. E bre Frubi koji je ovo put da te teram ko nenormalan za neki bend...kad se samo setim za W.A.S.P. kolko sam ti dosadjivao i na kraju nishta...mislim da ce tako biti i sad, al barem da pokusham. Edit: Mnogo dobar cover. Edited July 22, 2008 by power slave Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted July 22, 2008 Report Posted July 22, 2008 Pa da brate , ali ti ne razumes jednu veoma bitnu stvar ! NECE OVDE DA SVIRAJU ! Vidis routu turneje, vidis da nema teoretske sanse da se ubace itd. itd. Da li mislis da bih rekao manageru fuck off ili tako nesto da je poslao ponudu ?! PS> odlican cover ! Quote
Imrahil Posted July 22, 2008 Report Posted July 22, 2008 Steta za turneju, sva tri benda su sjajna Quote
Angelystor Posted July 23, 2008 Report Posted July 23, 2008 Steta ako ono nije cover za album kako Jajar kaze al' stvarno..lep omot. A za turneju..ne tugujte..dolazi nam Tarja u to vreme, pristojna zamena Quote
Џрк Posted July 23, 2008 Report Posted July 23, 2008 "Jajar" hahahaha Inace, album se zove "Traced in air", pa sam iz toga izveo logican zakljucak. Ovaj omot je ili random slika, ili naslovnica promoa. Mada, mozda zavrsi i kao omot albuma, mozda samo promene naslov pri dnu. Quote
Lunar Posted July 23, 2008 Report Posted July 23, 2008 (edited) A za turneju..ne tugujte..dolazi nam Tarja u to vreme, pristojna zamena Dolazi nam krezava goticharka da zameni Mikaela i Paula . Pristojna zamena nema sta....... "Introduction" - TBA [8] "Evolutionary Sleeper" - TBA[9] "Integral Birth" - TBA[10] "Adam's Murmur" - TBA[11] "Untitled song" - TBA "Untitled song" - TB Inace bice 6 pesama od kojih 3 vec znamo i jedna intro. Nadam se da ce se povecati broj do izlaska albuma. Edited July 23, 2008 by Lunar Quote
Angelystor Posted July 26, 2008 Report Posted July 26, 2008 Reunited progressive metallers CYNIC — whose 1993 album "Focus" is regarded as a landmark release in the field of technical/progressive metal — have set "Traced In Air" as the title of their new album, due on October 27 via Season of Mist Records. Returning from the "Focus" era for the new eight-song, 35-minute effort are are founding members Paul Masvidal (guitars/clean vocals) and Sean Reinert (drums) along with Sean Malone (bass), and joining the band in the studio is newcomer Tymon Kruidenier (guitars/growls). The band recorded the effort at a California studio with producer Warren Riker (DOWN, SANTANA). Zadrzali su kvltnu duzinu, to mi se svidja Ah, kako se daleko chini taj oktobar.. Quote
Lunar Posted July 26, 2008 Report Posted July 26, 2008 Ah nova Gojira 13-og a ovo 27-og oktobra. Oktobar progresivan mesec . XD Quote
azal Posted July 26, 2008 Report Posted July 26, 2008 ne znam dal ste gledali ovaj preview clip http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermo...wsitemID=101568 zvuci do jaja, ne zvuci mnogo drugacije od focusa, mozda malo blaze, ali mi drago da ce biti novi cynic materijal i sa dobro produkcijom. bice dobar taj oktobar u svakom slucaju, gojira i cynic su trenutno jedini novi metal albumu koji me interesuju. Quote
Zgole Posted August 4, 2008 Report Posted August 4, 2008 Ma ima da se skine 3 nove stvari, jedna je uzivo i dva demo snimka...... Evo. http://www.mininova.org/tor/1489615 Uzivajte. Ili: http://www.megaupload.com/?d=7ZAZQORW 1. Integral Birth 2. Adam's Murmer 3. Evolutionary Sleeper (live) Quote
Lunar Posted August 4, 2008 Report Posted August 4, 2008 Zgole, pogledaj nekih 4/5/6 strana unazad. XD Quote
Zgole Posted August 4, 2008 Report Posted August 4, 2008 Jebiga, uchinilo mi se da nije pomenuto zbog Azalovog posta. Izvinjavam se. Quote
WoS Posted August 5, 2008 Report Posted August 5, 2008 Zadrzali su kvltnu duzinu, to mi se svidja Jesu, a i taj novi gitarista jebe kevu i solidno verno peva i stare growl vokale. Lici zesce na Mirka iz Through Art-a Quote
Uruk Posted August 6, 2008 Report Posted August 6, 2008 Jebiga, uchinilo mi se da nije pomenuto zbog Azalovog posta. Izvinjavam se. Sta se izvinjavas!? Ako, ako, samo ti kaci, od viska glava ne boli... E da jedva cekam album, ovo dosad obecava, mada mi se cini da nece imati previse dodirnih tacaka sa Focusom, ali meni je ovo sto sam cuo svejedno vrh. Quote
Recommended Posts