Elderane Posted June 1, 2007 Report Posted June 1, 2007 Poklapaju li se ostali datumi? Ako Cynic bude predgrupa(izgovorio sam)... Quote
DragonHeart Posted June 1, 2007 Report Posted June 1, 2007 Kome predgrupa? TON-u? Nece se valjda to desiti, vec ce imati solo koncert Quote
sava savanovic Posted June 1, 2007 Report Posted June 1, 2007 Poklapaju li se ostali datumi? Ne poklapaju se uopste . Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted June 1, 2007 Report Posted June 1, 2007 Ja cu staviti samo ovaj smajli : Quote
Elldamar Posted June 1, 2007 Report Posted June 1, 2007 Ja sam za to da mi zovemo Moldera pa on istrazi ovo Quote
Grobodan Posted June 1, 2007 Author Report Posted June 1, 2007 Pa jebes ga, jel se zna makar ko je to zakazao? Quote
Elderane Posted June 1, 2007 Report Posted June 1, 2007 E, onda ne znam koji bi to ludak bukirao na dan TON-a. Glupost... Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted June 1, 2007 Report Posted June 1, 2007 Od glavne managerke: "They are unfortunately not able to do this show although it was discussed and I know you were pushing to get them this show with * but ultimately they couldn't afford to get there. " * je ime managerke koju ne zelim da otkrivam . A od * je stiglo : Branko, We talked about this idea but it is not going to happen. " eto. di je onaj smali sto kuka ?! Quote
vladream Posted June 1, 2007 Report Posted June 1, 2007 cekaj, sta je sad bilo, jel dolazi cynic ili ne? Quote
vladream Posted June 1, 2007 Report Posted June 1, 2007 pa vidim, tj cujem,ali ne kapiram, kako sad to? Quote
Џрк Posted June 1, 2007 Report Posted June 1, 2007 (edited) CYNIC NE DOLAZI Edited June 1, 2007 by HeAvY JeRk Quote
vladream Posted June 1, 2007 Report Posted June 1, 2007 na njihovom myspaceu i dalje stoji beograd... kao i na oficijelnom sajtu... Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted June 1, 2007 Report Posted June 1, 2007 Al ti stvarno ne vidis sta su mi manageri benda napisali ?!?!? Quote
Angelystor Posted June 1, 2007 Report Posted June 1, 2007 Necu nista da pricam, al znate sta sam provalio pre 5min ?!?! Ladno je Cynicu i Tonu ista booking agencija... bogami ... ne bih nista da pricam unapred , al ovo mi postaje sumnjivo ..... jjujujujujuju... prvo vidim ovo...i budem like HELL YEAH! al onda.. Od glavne managerke: "They are unfortunately not able to do this show although it was discussed and I know you were pushing to get them this show with * but ultimately they couldn't afford to get there. " * je ime managerke koju ne zelim da otkrivam . A od * je stiglo : Branko, We talked about this idea but it is not going to happen. " eto. di je onaj smali sto kuka ?! U KURAC! glupi Type o negative...u zivotu ih nec ubaciti ni u kakav cd uredjaj u kuci Quote
Blathaddar Posted June 1, 2007 Report Posted June 1, 2007 Da ima primesa blek metala dobili bi prelaznu ocenu. Je li tako? ovim postom mozes da obrises bulju,sa sve ustima. Quote
Elldamar Posted June 1, 2007 Report Posted June 1, 2007 Brate ja mislim da je to zato shto si chuo samo "Focus" Quote
Recommended Posts