Лука Posted November 10, 2013 Report Posted November 10, 2013 držimo fige za malo metala, Aeon Spoke je i suviše meden. 1 Quote
MegaDave90 Posted November 11, 2013 Report Posted November 11, 2013 Auu, koji krš sunce ti jebem. Gaaaaaaaay Quote
Јарослав Posted December 10, 2013 Report Posted December 10, 2013 http://www.metalsucks.net/2013/12/10/cynic-return-mighty-lions-roar/ јепте се, кад пре улетесте што се песме тиче, угасио сам после 7 секунди Quote
Radnaskela Posted December 10, 2013 Report Posted December 10, 2013 http://www.guitarworld.com/exclusive-cynic-premiere-lyric-video-lions-roar Quote
BLAGOJE Posted December 10, 2013 Report Posted December 10, 2013 bukvalno najgore i najpateticnje sranje koje cuh ove godine Quote
azal Posted December 10, 2013 Report Posted December 10, 2013 ovo je fazon kupis kartu za queensryche koncert i izadje geoff tate i svira samo stvari sa svojih uzasnih solo albuma Quote
Berliner Posted December 10, 2013 Report Posted December 10, 2013 animals are something invented by plants to move seeds around an extremely yang solution to a peculiar problem which they faced now i must take their medicine Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted December 10, 2013 Report Posted December 10, 2013 I posle kazu drogiraj se uzimaj lsd u mladosti budi liberalan prcaj se u dupe....cccc ovo je uzasno 1 Quote
SkullKrusheR Posted December 10, 2013 Report Posted December 10, 2013 imalo je potencijala dok masvidal nije krenuo da peva, traced in air fazon manje-više, ali onda je krenulo sranje. refren je tek pregrozan, nisam ni stigao do solaže. nažalost, pretpostavio sam da će biti ovako, ali sam se nadao da nisu toliko izlapeli. Quote
Angelystor Posted December 10, 2013 Report Posted December 10, 2013 I posle kazu drogiraj se uzimaj lsd u mladosti budi liberalan prcaj se u dupe....cccc ovo je uzasno Hahahawhat Tuga teska. Sto rece azal, RIP. Quote
azal Posted December 11, 2013 Report Posted December 11, 2013 imalo je potencijala dok masvidal nije krenuo da peva, traced in air fazon manje-više, kakav traced in air fazon, muzika zvuci kao neki 90s alt/pop punk Nesha FTW Quote
Berliner Posted December 11, 2013 Report Posted December 11, 2013 meni ne smeta akutni njuejdzerizam kod cynic-a i drugih prog bendova, ali samo zato sto se radi o prog muzici gde je to nekakva neizbezna zaostavstina devedestih, simpaticni relikt prethodnih decenija. kad prestane da se radi o progu a u tekstu imamo extremely yang solution onda imam ozbiljan problem vrste gastrointestinalni. ali muzicki, iskren da budem nije mi losa pesma na stranu razocarenje zbog (doduse ocekivanog) stilskog izjeba 1 Quote
VoivodBG Posted December 11, 2013 Report Posted December 11, 2013 na stranu lirickog proserevanja. pesma je prelepa. toliko je radio friendly da se stvori osecaj prelepe mucnine posle x preslusavanja. najveci problem kod cynic-a su fanovi, ocekujete da se opet vrate nekom focus dranju, a mislim da Masvidal i ekipa, iako malo brljaju sa lirikama znaju sta zele da naprave od novog izdanja, kvalitetnu prog pop plocu. Quote
azal Posted December 11, 2013 Report Posted December 11, 2013 najveci problem kod cynic-a su fanovi, ocekujete da se opet vrate nekom focus dranju, bukvalno niko na ovoj temi, ali bas niko, ne ocekuje ovo. TiA je doktorski primer kako mozes da evouliras zvuk benda na prikladan nacin. totalno je drugaciji of Focusa ali opet ima sve elemente cynica. ovo nije cynic, ceo reunion je ispao kao jedan veliki trojan horse da se nastavi sa radom AS (potpuno drugi bend, koji se formirao nakon raspada cynica da bi probali da sviraju nesto sto nije cynic) i da se prezentuje taj bend mnogo vecoj publici, koju su zaradili od 2003 sa reunionom i cynic imenom - publika koja nije postajala u 1998-2000 kad je AS pokusavali da naprave karijeru od te muzike. sustina je da je Cynic prog/tech metal bend, a AS je alt/prog/pop bend. u cynicu paul peva sa robotskim glasom, u AS (neuspesno) pokusava da peva bez. ova nova pesma je u sustini malo zesci Aeon Spoke featuring Sean Malone. cynic nije mozes ti da pricas da su to isti ljudi, ali zato von till ima svoje solo albume i neurosis albume odvojeno. zato sto nije isti koncept muzikalni iako su isti ljudi u pitanju. Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted December 11, 2013 Report Posted December 11, 2013 na stranu lirickog proserevanja. pesma je prelepa. toliko je radio friendly da se stvori osecaj prelepe mucnine posle x preslusavanja. najveci problem kod cynic-a su fanovi, ocekujete da se opet vrate nekom focus dranju, a mislim da Masvidal i ekipa, iako malo brljaju sa lirikama znaju sta zele da naprave od novog izdanja, kvalitetnu prog pop plocu. Ti ili nikad nisi slushao cynic ili nikad nisi slushao pop rock,ovo je uzasni cynic i uzasni pop rock 2 Quote
Demon Seed Posted December 11, 2013 Report Posted December 11, 2013 Haha, ja sam se ponadao da ce da bude "Focus dranje" kad sam video pecurkicu na omotu, ali sam znao da nema sanse Da seciras u necemu pesmu, ostavis samo bubanj i bass, i tako moze da se slusa... Quote
Recommended Posts