Chicken Little 420 Posted February 2, 2014 Report Posted February 2, 2014 http://www.mediaboom.org/403184-cynic-kindly-bent-to-free-us-2014.html Quote
Berliner Posted February 2, 2014 Report Posted February 2, 2014 evo skinuo sam. oce neko da slusamo skupa da komentarisemo i da se pederisemo na tinychatu ili tako nesto? ono fora tri dva jedan i pustimo svi u isto vreme i fantaziramo da smo skupa 1 1 Quote
Berliner Posted February 2, 2014 Report Posted February 2, 2014 evo ko oce http://tinychat.com/spin51 Quote
Demon Seed Posted February 2, 2014 Report Posted February 2, 2014 Ja cu da budem spectator, slusam Dzeja Quote
Kumodraski Vo Posted February 2, 2014 Report Posted February 2, 2014 Ona duza je ok jer je duza ovo ostalo : P Ona predzadnja ustv. Sad vidim da su tri pesme po 6 min. Ma i ona je : P, jebes. Quote
chess Posted February 2, 2014 Report Posted February 2, 2014 pustio drugi put, ne zelim da se pomirim sa cinjenicom da su izdali prosek album. u principu mi najvise smeta produkcija, ne da bendu da dise, ko da je sve prekrivenom cebetom, uopste nije wide open, onog ko im je radio produkciju bi ga isamarao odma da ga vidim 1 Quote
Berliner Posted February 2, 2014 Report Posted February 2, 2014 najgori mi je zasad onaj muzak interlude u sredini trece pesme. neki opasan intermeco na lokalnoj tv ono kobasicijada u beloj reci Quote
chess Posted February 2, 2014 Report Posted February 2, 2014 ima neki flow kakav takav do pola albuma, druga polovina je bas slaba Quote
Berliner Posted February 2, 2014 Report Posted February 2, 2014 3/10 kazemo skal i ja, jbg. ocekivali smo obojica da ce biti uzbudjenja na bar jednoj pesmi ali nista bas. Quote
chess Posted February 2, 2014 Report Posted February 2, 2014 pustio sam traced in air, astronomska razlika u produkciji, koliko sve dise, koliko puniji zvuk... jebem ti Quote
SkullKrusheR Posted February 2, 2014 Report Posted February 2, 2014 and the smor of the year award goes to... *tuš*... kindly bent to smor us!! Quote
azal Posted February 3, 2014 Report Posted February 3, 2014 ko im je radio produkciju bi ga isamarao odma da ga vidim sami su radili pa mozes slobodno paul-a da samaras Quote
chess Posted February 3, 2014 Report Posted February 3, 2014 au jbt, pa sto su se toliko prigusili... produkcija ne da pesmama da disu, a i ovako nije neka steta posto pesme i nisu nesto previse pamtive i kvalitetne. moze to mnogo bolje od ovoga. zakljucak: previse vare Quote
azal Posted February 4, 2014 Report Posted February 4, 2014 citam po forumima da je transcode, ali opet. ne znam koliko bi moglo da se popravi sve u svemu Quote
StefanPetrucci Posted February 6, 2014 Report Posted February 6, 2014 Izašao je full stream: http://www.progrockmag.com/stream/cynic-exclusive-premiere-kindly-bent-to-free-us/ Iskreno, meni zvuči bolje od onog leaka. I dalje su bubnjevi dosta mutni, ali sam se navikao na zvuk, dosta je sirov i to mu daje neki šmek. Album i nije tako loš. Moon Heart Sun Head i Infinite Shapes kidaju Quote
Chicken Little 420 Posted February 7, 2014 Report Posted February 7, 2014 http://www.mediaboom.org/403184-cynic-kindly-bent-to-free-us-2014-god.html Quote
chess Posted February 8, 2014 Report Posted February 8, 2014 hm, neke pesme su isplivale na povrsinu posle nekoliko slusanja, infinite shapes najvise. najbolji deo albuma mi je od pesme KBTFU do Moon Heart Sun Head, znaci te tri pesme su stvarno dobre, prve dve su sasvim solidne, bolje mi zvuci ovaj rip dosta. deluje kao grower, malo ga bolje varim Quote
Berliner Posted February 8, 2014 Report Posted February 8, 2014 ja sam slusao jos dosta, nije mi leglo. previse nezrelo za cist prog. bez zajebavanja, ove new age elevator music melodije i jednolicni vokali stvarno nisu nikakav ozbiljan zvuk. pre cu da pustim neki poljski drugorazredni melodicni prog. edit: holy fallout je dobra pesma, to sam zaboravio da pomenem samo. ima dobar refren Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted February 9, 2014 Report Posted February 9, 2014 najbolji deo albuma mi je od pesme KBTFU do Moon Heart Sun Head, znaci te tri pesme su stvarno dobre, prve dve su sasvim solidne, otprilike. nema onako sjajnog niza pesama kao space-evolutionary-integral, ali ima par koje bi mogle na TiA bez problema - naslovna pogotovo. a onaj solaza brejk u Kindly Bent je najbolji momenat albuma Quote
Recommended Posts