Jump to content

Recommended Posts

• Replies 259
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pa karte su se veceras kupovale sat vremena pre pocetka.Ja sam kupio u 21h za 22h u domu sundikata, kosta 250 dinara.Ista cena je i u takvudu (valjda).

E da film je genijalan.

Posted (edited)

sranje u bojama...zaspao sam 4 puta...a realno sta mogu novo da kazu posle 18 sezona ili ti 400 epizoda...

Edited by s0ki
Posted

Taj rad, i ja se mozgam da idem ponovo...

Scena kad Homer propada u rupu da pobegne i pokazuje srednje prste ( :) :) :) :) ) i zaglavi se... Hahaha :)

Bart koji kuka za Flandersom, a njegova deca za Homerom. HAahhaha !!!

Spider pig, spider pig, does whatever spider pig does. Can he swing from a web? No he can't, he's a pig. Look out! He is the spider pig!

Posted

Gledao sam ga sinoć, odličan je. Fore su urnebesne, ima ih više nego i u boljim epizodama, jedino što povremeno smeta su napadni 3D efekti kao i nezgrapno mešanje 2D likova sa 3D pozadinom koje dosta smeta. A i Homer u prvom delu filma je malo previše retardiran, ali to i nije bitno, film je odličan. Napominjem da sam odgledao sve sezone serije dvaput na kompu i ko zna koliko puta na TV-u, i pritom mi je film bio interesantan u svakom trenutku, tako da ovi što hejtuju kako je smor nemaju pojma o životu :)

Posted

Haha pa dobro, nekima se nije svideo, nekima jeste...

Nama kojima jeste, idemo ponovo u bioskope ili nabavljanje gajbi hehe...

Vec pola jutra gledam preko youtube-a neke stvari i vrištim od smeha...

VR' !!!

Posted (edited)

Upavo sam se vratio iz bioskopa, gledao sam 2. put.

Moracu jos jednom da odgleedam.

Opet sam gledao u velikoj sali dds tj sali 1, posto ortaci nisu mogli da stignu u 21, pa da idemo u malu salu (sala 3).

I propustih prvih 5 -6 minuta, ortak kasnio iz teretane. Prokletnik!!!!

Edited by Divlji Tigar
Posted

Skroz je dobro da ga gledas u bioskopu... tamo je do jaja... imam utisak da, kad bi ga gledao kod kuce, ne bi bio ni upola toliko smesan... sve u svemu, bilo mi je extra... :D

Posted

Odgledah veceras film... dobar je dobar.

Imao sam osecaj da gledam podugacku epizodu koja je tehnicki bolje snimljena/nacrtana. Nisam imao utisak da gledam film. Mada priznajem jako je zanimljivo gledati Simpsone na velikom ekranu.

Posted

sad sam gledao film: odlican je. odlican! :) :)

svaka fora dobra, ni jedan sekund mi nije bilo dosadno, prica ludilo, proizvanje i zajebavanje nekih drugih filmova (bambi, snezana i slicno) je super. :)

Posted
sad sam gledao film: odlican je. odlican! :) :)

svaka fora dobra, ni jedan sekund mi nije bilo dosadno, prica ludilo, proizvanje i zajebavanje nekih drugih filmova (bambi, snezana i slicno) je super. :)

u Gargijev sud verujem...

pre neki dan sam tako izvisila za karte... :(

ako ove nedelje ne pogledam film... :udri: