Misantrophil Posted July 26, 2007 Report Posted July 26, 2007 Evo bas sad ga gledao u tuckwoodu,odavno se onako nisam smejao,film je fantastican svako treba da ga pogleda. Quote
Elvis Posted July 26, 2007 Report Posted July 26, 2007 Pa karte su se veceras kupovale sat vremena pre pocetka.Ja sam kupio u 21h za 22h u domu sundikata, kosta 250 dinara.Ista cena je i u takvudu (valjda). E da film je genijalan. Quote
Zaznojni Vozac FAP-a Posted July 26, 2007 Report Posted July 26, 2007 Ja ga odgledah veceras...Lepo ga odradise Stvarno ima genijalnih momenata :) Quote
ΣΟΚΙ Posted July 27, 2007 Report Posted July 27, 2007 (edited) sranje u bojama...zaspao sam 4 puta...a realno sta mogu novo da kazu posle 18 sezona ili ti 400 epizoda... Edited July 27, 2007 by s0ki Quote
Nightwing Posted July 27, 2007 Report Posted July 27, 2007 ja u pon. idem u rodu da gledam opet :0 pon. je u rodi karta 150 din. samo pssssssssssssstttttttttttt Quote
ZmYchE Posted July 27, 2007 Author Report Posted July 27, 2007 Taj rad, i ja se mozgam da idem ponovo... Scena kad Homer propada u rupu da pobegne i pokazuje srednje prste ( :) :) ) i zaglavi se... Hahaha Bart koji kuka za Flandersom, a njegova deca za Homerom. HAahhaha !!! Spider pig, spider pig, does whatever spider pig does. Can he swing from a web? No he can't, he's a pig. Look out! He is the spider pig! Quote
ZmYchE Posted July 27, 2007 Author Report Posted July 27, 2007 (edited) ODGLEDATI OBAVEZNO - SPIDER PIG Simpsonovi intro - GLEDAJ Edited July 27, 2007 by ZmYchE Quote
..::ThAt GiRl::.. Posted July 27, 2007 Report Posted July 27, 2007 Ismejah se za sve pare!!! Haha!! I vise! Kontam da cu da idem ponovo ... :) potpuno se slazem Quote
Misantrophil Posted July 27, 2007 Report Posted July 27, 2007 ja u pon. idem u rodu da gledam opet :0 I ja cu da idem ponovo da gledam Quote
ZmYchE Posted July 27, 2007 Author Report Posted July 27, 2007 (edited) Znam da smaram, ali možda će vas zanimati intervju Mata Groeninga : Intervju BBC Jako je dobar, i mislim da će vam se svidi Edited July 27, 2007 by ZmYchE Quote
voodoo_ Posted July 27, 2007 Report Posted July 27, 2007 Gledao sam ga sinoć, odličan je. Fore su urnebesne, ima ih više nego i u boljim epizodama, jedino što povremeno smeta su napadni 3D efekti kao i nezgrapno mešanje 2D likova sa 3D pozadinom koje dosta smeta. A i Homer u prvom delu filma je malo previše retardiran, ali to i nije bitno, film je odličan. Napominjem da sam odgledao sve sezone serije dvaput na kompu i ko zna koliko puta na TV-u, i pritom mi je film bio interesantan u svakom trenutku, tako da ovi što hejtuju kako je smor nemaju pojma o životu Quote
ZmYchE Posted July 27, 2007 Author Report Posted July 27, 2007 Haha pa dobro, nekima se nije svideo, nekima jeste... Nama kojima jeste, idemo ponovo u bioskope ili nabavljanje gajbi hehe... Vec pola jutra gledam preko youtube-a neke stvari i vrištim od smeha... VR' !!! Quote
RokateLi Posted July 27, 2007 Report Posted July 27, 2007 Film razvaljuje. Pogotovo Svarceneger - "They chose me to lead, not to read" e, ta fora je neprevazidjena... definitivno cu ici josh jednom... Quote
Divlji Tigar Posted July 27, 2007 Report Posted July 27, 2007 (edited) Upavo sam se vratio iz bioskopa, gledao sam 2. put. Moracu jos jednom da odgleedam. Opet sam gledao u velikoj sali dds tj sali 1, posto ortaci nisu mogli da stignu u 21, pa da idemo u malu salu (sala 3). I propustih prvih 5 -6 minuta, ortak kasnio iz teretane. Prokletnik!!!! Edited July 27, 2007 by Divlji Tigar Quote
shock! Posted July 28, 2007 Report Posted July 28, 2007 (edited) meni je skroz bezveze film....a volim Simpsonove Edited July 28, 2007 by shock! Quote
Geozee Posted July 28, 2007 Report Posted July 28, 2007 Skroz je dobro da ga gledas u bioskopu... tamo je do jaja... imam utisak da, kad bi ga gledao kod kuce, ne bi bio ni upola toliko smesan... sve u svemu, bilo mi je extra... Quote
Sinstrel Posted July 28, 2007 Report Posted July 28, 2007 Odgledah veceras film... dobar je dobar. Imao sam osecaj da gledam podugacku epizodu koja je tehnicki bolje snimljena/nacrtana. Nisam imao utisak da gledam film. Mada priznajem jako je zanimljivo gledati Simpsone na velikom ekranu. Quote
darthmoog Posted July 29, 2007 Report Posted July 29, 2007 Pogledao sam danas film...odlican je....fora sa motornom testerom mi ostaje ako ne i najbolja simpsons fora svih vremena...moram ponovo da ga pogledam.. Quote
imaginos Posted July 29, 2007 Report Posted July 29, 2007 sad sam gledao film: odlican je. odlican! :) svaka fora dobra, ni jedan sekund mi nije bilo dosadno, prica ludilo, proizvanje i zajebavanje nekih drugih filmova (bambi, snezana i slicno) je super. Quote
Dark Sonja Posted July 29, 2007 Report Posted July 29, 2007 sad sam gledao film: odlican je. odlican! :) svaka fora dobra, ni jedan sekund mi nije bilo dosadno, prica ludilo, proizvanje i zajebavanje nekih drugih filmova (bambi, snezana i slicno) je super. u Gargijev sud verujem... pre neki dan sam tako izvisila za karte... ako ove nedelje ne pogledam film... Quote
Azizam Posted July 30, 2007 Report Posted July 30, 2007 Idem ponovo da gledam ove nedelje... def Quote
Sinstrel Posted July 30, 2007 Report Posted July 30, 2007 Parodija na Bambija (odnosno na Uspavanu lepoticu aka Trnovu ruzicu) je najbolja. Telefon mi zvoni "Spider-pig"! Quote
Recommended Posts