ZmYchE Posted July 30, 2007 Author Report Posted July 30, 2007 Sinoć bila drugi put, ali u Takvudu. Ne mogu da poredim publiku sa premijere iz Doma Sindikata i sinoćnu. U domu sindikata smo pljeskali, tapšali, vrištali, smejali se ko ludi, a u Takvudu reakcije su bile tu i tamo. FILM ODGLEDATI DO KRAJA i špicu krajnju odgledati jer i u toku "odjave" filma pojavljuju se glumci sa ispadima. (mislim Simpsonovi)....U domu sindikata su nam isekli odjavu, dok je u Takvudu išla do samog kraja... Divno!!! Extra, ali extraaaa film!!! Quote
Divlji Tigar Posted July 30, 2007 Report Posted July 30, 2007 Na koji smo gledalu u 21h su pustili do kraja, neki su propustili. kako sam bio u drugom redu dok sam cekao da se rascisti guzva video sam celu spicu. Drugi put to nije bio slucaj, ortaci ustali i krenu "Pozuri, ko jos gleda spice.." Mislim je retko ko ostao. Kako se upalilo svetlo svi su ustali. Ja cu ici i 3. put ovog puta u malu salu 3. Quote
Sinstrel Posted July 30, 2007 Report Posted July 30, 2007 Ja kada sam gledao bio sam u poslednjem redu u bioskopu pa sam taman video sve dok sam cekao da svi izadju. Quote
MEGGY Posted July 30, 2007 Report Posted July 30, 2007 super utisci. danas posle posla kupujem kartu Quote
Vampirka Posted July 30, 2007 Report Posted July 30, 2007 Ja sam bila na premijeri i ako se tada nisam srusila od smeha nikad necu. Film je genijalan, prosto genijalan Quote
Geozee Posted July 30, 2007 Report Posted July 30, 2007 Najjaca je ona matora kad riba macke na jezeru... Quote
Шарки Posted July 30, 2007 Report Posted July 30, 2007 Јао, да, ја сам ту хтео да се угушим од смеха! Quote
MEGGY Posted July 31, 2007 Report Posted July 31, 2007 sinoć odgledah. po vašim utiscima mnogo više sam očekivala od crtaća al avaj... Quote
ThePowerhead Posted July 31, 2007 Report Posted July 31, 2007 Бејах у понедељак да гледам - тотално пишање!!! Quote
ZmYchE Posted July 31, 2007 Author Report Posted July 31, 2007 Najjaca je ona matora kad riba macke na jezeru... HAHAHAHHA, i posle toga Barni koji ispada sa onim flasama "Honey, i'm home" !!! Extra... Ne znam zasto je nekima - nista specijalno, kad bas jeste dobro odradjen film s obzirom da su u zadnje dve-tri sezone serijala bile malo uskracenije sa dobrim forama,... ovo bas dodje osvezenje!! Quote
darthmoog Posted July 31, 2007 Report Posted July 31, 2007 Na dvd-ju obecavaju produzenu verziju filma...i to oko 30 minuta... Quote
ZmYchE Posted July 31, 2007 Author Report Posted July 31, 2007 Moguce, moguce... Odakle ti ta informacija? U svakom slucaju se mora imati taj dvd Quote
SATAN-iz Batajnice Posted August 1, 2007 Report Posted August 1, 2007 UPOZORENJE!!!NIKAKO NE SKIDAJTE PIRATSKU VERZIJU SA DEMONOIDA!!! Snimano neko ogavnom kamerom u bioskopu...Katastrofa... Quote
Azizam Posted August 1, 2007 Report Posted August 1, 2007 No na Demonoidu imaju 320verzija za download... Quote
Geozee Posted August 1, 2007 Report Posted August 1, 2007 UPOZORENJE!!!NIKAKO NE SKIDAJTE PIRATSKU VERZIJU SA DEMONOIDA!!! Snimano neko ogavnom kamerom u bioskopu...Katastrofa... Najbolje je gledati film u bioskopu... verujte... Quote
Sinstrel Posted August 1, 2007 Report Posted August 1, 2007 Svi ripovi koji su se pojavili su kvazi TS. Znaci nije ni za tuki. Ja ocekujem negde na jesen prve dvd kopije... barem neki screener. Quote
michelle Posted August 1, 2007 Report Posted August 1, 2007 NoFear TC je pristojan, ali naravno nista ne moze da zameni odlazak u bioskop. Quote
RedGirl Posted August 1, 2007 Report Posted August 1, 2007 Dugo se nisam onako smejala :) Stvarno, film je za svaku pohvalu!! Ja sam naletela na neke pristojne TS verzije ali ipak cekam dvd... Quote
enclave Posted August 2, 2007 Report Posted August 2, 2007 Juce sam ga pogledao i film je super.Ocekivao sam malo vise.Neki likovi se uopste nisu pojavljivali. Quote
Buddha Posted August 2, 2007 Report Posted August 2, 2007 super je film, jedino mi zao sto nije bilo vise mornara i onog odvratnog Škota. Quote
RNA Posted August 2, 2007 Report Posted August 2, 2007 Нема Вилија уопште? Онда не признајем филм! Quote
Recommended Posts