Geozee Posted August 2, 2007 Report Posted August 2, 2007 Bilo je i Vilija i mornara... samo se slabo pojavljuju... Quote
Samurai Jack Posted August 2, 2007 Report Posted August 2, 2007 No na Demonoidu imaju 320verzija za download... PA Demonoid sluzi za download tako i za upload. Ja imam host sifru, i moj dnevni download je preko gigabajt! Ali uvek iako imam brzu vezu proverim torrent. Inache, veoma je bitno da pogledate i komentare ljudi koji su ga skidali. JA sam za Simphsons movie video bash nezadovoljavajuce komentare, pa ga nisam ni skidao. A i za takav film kakav je The Simphsons i koji smo cekali vec 18, repeat 18 goina vredi otici u bioskop i podariti malo para ovim nashim vec mrtvim bioskopima Quote
Sinstrel Posted August 2, 2007 Report Posted August 2, 2007 Simphsons... da nije mozda siphones? Quote
imaginos Posted August 2, 2007 Report Posted August 2, 2007 jel se neko seca onog lika sto je obucen u osu, u sceni sa magarcem kaze nesto u fazonu: "el buro amoroso!" :) ko je taj lik/osa, u cemu je fazon? Quote
Brace Posted August 3, 2007 Report Posted August 3, 2007 Ubicu se ako vec jednom ne odem u bioskop. Tolko sam cekao, a sad kad je stigo sad mi vishe nije frka. Verovatno, ono kao, uverio sam se da je tu i miran sam. Quote
ZmYchE Posted August 3, 2007 Author Report Posted August 3, 2007 Pojavljivali su se i Mornar (kad Lisa smara narod pre nego sto sretne Kolina) pa mornar pobegne sa gajbom (HAHA), a Vili se pojavljuje u rulji kad traze Homera...A tu se pojavljuje preko 300 likova iz serije.. Nisu se nijednom pojavile Peti i Selma... haha Quote
Azizam Posted August 3, 2007 Report Posted August 3, 2007 (edited) lol ye to jeste weird meni kul ono "good bye everybody" hehe Edited August 3, 2007 by Azizam Quote
Hudini Posted August 3, 2007 Report Posted August 3, 2007 Gledao sam film neko vece kod ortaka, al smo bili pijani pa se skoro niceg ne secam... Znam samo da je Homer imao svinju, pa je zagadio jezero svinjskim govnima i da su onda bacili neku kupolu preko Springfilda. To je to otprilike... Quote
RNA Posted August 3, 2007 Report Posted August 3, 2007 Нека ти то буде за наук да се не напијаш кад гледаш нешто добро. Quote
voodoo_ Posted August 3, 2007 Report Posted August 3, 2007 jel se neko seca onog lika sto je obucen u osu, u sceni sa magarcem kaze nesto u fazonu: "el buro amoroso!" :) ko je taj lik/osa, u cemu je fazon? to je valja, kako sam shvatio, parodija na retardirane zaplete meksičkih serija, pošto ameri hvataju meksičke kanale. Quote
imaginos Posted August 3, 2007 Report Posted August 3, 2007 to sam i ja pomislio, nego nisam ukapirao ko je taj lik koji je obucen kao osa i koji se (retko?) pojavljuje u seriji, a nikako da zapamtim sta radi. i zasto je obucen u osu? Quote
enclave Posted August 3, 2007 Report Posted August 3, 2007 Koja je poenta Tom Hanks-a?Jel su hteli nesto da ga isprozivaju kao Green Day ili.... Quote
Geozee Posted August 3, 2007 Report Posted August 3, 2007 to sam i ja pomislio, nego nisam ukapirao ko je taj lik koji je obucen kao osa i koji se (retko?) pojavljuje u seriji, a nikako da zapamtim sta radi. i zasto je obucen u osu? Takva mu je emisija... zato je obucen u osu... Quote
Jefimija Posted August 3, 2007 Report Posted August 3, 2007 Ubicu se ako vec jednom ne odem u bioskop. Tolko sam cekao, a sad kad je stigo sad mi vishe nije frka. Verovatno, ono kao, uverio sam se da je tu i miran sam. Ma,sto pre odgledaj,film je mnogoo dobar.... Meni je ono sa motornom testerom ipak najbolja stvar :) :) :) Quote
Sinstrel Posted August 4, 2007 Report Posted August 4, 2007 Veceras se pojavio DVD screener... skidam ga, juhu! Quote
Dark Sonja Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 Pogledala sam pre neki dan i bas mi se svidja... ne bih izdvajala ni jedan deo filma posebno... Quote
Shores Of Antartica Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 Koja je poenta Tom Hanks-a?Jel su hteli nesto da ga isprozivaju kao Green Day ili.... Ne, on se sam prijavio da gostuje na filmu. Pise kad film zavrsava "...and Tom Hanks as himself" Quote
GunslingeR Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 Extra je film, kao serija na steroidima. Dugo se nisam ovako nasmejao :mrgreen: Quote
WoI Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 juche sam isao drugi put da gledam film. sad mi je bilo jos smesnije :) Quote
kur-d-tizana Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 Spider pig, spider pig does whatever a spider pig does can he swing, no he can't he's a pig look out, here comes the spider pig Mardzina faca na kraju ove scene je nesto najsmesnije sto sam videla Quote
Zagrivuk Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 (edited) Napokon dobar film ove godine. Ma kad Homer vidi svoj odraz u kupoli pa istripuje da je slobodan :) Edited August 6, 2007 by Black Totem 213 Quote
Sinstrel Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 Spider pig, spider pig does whatever a spider pig does can he swing, from the web no he can't, he's a pig look out, here comes the spider pig Mardzina faca na kraju ove scene je nesto najsmesnije sto sam videla Quote
rhapsoad Posted August 6, 2007 Report Posted August 6, 2007 fino su odradili najbolje fore su mi gore pomenuti spider pig i bart:"this is the worst day of my life" homer:"the worst day of your life so far" Quote
Recommended Posts