Jump to content

Recommended Posts

• Replies 259
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

meni se ne svidja spektakularno. ne mogu reci da je lose, ocekivala sam da ce biti gore, ali opet... ja nisam preveliki ljubitelj simpsonovih.

Posted

Evo i ja da se pohvalim da sam napokon gledao film. :) (da budem precizniji, u cetvrtak u pola 12 u Tackwood-u). :)

I ono, super je, mada mi je zao sto je radnja tako usko fokusirana za 1:30 minuta. Bilo bi do jaja, po meni, da film traje 3 sata, ali da su sve likove josh vishe ubacili u prichu. Malo mi je bedak sto se drugi ne pojavljuju toliko.

Ali, sve u svemu, super je film sa gomilom ubitacnih fora. ( i naravno Spider-Pig )

Posted

Nahvalili ste ga k'o da je ne znam sta. Meni - ok, ali nista specijalno. Sto rece neko, samo razvucena osrednja epizoda... Najbolji fazon mi je kada prikazuju u kadru crkvu i Moe's bar(kada dolaze oni avioni), i onda ljudi iz jedne prelaze u drugu zgradu :)

To i jos par ok fazona, ostalo - booooooooring...

The Simpsons are dead. Long live Futurama!

Posted

Futurama keva...samo da se ne desi slicno...Prezvakane fore, sto se i moze reci na par futuraminih epizoda...

No dobro, sve u svemu obe serije su keva i nek nastave sa idejama... :D

Posted
But he's no longer Spider-Pig. He's now Harry Pooper. :mhihi:
harry plopper zapravo... to je jaka fora

inače meni je najača fora kad homer potanja u onaj pesak i kad baci silos u jezero i uleti na zadnje sedište svojih kola i viče svinji Drive drive drive! :lol: :lol: :lol:

Posted

Сјајан филм, сат и по протекло као да гледам обичну епизоду Симпсонових, а урлао сам од смеха колико су форе добре.

Posted

Кажем ја. Цртеж се побољшао утолико што изгледа тродимензионалније, јер су порадили на сенчењу.