mara! Posted August 6, 2007 Report Posted August 6, 2007 meni se ne svidja spektakularno. ne mogu reci da je lose, ocekivala sam da ce biti gore, ali opet... ja nisam preveliki ljubitelj simpsonovih. Quote
demonica Posted August 9, 2007 Report Posted August 9, 2007 Solidan. Najbolja je fora, verovatno, kad se dohvati Biblije, pocne da je lista i kaze - Fuj, ova knjiga ne daje nikakve odgovore Quote
Brace Posted August 13, 2007 Report Posted August 13, 2007 Evo i ja da se pohvalim da sam napokon gledao film. (da budem precizniji, u cetvrtak u pola 12 u Tackwood-u). I ono, super je, mada mi je zao sto je radnja tako usko fokusirana za 1:30 minuta. Bilo bi do jaja, po meni, da film traje 3 sata, ali da su sve likove josh vishe ubacili u prichu. Malo mi je bedak sto se drugi ne pojavljuju toliko. Ali, sve u svemu, super je film sa gomilom ubitacnih fora. ( i naravno Spider-Pig ) Quote
Hudini Posted August 13, 2007 Report Posted August 13, 2007 i naravno Spider-Pig But he's no longer Spider-Pig. He's now Harry Pooper. Quote
Brace Posted August 13, 2007 Report Posted August 13, 2007 Hehe, da. Ta je josh jacha. Zabrinjavajuce je koliko zapravo liche. Quote
Hell on Earth Posted August 14, 2007 Report Posted August 14, 2007 Ja obozavam Simpsonove, naravno ne vise od South parka. Nisam gledao film, ali imao sam neki predosecaj da nece biti nesto genijalno, i sad kad vidim ove komentare nemam zelju ni da ga gledam.. Quote
Rüzgar /değişik/ Posted August 14, 2007 Report Posted August 14, 2007 Nije mi se svidela prica ali ima dobrih fora. Najbolja je sa testerom ipak. Quote
arial Posted August 16, 2007 Report Posted August 16, 2007 homer : koji idiot placa da gleda nesto sto ima besplatno na tvu?? pa, tako nekako mada, sve u svemu, dobar je film... Quote
Sandman Posted August 16, 2007 Report Posted August 16, 2007 Do jaaaaaaaaaaaja film! Sve su fore za kidanje. Quote
negative creep Posted August 16, 2007 Report Posted August 16, 2007 spider pig, spider pig za ovo sam se smejala ceo film Quote
Face Of Melinda Posted August 17, 2007 Report Posted August 17, 2007 SPIDER PIG film je sto se mene tice dojajan Quote
Angelystor Posted August 20, 2007 Report Posted August 20, 2007 Nahvalili ste ga k'o da je ne znam sta. Meni - ok, ali nista specijalno. Sto rece neko, samo razvucena osrednja epizoda... Najbolji fazon mi je kada prikazuju u kadru crkvu i Moe's bar(kada dolaze oni avioni), i onda ljudi iz jedne prelaze u drugu zgradu To i jos par ok fazona, ostalo - booooooooring... The Simpsons are dead. Long live Futurama! Quote
ZmYchE Posted August 24, 2007 Author Report Posted August 24, 2007 Futurama keva...samo da se ne desi slicno...Prezvakane fore, sto se i moze reci na par futuraminih epizoda... No dobro, sve u svemu obe serije su keva i nek nastave sa idejama... Quote
Jelles Posted August 24, 2007 Report Posted August 24, 2007 But he's no longer Spider-Pig. He's now Harry Pooper. harry plopper zapravo... to je jaka fora inače meni je najača fora kad homer potanja u onaj pesak i kad baci silos u jezero i uleti na zadnje sedište svojih kola i viče svinji Drive drive drive! :lol: Quote
Sugar Overdose Posted August 25, 2007 Report Posted August 25, 2007 soooo,we finaly meet...whoever you are... xD iliiiii praise jeebus xD Quote
Herr_Wolf Posted August 31, 2007 Report Posted August 31, 2007 Ono... Ok je... Not thrilling but nice... Ali Spider-pig - klasične verzija :) :) Quote
RNA Posted August 31, 2007 Report Posted August 31, 2007 Сјајан филм, сат и по протекло као да гледам обичну епизоду Симпсонових, а урлао сам од смеха колико су форе добре. Quote
ZheX Posted September 1, 2007 Report Posted September 1, 2007 ovaj film je savrshenstvo. Radnja odlicna, fore unishtavaju, cak je i crtez poboljshan. Quote
RNA Posted September 1, 2007 Report Posted September 1, 2007 Кажем ја. Цртеж се побољшао утолико што изгледа тродимензионалније, јер су порадили на сенчењу. Quote
Recommended Posts