StarbreakeR Posted June 5, 2008 Report Posted June 5, 2008 Khan k'o Rambo, haha. Ma ko Crni, il' Boban Rajovic Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted January 28, 2009 Report Posted January 28, 2009 You have spread your wings And flown far away Only present is grief I'm bowed down with sorrow Kako jeftin tekst, a kako me rade ovi biseri iz mladosti Ide uz ovu kisu usranu... Quote
Runner Posted August 16, 2010 Report Posted August 16, 2010 "Roll the Fire" - video spot (da, jeste, to je ona pjesma... :rolleyes:) Quote
..charlie.. Posted May 29, 2011 Report Posted May 29, 2011 Tragedija je sto ovaj bend ima tako malo postova, a cak je i dobar deo tog malog broja postova sprdnja clanova foruma... Zaista neverovatan bend. Sta mislite kako bi Khan sada zvucao uzivo na turnejama? Bojim se da vise ne moze da otpeva to kako treba. Quote
Ајлин Posted May 29, 2011 Report Posted May 29, 2011 Možda zbog toga što jedno deceniju i po nisu aktivni Blistava prog tačka Norveške u svakom slučaju Quote
Tanya Posted May 30, 2011 Report Posted May 30, 2011 Svi mi slusamo njih cesto, ali nema sta mnogo vise da se prica, kad toliko dugo ne izlazi nista novo. Kanov glas se mnogo izmenio od tada, mogao bi da otpeva verovatno sve, ali bi bilo malo drugacije. Mnogo je vremena proslo. Quote
Angelystor Posted July 18, 2014 Report Posted July 18, 2014 K'o mlađem mi bio dosadnjikav bend, ali evo sad uzeo opet da ga slušam, navlačim se polako ali progresivno. "In Your Multitude" albumčina kakva se rađa jednom u 10 godina, melodic proggy vrh od albuma, spektar stvari i emocija koje se dešavaju je neverovatan. Prva dva su mi uredna, dok mi je "Flow" ubedljivo najslabiji, prepunjen nekim groovy-em koji meni strašno ide na šišarke. BTW ova tema je vrlo zabrinjavajuca za citanje. Quote
azal Posted July 18, 2014 Report Posted July 18, 2014 Flow je meni daleko najbolji idalje. retko kad tako neki bendbas progresivno postaje sve bolji na svakom albumu. prvi mi je jedva slusljiv, PM vec odlican, IYM u vrhu te melodic prog ekip 90ih (Elegy, Sanvoisen, itd) i Flow savrsen album, potpuno neobican i unikatan bio tad i ostao. Quote
Runner Posted July 18, 2014 Report Posted July 18, 2014 Njihov prvi album mi je najslabiji, mada dobar, ali opet ne kao ono sto ce kasnije uslijediti, vise kao nagovjestaj odlicnih albuma koji ce doci kasnije. Preostala tri su mi otprilike podjednako dobri, iako mi je Parallel Minds ostao u najdrazem sjecanju i nekako sam najduze vrtio taj album. In Your Multitude je prvi album Conceptiona koji sam poslusao i to je sada vec davno bilo, pa mi je u najslabijem sjecanju ostao, ali znam da sam bio zadovoljan. Mogao bih obnoviti gradivo. P.S. Nikad cuo za ovaj Sanvoisen, vidim da su neke Svabe, moracu to ovjeriti. Quote
azal Posted August 1, 2014 Report Posted August 1, 2014 jel si overio? oba su odlicna. jedan od najboljih pevaca iz te scene, bas bedak sto nije posle toga nigde zapevao. Quote
Runner Posted August 1, 2014 Report Posted August 1, 2014 Skinuo sam za sada Exotic Ways i pustio ga svega mozda 2 puta, nedovoljno da donesem neki sud. Zapala mi je za uho posljednja stvar sa tog albuma, "I'm Alive". Quote
Face Of Melinda Posted March 10, 2016 Report Posted March 10, 2016 Flow je meni daleko najbolji idalje. retko kad tako neki bendbas progresivno postaje sve bolji na svakom albumu. prvi mi je jedva slusljiv, PM vec odlican, IYM u vrhu te melodic prog ekip 90ih (Elegy, Sanvoisen, itd) i Flow savrsen album, potpuno neobican i unikatan bio tad i ostao. Pustih sad Flow posle dugo vremena... zaista najbolji album. I onda se setim sta je sve tada izaslo i koliko je ovo jebeno dobar zvuk! Ono... jezim se upravo Iste godine Symphony X izbacio Divine Wings (ene ga Shinigamy i Nina divljaju sada na certu <3) Quote
Runner Posted March 22, 2016 Report Posted March 22, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=KXaN7hY1BuU Quote
azal Posted March 23, 2016 Report Posted March 23, 2016 najbolja stvar sa IYM. ova pesma mi uvek bila kao neki blueprint za Ark. Quote
Demon Seed Posted March 23, 2016 Report Posted March 23, 2016 Gledajuci taj spot nisam stvarno osetila nikakav orgazam, vrati se, ljepojko Jesam ja,uzas A tek live koncertic ,raskopcana kosuljica,marama,duga kosa... Tako mi je drago sto se covjek osisao i upristojio A jes vala, al' nije morao ovoliko da pretera Quote
dr.lecter Posted March 28, 2016 Report Posted March 28, 2016 Semenko vidis da jos tada ko nje nije "palilo" :haha: Da ne bude spam, gledao sam ih tamo 93-94 kad su bili predgrupa za Trouble,bio jos i Skyclad i bilo fino,steta sto je pevaljka otisla u kamelot. 2 Quote
Face Of Melinda Posted July 23, 2016 Report Posted July 23, 2016 Hajpuje se prog vibe ovih dana Anyway da vozdignem temu That bass... http://www.youtube.com/watch?v=_WY4tIB1uW8 Quote
Runner Posted July 24, 2016 Report Posted July 24, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=FQy7S_vzdcU Vidio sam gecemanske vrtove u tvojim ocima Quote
Elldamar Posted April 30, 2018 Report Posted April 30, 2018 Boom ! https://www.pledgemusic.com/projects/conception-ep 2 Quote
Runner Posted April 30, 2018 Report Posted April 30, 2018 Odlično! Manje zbog EP-a, više zbog potencijalne turneje. 1 Quote
azal Posted May 3, 2018 Report Posted May 3, 2018 valjda nece biti neko sranje o isusu. nece tore dopustiti da bude smece, nadam se Quote
Recommended Posts