azal Posted November 3, 2018 Report Posted November 3, 2018 ove dve su bas Flow meets In Your Multitude, sta drugo traziti? Quote
..charlie.. Posted November 3, 2018 Report Posted November 3, 2018 (edited) Meni je ovo skroz dobro. "Radi" me kao i stari albumi. @azal: Izasao je EP i na deezer-u (ako ti to znaci nesto) Edited November 3, 2018 by ..charlie.. Quote
azal Posted November 3, 2018 Report Posted November 3, 2018 poslao mi radomir link. to je to nema sta. zvuci kao da su pravili pauzu od 2 godine a ne 20. Quote
Runner Posted November 3, 2018 Report Posted November 3, 2018 Još ću koji put obrnuti ove tri nove pjesme, nemam za sada neki poseban komentar, a što se tiče predstojećeg EP-a, zar je omot morao onoliko da vuče na stil Kamelota? Quote
..charlie.. Posted January 12, 2019 Report Posted January 12, 2019 http://www.youtube.com/watch?v=BYsvMRhWPJc Dok je yumetal bio mrtav, izasao je ceo EP sa imenom "My Dark Symphony". Quite Alright mi je ok, pored Grand Again koju smo culi vec kao single. Ocekivao sam vise od EP-a nakon single-a. Preslusao sam par puta, ali nije mi nesto legao. Moracu mu dati jos koju sansu, pre konacnog suda. Quote
azal Posted January 14, 2019 Report Posted January 14, 2019 meni je bas dobar EP, idalje su najvise u nekom Flow fazonu, ali se cuju i neki elementi iz ranijih faza. Voleo bih da je bila bar jos jedna vise uptempo stvar kao Grand Again, ali i ovako mi super. The Moment refren je bas :O Quote
obsessed by cruelty Posted January 14, 2019 Report Posted January 14, 2019 dobar EP, Quite Alright mi najbolja za sad Quote
Face Of Melinda Posted January 15, 2019 Report Posted January 15, 2019 Sjajan EP i dobar povratak u prog vode. Sto Laza kaze ima Flow vibe, znam da sam izvrtela celu diskografiju nakon izlaska EP i sve mi nesto bili toplo oko srca. Quote
Angelystor Posted January 16, 2019 Report Posted January 16, 2019 Flow vibe donekle samo, pošto meni ovaj materijal mnogo, mnogo više leži nego Flow Možda i do produkcije prevashodno, nikad mi nije legao Flow ni zbog onog hladnog, suvog, distanciranog zvuka. Ali po pristupu, jeste Flow/IYM, nema greške. Svakako ulazi u anale kao jedan od kvalitetnijih comeback-ova. Khan bogovski zvuči btw. Objavili i neka prva dva norveška giga za april, gledamo nebo za dalje znake datuma. Quote
Angelystor Posted July 1, 2019 Report Posted July 1, 2019 (edited) Eto izgovora da se ode u Lisabon za vikend Edited July 1, 2019 by Angelystor Quote
..charlie.. Posted July 3, 2019 Report Posted July 3, 2019 Meni Amsterdam deluje primamljivo, ali ima jos 11 meseci do koncerta, mozda najave nesto blize... Skupljaju lovu za nov album, ovo je bio sam EP. Quote
ShinigamY Posted July 3, 2019 Report Posted July 3, 2019 Meni Cirih najblizi, vrlo verovatno tamo, ako ne ubace Minhen kojim slucajem. Quote
azal Posted February 19, 2020 Report Posted February 19, 2020 (edited) semplovi od po 30 sek https://www.amazon.com/dp/B084T8HPV8/ref=ap_ws_tlw_alb10?fbclid=IwAR1erywcd7m4nBuxgQiXjw6UUvcNH3i2OB6QekfDrcC3dzLpWSewaoxx_ek deluje kao da ce biti brzih/tezih pesama, sto je vrh. Jedva cekam Edited February 19, 2020 by azal 1 Quote
..charlie.. Posted March 9, 2020 Report Posted March 9, 2020 Dobra mi je nova pesma. Mada me vise podseca na Kamelot... Mozda je do mene. Kupljene karte za Amsterdam, valjda corona nece sjebati planove. Quote
..charlie.. Posted March 20, 2020 Report Posted March 20, 2020 Nova pesma. Btw, cela turneja ce biti otkazana, mi kupili karte za koncert i avion za Amsterdam. Srecno sa vracanjem para 😄 Quote
Recommended Posts