Јарослав Posted May 31, 2016 Report Posted May 31, 2016 DGM stands for "Diego Gianfranco Maurizio", the 3 founding members. Ironically none of these 3 original members have been in the band since 2006. Quote
bradilko Posted August 24, 2016 Report Posted August 24, 2016 baš jebe albun, ovaj baja peva ko slavuj <3 Quote
azal Posted August 25, 2016 Report Posted August 25, 2016 odlican album. bas onako melodican prog power kao da je ispao i zlatnog doba Quote
bradilko Posted August 25, 2016 Report Posted August 25, 2016 japanski bonus track, animal akustična verzija >> obična verzija Quote
bradilko Posted May 21, 2018 Report Posted May 21, 2018 damn, kako gitarista skida englunda (prva strofa + 3:20) 1 Quote
azal Posted October 26, 2020 Report Posted October 26, 2020 e taman da su slusa danas, treba mi neki by the book progic 1 Quote
bradilko Posted October 27, 2023 Report Posted October 27, 2023 friško, lepo vozi, šta znam. dobar solo Quote
ShinigamY Posted August 29 Report Posted August 29 Okrenuli se od Symphony X AoR worship na Dixie Dregs, Transatlantic, Neal Morse band i similar worship. Bolje im stoji ovaj fazon iskreno, pesma je odlicna, al' bukvalno cujes da su seli i rekli, e ajd sad neki malo agresivniji prog rock. To je moj najveci problem sa ovim bendom, sto ne znaju sta hoce da budu, vec samo kloniraju bendove umesto da ubace neki svoj fazon i guraju nesto malo drugacije. Quote
azal Posted August 29 Report Posted August 29 haha bukvalno mozes da pevas Spock's Beard "At the End of the Day" refren preko ovog Quote
azal Posted August 29 Report Posted August 29 never forget najbolji italijanski labrie clone svih vremena Quote
azal Posted October 22 Report Posted October 22 On 8/29/2024 at 1:32 PM, azal said: haha bukvalno mozes da pevas Spock's Beard "At the End of the Day" refren preko ovog sad sam skapirao jos jedan rip off, rekoh jbt bas zvuci kao kansas sa ovim violinama kad ono oko 3:35 deo, isto sve kao onaj bridge "Your Father..." is Point of No Return Quote
Recommended Posts