ljubicasta Posted May 26, 2007 Report Posted May 26, 2007 DAZD - NOVI ALBUM!!! PMK RECORDS predstavlja novo izdanje u okviru edicije "Treba mi skloniste od buke" vol.1 DAŽD "NAŽIVO" cd (pmk007) živi album mracni pagan stoner stenchcore po uzoru na Axegrinder, Pentagram, Amebix, Deviated Instinct... Promocija CDa: 30.5.'07. klub Gavez, Beograd After The Massacre / Nakot / Dazd u organizaciji SubWar collective Tiraž: 33 kom. band: www.myspace.com/dazdthecult pmk rec: www.myspace.com/childrenegoism c/o Loncarevic Goran Trg St. Rodoljuba 14/16 19370 Boljevac [email protected] [email protected] 064 3835413[/i] Quote
ljubicasta Posted May 28, 2007 Author Report Posted May 28, 2007 ЧЕГА? Majki mi, stoner pagan stenchcore. Quote
Blathaddar Posted June 13, 2007 Report Posted June 13, 2007 evo javlja se jos jedan zainteresovan za definiciju... Quote
necko Posted June 14, 2007 Report Posted June 14, 2007 evo javlja se jos jedan zainteresovan za definiciju... vikipedija kada se ukuca stenchcore preusmerava na crust punk... http://en.wikipedia.org/wiki/Stenchcore Crust punk (sometimes called crustcore or stenchcore) is one of the many extreme evolutions of anarcho-punk. Crust punk was created by combining anarcho-punk with Extreme Metal. Crust punk is characterized by guttural or shrill vocals (often in the form of dual vocals) and an unpolished gritty, bass-heavy sound. Crust is very closely related to and influenced by D-beat, anarcho-punk, and grindcore. eto... Quote
Fenris Posted June 14, 2007 Report Posted June 14, 2007 o svashta... gde nadjoste to da meshate sa pagan-om??? Quote
ljubicasta Posted June 15, 2007 Author Report Posted June 15, 2007 o svashta... gde nadjoste to da meshate sa pagan-om??? Sto je neko provalio da kombinuje pagan, sa ne-znam-ni-ja, blekom, to ne znaci da ljudi treba tome slepo da se vode. Imaju valjda svoje srce i dushu... Quote
Fenris Posted June 15, 2007 Report Posted June 15, 2007 ja nemam mnogo toga lepo ni da kazhem o meshanju icheg paganskom ni sa blek metalom... al opet nekako se to vishe slazhe... ma svejedno... Quote
Little Butcher Posted June 15, 2007 Report Posted June 15, 2007 Solidan bend, gledao sam samo jedan njihov nastup kada su svirali sa Vox Populi. Skroz sporo, mracno i napeto, pomalo mucan vokal, i dobri naslovi pesama... Jebi ga tekstovve nisam procitao... Quote
gadget Posted June 16, 2007 Report Posted June 16, 2007 genijalan bend magija, okultizam, paganizam starih slovena, ali ne na blek metal nacin pevach je ozbiljan covek i savrseno dobro zna o cemu prica svi tekstovi su na srpskom muzika ima uticaja bendova koji su preteche crust muzike poput benda Amebix stoner Black Sabath uticaja, a i nekih doom-core to je neka moja skromna procena... jedan veoma zreo bend, i jedinstven kod nas preporucujem da poslusate cesto sviraju u bg-u pa poslusajte ako stignete naravno kome nisu jasni ovi muzicki pravci, imate google za 10-ak minuta se mozete upoznati sa zanrovima i podzanrovima... Quote
SATAN-iz Batajnice Posted June 16, 2007 Report Posted June 16, 2007 Znaci upravo to sto si rekao.Genijalan bend.Jeste da ne znam o cemu pevaju ali stvar krvnici krvi jos nisu siti mi se vrti nocima u playeru.Ne mogu da je izbacim iz glave koliko je dobra.Gde moze da se nabavi album? Quote
ljubicasta Posted June 19, 2007 Author Report Posted June 19, 2007 Nabavljivo kod izdavaca PMK records Loncarevic Goran Trg St. Rodoljuba 14/16 19370 Boljevac [email protected] cena 100 din + ptt (oko 50 din) a mozemo se dogovoriti i za punk-postu... Quote
Jabba the Hutt Posted April 18, 2008 Report Posted April 18, 2008 Odlican bend, skoro se nisam odusevio nekim domacim bendom ovako Tekstovi su ludilo! Quote
GNEV Posted April 18, 2008 Report Posted April 18, 2008 jedan od najboljih domacih bendova trenutno uzivo kidaju! Quote
Jabba the Hutt Posted April 19, 2008 Report Posted April 19, 2008 Momci su okacili live video iz Dangube, pogledajte i poslusajte link Quote
=Steamroller= Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 hteo je da kazhe stenjcore.... typo Quote
WIZARD OF GORE Posted October 4, 2008 Report Posted October 4, 2008 gde se može nabaviti onaj split singl? zna li možda neko....da nije rasprodato Quote
Little Butcher Posted October 7, 2008 Report Posted October 7, 2008 gde se može nabaviti onaj split singl? zna li možda neko....da nije rasprodato Ne bi trebalo da je rasprodat, mogo je da se kupi na svirci Hanga i Punished-a, al ,islim da ovaj jedan ortak radi distro, pa cu ga pitati... Quote
Abramelin Posted November 10, 2008 Report Posted November 10, 2008 jedan od nasih najboljih bendova definitivno. Quote
Vermis Posted January 7, 2010 Report Posted January 7, 2010 Mislim da je vreme da se ovaj bend prebaci sa demo scene posto im je debi album skoro izasao. Quote
VoivodBG Posted January 7, 2010 Report Posted January 7, 2010 FY#27//29 DAZD - s/t LP//CD "Existing in different shapes, DAZD (Belgrade, Serbia) have been crafting their rituals under the sign of libertarian mystic forces for almost 15 years. A product of alchemy; ingredients included are earth power, surrealism, horror, crusty thrash and heavy doom not unlike AMEBIX, PENTAGRAM, GISM and HELLHAMMER. Artwork courtesy of Jason Barnett. Vinyl limited to 400 black and 100 white copies. The CD version contains one extra song. I also made some embroided patches. The LP costs 10 euros, the CD is 5 euros, the patch is 3.5 euros." Disk mozete nabaviti preko Dazd myspace stranice i Fuck Yoga Records, a cini mi se da ce biti i preko PMK Records-a. Quote
Recommended Posts