Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ma, kakav foobar...

Koristim Winamp 5.5 i mama je za sve...

Koji ce vam jednostavnost... jednostavan je i Winamp... niste retardi!

Ja, licno, volim razne Widgete, a Winamp ih ima!

Posted (edited)
  Denny said:
Ma, kakav foobar...

Koristim Winamp 5.5 i mama je za sve...

Koji ce vam jednostavnost... jednostavan je i Winamp... niste retardi!

Ja, licno, volim razne Widgete, a Winamp ih ima!

....i zdere resurse :)

Pazi kada imam 1 giga rama i CPU na 3,2GHZ i kada Winampu treba jedno 10s da se podigne a npr Aimp se dize za sekund ali bukvalno :da:

To se jos vise primecuje kada recimo rezes,surfujes i slusas muziku u isto vreme i kada Winamp pocinje da se vuklja kao puz golac :)

Edited by Full_Metal_Yakuza
  • 3 weeks later...
Posted
  Куруз said:
У новом Winamp - у има једна јако занимљива опција: play tracks simillar to.

Da i nesto su cackali oko tagova.Nikako ne mogu da izvalim kako da editujem CD info kad zelim da ga prebacim u mp3.Da li imas ideju?

Posted

Sad sam bash instalirao ovaj foobar , dobar dobar xD . Brz je,mnogo brzi od winamp-a i svidja mi se ovo pravljenje lista, sve ti je na dohvat misha xD . Papa winamp, bilo je lepo druziti se sa tobom toliko godina xD.

Posted
  baTa said:
Sad sam bash instalirao ovaj foobar , dobar dobar xD . Brz je,mnogo brzi od winamp-a i svidja mi se ovo pravljenje lista, sve ti je na dohvat misha xD . Papa winamp, bilo je lepo druziti se sa tobom toliko godina xD.

Kad bata to kaze i ja cu da ga poslusam :)

Posted
  baTa said:

а смејао си се код мене кад си видео фубар...:)

Posted
  SATAN-iz Batajnice said:
Fubar mi bzvz,jednostavno nema kvalitet zvuka kakav zelim...

Winamp WTF!

Foobar2000 ima definitivno najbolji zvuk od svih plejera. Sad, to što si ti u winampu imao EQ koji ti je bio ispred tebe, a na f2k je malo "zabijen" u opcijama, to je druga stvar.

Winamp je bloatware.

Posted
  darthmaul said:
Po jednom broju hrvatskog vidija winamp ima najbolji zvuk od svih plejera kada se procacka...pogotovo ova 5.51 verzija sa ovim surround opcijama itd...

Totalna glupost, potraži malo po internetu o tome. ;)

Posted
  SATAN-iz Batajnice said:
Da i nesto su cackali oko tagova.Nikako ne mogu da izvalim kako da editujem CD info kad zelim da ga prebacim u mp3.Da li imas ideju?

Пробај да селектујеш фајлове у плејлисти, потом десни клик, па Send To и онда Auto Tag.

Posted
  ΣΟΚΙ said:
а смејао си се код мене кад си видео фубар...:)

jbg ruzan je haha

dok ne promenish boje, onda je ok xD

Posted

Hm, skinuh ga sinoc na preporuku odavde i sta znam, minimalizam ali radi brzo. Radi i Winamp brzo kad ga malo tweakujes ;)

Verovatno cu da ostavim oba, pa cu da ih koristim kako mi dodje.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...