vudun Posted November 27, 2021 Report Posted November 27, 2021 6 hours ago, Dead Man Drinking said: Clementine na svim platformama već 10 godina. Odavno obustaviše razvoj za Clementine... Sada mu je neki tamo Strawberry zamena... Audacious može da se podesi da bude pljunuti Winamp... Dobar je i Tauon Music Box. Testirati...
kuruz Posted November 27, 2021 Report Posted November 27, 2021 53 minutes ago, bradilko said: nisam pustio .mp3 fajl bar pet godina. neizvodljivo ako slušaš underground 1
Dead Man Drinking Posted November 27, 2021 Report Posted November 27, 2021 Gde uopšte tražiti nešto manje popularno? Danas sam skidao pesmu po pesmu sa YT-a, i to u .webm pa konvertovao u .mp3 i sređivao id3 tagove. Bolje išta nego ništa. 14 minutes ago, vudun said: Odavno obustaviše razvoj za Clementine... Sada mu je neki tamo Strawberry zamena... Audacious može da se podesi da bude pljunuti Winamp... Dobar je i Tauon Music Box. Testirati... Što je najgore, pokrenuli su razvoj ponovo, ima 1.4rc izdanaj. Mada s druge strane, ne znam šta mi više treba od plejera. I ono što je postojalo pre 5 godina mi je više nego dovoljno. Pogledaću ovaj Tauon, baš da vidim šta nudi
kuruz Posted November 27, 2021 Report Posted November 27, 2021 (edited) 16 minutes ago, Dead Man Drinking said: Gde uopšte tražiti nešto manje popularno? Danas sam skidao pesmu po pesmu sa YT-a, i to u .webm pa konvertovao u .mp3 i sređivao id3 tagove. Bolje išta nego ništa. Soulseek, Metal Area, Sound Park, RuTracker, Metal Torrents Edited November 27, 2021 by kuruz
bradilko Posted November 28, 2021 Report Posted November 28, 2021 22 hours ago, kuruz said: neizvodljivo ako slušaš underground to jeste.
Recommended Posts