Denny Posted December 3, 2007 Report Posted December 3, 2007 Ma, kakav foobar... Koristim Winamp 5.5 i mama je za sve... Koji ce vam jednostavnost... jednostavan je i Winamp... niste retardi! Ja, licno, volim razne Widgete, a Winamp ih ima!
Nisko_Se_Mazim Posted December 3, 2007 Report Posted December 3, 2007 (edited) Ma, kakav foobar... Koristim Winamp 5.5 i mama je za sve... Koji ce vam jednostavnost... jednostavan je i Winamp... niste retardi! Ja, licno, volim razne Widgete, a Winamp ih ima! ....i zdere resurse Pazi kada imam 1 giga rama i CPU na 3,2GHZ i kada Winampu treba jedno 10s da se podigne a npr Aimp se dize za sekund ali bukvalno To se jos vise primecuje kada recimo rezes,surfujes i slusas muziku u isto vreme i kada Winamp pocinje da se vuklja kao puz golac Edited December 3, 2007 by Full_Metal_Yakuza
kuruz Posted December 8, 2007 Report Posted December 8, 2007 У новом Winamp - у има једна јако занимљива опција: play tracks simillar to.
Nazzgul Posted December 10, 2007 Report Posted December 10, 2007 Brate koristim XMMS!! Kad sam u windows okruzenju onda Winamp i to v5.08e
vudun Posted December 10, 2007 Report Posted December 10, 2007 Kad jednom voziš Alfu, poželećeš da je zauvek voziš ... e pa tako otprilike i sa Winampom.
SATAN-iz Batajnice Posted December 28, 2007 Report Posted December 28, 2007 У новом Winamp - у има једна јако занимљива опција: play tracks simillar to. Da i nesto su cackali oko tagova.Nikako ne mogu da izvalim kako da editujem CD info kad zelim da ga prebacim u mp3.Da li imas ideju?
ba+a. Posted December 28, 2007 Report Posted December 28, 2007 Sad sam bash instalirao ovaj foobar , dobar dobar xD . Brz je,mnogo brzi od winamp-a i svidja mi se ovo pravljenje lista, sve ti je na dohvat misha xD . Papa winamp, bilo je lepo druziti se sa tobom toliko godina xD.
SATAN-iz Batajnice Posted December 28, 2007 Report Posted December 28, 2007 Sad sam bash instalirao ovaj foobar , dobar dobar xD . Brz je,mnogo brzi od winamp-a i svidja mi se ovo pravljenje lista, sve ti je na dohvat misha xD . Papa winamp, bilo je lepo druziti se sa tobom toliko godina xD. Kad bata to kaze i ja cu da ga poslusam
Sugar Overdose Posted December 28, 2007 Report Posted December 28, 2007 dobro si se setiJo fubar keva!
SATAN-iz Batajnice Posted December 29, 2007 Report Posted December 29, 2007 Fubar mi bzvz,jednostavno nema kvalitet zvuka kakav zelim... Winamp WTF!
Sugar Overdose Posted December 29, 2007 Report Posted December 29, 2007 buuu satan je feeeeeenseeeeeeer buuuuuuuuuuu
ΣΟΚΙ Posted December 29, 2007 Report Posted December 29, 2007 Sad sam bash instalirao ovaj foobar , dobar dobar xD . Brz je,mnogo brzi od winamp-a i svidja mi se ovo pravljenje lista, sve ti je na dohvat misha xD . Papa winamp, bilo je lepo druziti se sa tobom toliko godina xD. а смејао си се код мене кад си видео фубар...
Baal Posted December 29, 2007 Report Posted December 29, 2007 Fubar mi bzvz,jednostavno nema kvalitet zvuka kakav zelim... Winamp WTF! Foobar2000 ima definitivno najbolji zvuk od svih plejera. Sad, to što si ti u winampu imao EQ koji ti je bio ispred tebe, a na f2k je malo "zabijen" u opcijama, to je druga stvar. Winamp je bloatware.
darthmoog Posted December 29, 2007 Report Posted December 29, 2007 Po jednom broju hrvatskog vidija winamp ima najbolji zvuk od svih plejera kada se procacka...pogotovo ova 5.51 verzija sa ovim surround opcijama itd...
Lukijan Mušicki Posted December 29, 2007 Report Posted December 29, 2007 ja vec 4-5 godina koristim foobar... daleko je bolji, jednostavniji i brzi od winampa... ne secam se kad sam poslednji put otvorio winamp...
Hudini Posted December 29, 2007 Report Posted December 29, 2007 Ti si ionako poznat po tome da nemaš pojma.
Baal Posted December 29, 2007 Report Posted December 29, 2007 Po jednom broju hrvatskog vidija winamp ima najbolji zvuk od svih plejera kada se procacka...pogotovo ova 5.51 verzija sa ovim surround opcijama itd... Totalna glupost, potraži malo po internetu o tome.
kuruz Posted December 29, 2007 Report Posted December 29, 2007 Da i nesto su cackali oko tagova.Nikako ne mogu da izvalim kako da editujem CD info kad zelim da ga prebacim u mp3.Da li imas ideju? Пробај да селектујеш фајлове у плејлисти, потом десни клик, па Send To и онда Auto Tag.
ba+a. Posted December 30, 2007 Report Posted December 30, 2007 а смејао си се код мене кад си видео фубар... jbg ruzan je haha dok ne promenish boje, onda je ok xD
SATAN-iz Batajnice Posted December 30, 2007 Report Posted December 30, 2007 Пробај да селектујеш фајлове у плејлисти, потом десни клик, па Send To и онда Auto Tag. Lepo sam instalirao opet bez gomile gluposti koja mi ne treba
Џрк Posted December 30, 2007 Report Posted December 30, 2007 Hm, skinuh ga sinoc na preporuku odavde i sta znam, minimalizam ali radi brzo. Radi i Winamp brzo kad ga malo tweakujes Verovatno cu da ostavim oba, pa cu da ih koristim kako mi dodje.
Recommended Posts