Koroviev Posted June 27, 2018 Report Share Posted June 27, 2018 Uvek može. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fenster Posted June 27, 2018 Report Share Posted June 27, 2018 Sa "šica-šica" ritmom greške nema nikad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted June 27, 2018 Report Share Posted June 27, 2018 nesto mi nepotrebno oldschool zvuci produkcija. mozda je do youtube-a. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted June 27, 2018 Report Share Posted June 27, 2018 nepotrebno oldschool Ove dve reči ne mogu da stoje jedna pored druge 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted June 27, 2018 Report Share Posted June 27, 2018 mogu jer njihovi albumi noviji bas imaju zdravu produkciju gde ne forsiraju situaciju da bi zvucelo kao da je snimljeno pre 30 godina. ovo mi zvuci kao da ide u tom smeru, videcemo kad izadje album. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
obsessed by cruelty Posted June 27, 2018 Report Share Posted June 27, 2018 meni i ne, skoro mi isto zvuči kao na Life Sentence možda maalo zamuljanije ali to će gotovo sigurno da se iskristalizuje kad izađe kvalitetan rip Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted June 27, 2018 Report Share Posted June 27, 2018 ma da, verovatno je Youtube u pitanju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted June 27, 2018 Report Share Posted June 27, 2018 mogu jer njihovi albumi noviji bas imaju zdravu produkciju gde ne forsiraju situaciju da bi zvucelo kao da je snimljeno pre 30 godina. ovo mi zvuci kao da ide u tom smeru, videcemo kad izadje album. Ma zezam se, kontao sam na šta misliš. Na pola uha sam samo čuo sinoć pesmu jer bih ipak sačekao album full, ali nisam dobio taj vajb koji pominješ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUMAN Posted June 28, 2018 Report Share Posted June 28, 2018 Ja bih se složio sa lazom, deluje kao da baš na silu žele taj erlu ejti zvuk, al nije tako loše Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
obsessed by cruelty Posted August 8, 2018 Report Share Posted August 8, 2018 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
obsessed by cruelty Posted August 30, 2018 Report Share Posted August 30, 2018 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koroviev Posted September 7, 2018 Report Share Posted September 7, 2018 https://soundpark-club.casa/album/download/torrent-276414-satan-cruel-magic-2018 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted September 19, 2018 Report Share Posted September 19, 2018 bez greske album Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koroviev Posted September 19, 2018 Report Share Posted September 19, 2018 U skladu s očekivanjima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted September 19, 2018 Report Share Posted September 19, 2018 Ja nisam zabezeknut kvalitetom kao na "Atom by Atom", ali sam svakako zadovoljan. Album cover godine svakako, a muzički bar top5 lagano. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koroviev Posted September 19, 2018 Report Share Posted September 19, 2018 Da, da, tako nekako. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted September 21, 2018 Report Share Posted September 21, 2018 I ja bih samo da se pridružim hvalospevima za ovo izdanje. Life Sentence je bio grom iz vedra neba, Atom by Atom je bio dašak olakšanja da su u stanju da nastave niz a ovaj novi nam već govori da je Satan here to stay sa jednim od naj comebackova ikad i usudio bih se sad već i reći da im je skor u ovom milenijumu bolji nego u osamdesetim. Produkcija jeste sirova ali čitao sam u nekom intervjuu da je to namerno tako odrađeno, da se ima dojam kao da vam bend svira u sobi i što se mene tiče ceo šmek je kao da imamo ispred sebe neki 80s biser. Ipak glavna zvezda albuma meni Brian Ross koji je godište moje keve, a nju baš ne mogu da zamislim u ovoj ulozi. That makes me think da je malo neizvesno koliko će starci moći uopšte biološki da nose celu ovu priču ali uživajmo dok traje. Sve u svemu Satan ima za sad niz kao Accept, nadajmo se da će sledećeg biti i da neće biti njihov Rise of Chaos. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted September 21, 2018 Report Share Posted September 21, 2018 Meni je najjače kod Rossa što on i uživo sve to peva kao iz pičke. Uzeo je stranicu iz knjige o sazrevanju vokala od Dia, svaka mu čast. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SATAN-iz Batajnice Posted September 22, 2018 Author Report Share Posted September 22, 2018 Hail SATAN iz Bataje Жив је Сатан, умро није. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted May 2, 2019 Report Share Posted May 2, 2019 Russ Tippins na gitari, neki 70s hard rok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted May 2, 2019 Report Share Posted May 2, 2019 A što ne 70s metal? :] Decent pesmica. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted June 22, 2019 Report Share Posted June 22, 2019 Eve gi ovaj Tanith https://www.metal-tracker.com/torrents/263518.html Ko se ovih dana trudi oko novog Slough Fega, ovo mu dođe dobar accompanying album. To je ta less is more produkcija i dozvoljena doza Thin Lizzy pozajmica po 40 minuta albuma. Na prve sluševe, solidan materijal, najviše mi se sviđa interplay vokala (Tippins peva i još jedan ženski vokal), no mislim da nedostatak nekon originalnijeg dojma ne čini ovo nekim materijalom za duža prevrtanja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted March 4, 2020 Report Share Posted March 4, 2020 Nova rstva 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted March 5, 2020 Report Share Posted March 5, 2020 E pa lepo. Usput, my kind of lineup: 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted March 6, 2020 Report Share Posted March 6, 2020 Ekstra je ovo, steta sto necu ici jer sam govno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts