Inuria Malkava Posted May 26, 2007 Report Posted May 26, 2007 Verovatno moj omiljeni bend, kako stvari stoje. Funeral doom iz Finske. Pesme u proseku 9-10 minuta, fantastican growl, jedostavan zenski vokal i atmosfera, cista desetka! Mesto hvalospeva, dacu link, ko zeli moze i da poseti my space, gde imaju pesme za download, kao i na njihovom oficijalnom sajtu http://www.shapeofdespair.tk/. (s' tim da su sample-ovi u pitanju.) p.s - pretrazivac nije pokazao da tema postoji na celom forumu, pa sam je otvorila, sa izvesnom nevericom. Therefore, koristim ovu priliku da se izvinim moderatorima ako je doslo do zabune, kao i da pozdravim mamu, tatu, sestru, tetke, bake, deke, peto tri kao i sve koji su bili uz mene i bodrili me. DOOM ON! Quote
Grobodan Posted May 26, 2007 Report Posted May 26, 2007 Tema crkla izgleda...Bila je sigurno. eXXXtra bend!Angels i Illusion - ne zna se koji je bolji!Stra'ota bozija koliko je crno. Quote
Inuria Malkava Posted May 26, 2007 Author Report Posted May 26, 2007 Ali "Tihe su ove slike" je moj fav. Mada nema pesme koju ne ljubim! Ma da, nemoguce da je nije nikad bilo. Ali zasluzuje da postoji, bez sumnje. To su prvaci doom scene! Quote
Grobodan Posted May 26, 2007 Report Posted May 26, 2007 Night's dew...Ta stvar je jeziva,ona melodija....Ta mi je najbolja. Quote
Inuria Malkava Posted May 26, 2007 Author Report Posted May 26, 2007 Da, cak i insTROOmental, pa razbija. Ljudi naprosto VALJAJU. Quote
Bride Of Darkness Posted May 26, 2007 Report Posted May 26, 2007 Nije bila tema??? Ubijedjena sam da sam pisala prije pola godine esej o njima... Mnogo ih volEm... Tako mračni, jezivi, growl dolazi iz najdubljih dubina podzemlja, čega li već. Iskreno, ovaj bend me zainteresovao zbog Pasi-ja (Amorphis). Quote
Inuria Malkava Posted May 26, 2007 Author Report Posted May 26, 2007 Grupie! Nja nja nja nja njaaaa...! :) Sali se malo Ivana... Quote
Bride Of Darkness Posted May 26, 2007 Report Posted May 26, 2007 Grupie! Nja nja nja nja njaaaa...! :) Sali se malo Ivana... Ćuti, nemoj sad da iznosim NAŠU intimu. Quote
forever*autumn Posted May 26, 2007 Report Posted May 26, 2007 Ali "Tihe su ove slike" je moj fav. Mada nema pesme koju ne ljubim! uz Still-Motion jedna od omiljenih mi pesama. Pasi-jev vokal, poniruce gitare, prizvuk klavijature i violine... SoD slusaoca ne ostavlja ravnodusnim, ostavlja ga ukocenim. sjajan bend. Quote
Wise Owl Posted May 27, 2007 Report Posted May 27, 2007 @Inuria Pazi kad si i stara majq navukla na Shape Of Despair Anyway - ko koga ovde treba muzicki da edukuje? Quote
Grobodan Posted May 28, 2007 Report Posted May 28, 2007 @Inuria Pazi kad si i stara majq navukla na Shape Of Despair Anyway - ko koga ovde treba muzicki da edukuje? Umesto da okrenes dete na pravi put,ti postade goticarka... Quote
Wise Owl Posted May 28, 2007 Report Posted May 28, 2007 Umesto da okrenes dete na pravi put,ti postade goticarka... To su samo sporedne stazice na pravom, sirokom putu Quote
Night`s Dew Posted October 1, 2007 Report Posted October 1, 2007 Omiljeni funeral doom pored Mourning Beloveth Nemam zamerku ni na jedan album Quote
Turin Posted October 1, 2007 Report Posted October 1, 2007 kako bre nema tema???? Licno sam je otvorio pre jedno dve, tri godine??? jedino mi se Andjeli Jada svidjaju od svih albuma, i prvi su na mojoj top listi doom albuma. Quote
banedeathmetal Posted November 19, 2007 Report Posted November 19, 2007 Kad bih imao vremena,izolovao bih se od svega,i na repeat bih pustio "Shades Of..." ...da me odnese atmosfera...kvalitetan bend jaaako... Quote
Sig Posted November 30, 2007 Report Posted November 30, 2007 "Angels of Distress" is the real masterpiece, but too melodiously, named funeral doom. IMHO! Quote
Buddha Posted December 18, 2007 Report Posted December 18, 2007 prodajem Angel Of Distress digipack za 700 dinara. Quote
NullPointerException Posted December 18, 2007 Report Posted December 18, 2007 prodajem Angel Of Distress digipack za 700 dinara. Dakle poslah ti pm, al ne znam da'l radi (tj da l je poslato, nesto me zeza...). Ja sam zainteresovan. Sutra cu doci na Katatonia/doom night, pa eto ako ne prodas u medjuvremenu , tamo mozemo obaviti transakciju. Posalji mi PM ako ti to odgovara ili mail na [email protected]. Pozdrav Quote
Talvi Posted December 19, 2007 Report Posted December 19, 2007 Meni licno verovatno omiljeni doom bend... Ona riba sto peva zenski vokal bese Pasijeva zena, jel'? Znam da su tu i basista i bubnjar Finntroll-a, vesela ekipica... Obozavam ceo Illusion's Play album, a posebno pesmu Still-Motion, vecni favorit... Quote
Blanziflor Posted December 19, 2007 Report Posted December 19, 2007 Prejako...posebno dobri rezultati primećeni na stvrdlim bmerima. Odličan doom. Angels of Distress - tugakukulele. Quote
Uruk Posted September 18, 2008 Report Posted September 18, 2008 nabavih. KONACNO. Jurim ih jos od Ilusions Play-a. odlicno, ne slusam doom previse, pa sam se bojao kako ce mi se svideti, ali kako sam pustio Ilusions Play odusevio sam se momentalno. Vrtece se ovo jos pooooooodugo u playlisti Quote
°°Džoca°° Posted August 26, 2009 Report Posted August 26, 2009 Uh, u poslednje vreme non-stop vrtim ovaj bend, i ne mogu da se nacudim koliko su dobri! x) Angels od Distress... omg, sjajno! I did not wanted to live my life nor did i even wanted to live for my death... strong it is indeed... life... strange to born for death... x))) Quote
Fapril ethereal Posted August 26, 2009 Report Posted August 26, 2009 overite tribute to Skepticism.. Shape of Dispair su obradili jednu stvar... cela kompilacija zvuci podzemno,ali ta se stvar izdvaja.. Quote
Recommended Posts