Fapril ethereal Posted October 2, 2009 Report Posted October 2, 2009 jebem ti sunce,vrtim ovaj Iluzns Plej vec danima... onaj deo u Still-Motion od devetog minuta pa do kraja je u stanju da mi prikuje pogled u jednu tacku... ma u stvari,ja gledam u jednu tacku dok slusam ceo album.. Quote
Talvi Posted October 2, 2009 Report Posted October 2, 2009 I kod mene je tako, ta deonica je narocito opasna. Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted October 2, 2009 Report Posted October 2, 2009 Uh to je to oktobar,novembar to je ta muzika Quote
F4R15 Posted October 2, 2009 Report Posted October 2, 2009 Ako je tako, nakanit ću se da poslušam Quote
Talvi Posted October 2, 2009 Report Posted October 2, 2009 Pa samo pogledaj ko peva i to ti je dovoljna preporuka. Quote
Mari Posted October 18, 2009 Report Posted October 18, 2009 jebem ti sunce,vrtim ovaj Iluzns Plej vec danima... onaj deo u Still-Motion od devetog minuta pa do kraja je u stanju da mi prikuje pogled u jednu tacku... ma u stvari,ja gledam u jednu tacku dok slusam ceo album.. Isto. Quote
Grobodan Posted September 3, 2010 Report Posted September 3, 2010 Evo nove pesme na spejsu: http://www.myspace.com/solarfallrecordsnorway Quote
Fapril ethereal Posted September 3, 2010 Report Posted September 3, 2010 joooooojjjj!!!!!!!!!!! preslusao.. divno!!! kao da slusam poslednji album..to je to! pedeset slojeva instrumenata,emotivno,atmosfericno.. sve sto mislim o svemu prethodnom sto su izdali mislim i o Written in my scars! Quote
Lou Posted September 4, 2010 Report Posted September 4, 2010 Posle prvih pet sekundi sam znao da je do jaja. Do kraja prvog minuta sam pojačao slušalice na maksimum. Do kraja drugog je počela da me radi atmosfera. A onda je upao rif. Jebote. I outro od 04:35 do kraja. Ljuljam se u fotelji. Teško da će me ovaj EP držati sitim, iščekujem da konačno izbace album, pa da me nema. Quote
Multi_player Posted October 14, 2010 Report Posted October 14, 2010 Jao, Written in my Scars Nemam reci... :-) Zna li neko tacno kad izlazi album? Quote
Defunctus Posted October 14, 2010 Report Posted October 14, 2010 30.oktobra...i nije album,nego EP. Quote
Fapril ethereal Posted October 18, 2010 Report Posted October 18, 2010 samo da primetim da je jos dvanaest dana do 30.oktobra Quote
Multi_player Posted October 23, 2010 Report Posted October 23, 2010 30.oktobra...i nije album,nego EP. EP, jeste, izvinjavam se. Hvala na informaciji. Quote
Defunctus Posted November 2, 2010 Report Posted November 2, 2010 Nikako mi nije jasno da EP jos nije leakovao. Quote
Grobodan Posted November 2, 2010 Report Posted November 2, 2010 Šta se cimate, već imamo pola EPja jeza me uhvati šta sve treba da curne u sledećih 15 dana. Quote
Grobodan Posted November 2, 2010 Report Posted November 2, 2010 Deathspell omega, Agalloch, Atheist, Dio live, Sabbath live, Place of skulls, God dethroned, Phobia, Sodom... dobro, to imam, a i Antimatter mi sad dođe. Ima još ponešto ali ovo se najviše čeka. Quote
Lou Posted November 2, 2010 Report Posted November 2, 2010 (edited) Šta se cimate, već imamo pola EPja jeza me uhvati šta sve treba da curne u sledećih 15 dana. Istina, ali šest godina se čeka. Edited November 2, 2010 by Uncle Lu Quote
Talvi Posted November 2, 2010 Report Posted November 2, 2010 Deathspell omega, Agalloch, Atheist, Dio live, Sabbath live, Place of skulls, God dethroned, Phobia, Sodom... dobro, to imam, a i Antimatter mi sad dođe. Ima još ponešto ali ovo se najviše čeka. Od svega pomenutog me stvarno zanimaju samo DSO i Sodom. Quote
Grobodan Posted November 2, 2010 Report Posted November 2, 2010 Nisam još stigao da ga preslušam, a kad ću ne znam. Quote
Recommended Posts