Talvi Posted July 9, 2011 Report Posted July 9, 2011 Finnish doom/death metallers SHAPE OF DESPAIR have issued the following update: "Just before this year, SHAPE OF DESPAIR and [ex-AMORPHIS/current AJATTARA singer] Pasi Koskinen parted ways. We got very few close persons in mind who could fit inside the band's chemistry and share the same passion for our music. "Welcome our newest member, Henri Koivula. "Henri is known from his other band THROES OF DAWN which released magnificent 'The Great Fleet Of Echoes' album last year." Quote
Lou Posted July 9, 2011 Report Posted July 9, 2011 Nisam ranije slušao taj bend i sada sam pokušao da našem nešto na YT-u, da čujem kakav mu je growl, a toga nigde. Ili čisto pevanje ili neki polu-vriskovi. Quote
Stolet Posted July 9, 2011 Report Posted July 9, 2011 I mene iznenadilo kada sam pročitao, ne znam da Throes Of Dawn u nekoj pesmi imaju growl vokal. Inače nisu neki poseban bend, muzika manje-više osrednja, ali nerviraju me sa previše trivijalnim i pomalo glupim tekstovima. Quote
Lou Posted July 9, 2011 Report Posted July 9, 2011 To je ta finska škola koja meni ne prija, mnogo nikakvih i polu-sladunjavih melodija, kvazi-emotivni tekstovi i klimaksi u pesmama... 1 Quote
Grobodan Posted August 18, 2011 Report Posted August 18, 2011 (edited) SoD / Before the rain split Novo! Edited August 18, 2011 by Grobodan Quote
Fapril ethereal Posted August 18, 2011 Report Posted August 18, 2011 dajder da vidimo.. odlican SoD.. bas mi je legao glas ovog Koivule.. Before the Rain mi je onako..nista posebno..prosecno.. Quote
Lou Posted August 18, 2011 Report Posted August 18, 2011 Gde si čuo njegov glas, majke ti? Samo neko pevanje koje može da bude i muško i žensko. Pesma je dobra, ali je to nebitno, pošto je obrada u pitanju. Čekam da čujem growl ovog novog, pa da ocenim šta su uradili. I, jebem im sunce, bolje bi im bilo da valja novi materijal koji imaju, samo serviraju na kafenu kašičicu. I rip je skrnav, javite ako naiđete na bolji. Quote
Fapril ethereal Posted August 18, 2011 Report Posted August 18, 2011 nesto sam prespojio ocigledno..a i nisam siguran ustvari da li je muski ili zenski vokal.. pomislio sam da je Koivula pustio clean,ne znam zasto.. Quote
Lou Posted March 21, 2012 Report Posted March 21, 2012 Sagorelo dabogda. Zna li neko nešto, haj'mo novinari, koji je ovo kurac više? Quote
Grobodan Posted March 21, 2012 Report Posted March 21, 2012 Šta bolan? Koliko ja znam, priča se o nekom full lengthu ali ništa nije oficijalno za sada. Quote
Lou Posted March 21, 2012 Report Posted March 21, 2012 To znam, zapitah se da li neko ima insider informaciju, nešto načuto, tako to. Slušam danas njih i ono - želim još muzike. Quote
Јарослав Posted March 21, 2012 Report Posted March 21, 2012 Био би им ред више. Колико има од прошлог, седам, осам година? Quote
Lou Posted June 10, 2013 Report Posted June 10, 2013 Dobra pesma, od početka do kraja. Muški vokal malo otišao ukrivo kada je bio clean, ali ko ga jebe, Samo da snime nešto konačno. Quote
Talvi Posted March 26, 2015 Report Posted March 26, 2015 SHAPE OF DESPAIR are revealing the title of their next full-length. The doom masterpiece will make your skin crawl under the name of 'Monotony Fields'. The album has been scheduled for release on the 15th of June 2015. Pre-sale will commence by mid-April, which will also mark the revealing of the album's cover art, a brand new song, and tracklist. Quote
Talvi Posted March 26, 2015 Report Posted March 26, 2015 to je ultimativni test, ako se naježiš na +40 C - znaš da album valja Quote
Lou Posted March 26, 2015 Report Posted March 26, 2015 Nothing is true. Everything is permitted. Quote
Talvi Posted April 22, 2015 Report Posted April 22, 2015 http://www.terrorizer.com/news/shape-of-despair-stream-new-track-monotony-fields koji Shades Of God worship od omota Quote
Talvi Posted May 6, 2015 Report Posted May 6, 2015 još jedna http://www.nocleansinging.com/2015/05/06/an-ncs-premiere-shape-of-despair-descending-inner-night/ Quote
Recommended Posts