RNA Posted May 27, 2007 Report Posted May 27, 2007 Феноменалан рower/progressive са Флориде. Идали су у каријери само један сјајан албум "As Darkness Reigns" 1993. Њихови чланови су касније наступали са Iced Earth и Mystic Force. Quote
RNA Posted May 28, 2007 Author Report Posted May 28, 2007 Реците ми да нико није чуо за овај бенд, па да тражим да пребаце тему на хеви метал. Quote
RNA Posted June 15, 2007 Author Report Posted June 15, 2007 Ова тема је била пукла на пауер форуму, што се да видети из приложеног (сви постови су моји), што само доказује моју теорију да људи који се крећу тамо појм а немају шта је пауер метал. Елем, надам се да ћете ме обрадовати овде. 1 Quote
Queensryche-girl Posted February 23, 2013 Report Posted February 23, 2013 Ja sam upravo sokirana saznanjem da ih je neko cuo :-) 2 Quote
dr.lecter Posted July 2, 2016 Report Posted July 2, 2016 (edited) Ова тема је била пукла на пауер форуму, што се да видети из приложеног (сви постови су моји), што само доказује моју теорију да људи који се крећу тамо појм а немају шта је пауер метал. Елем, надам се да ћете ме обрадовати овде. skoro 10 godina kasnije nista se nije promjenilo https://ulozto.net/!...3e5rQ/o-adr-rar trebalo bi da "fercera" Edited July 2, 2016 by dr.lecter Quote
Recommended Posts