Krsh Posted May 27, 2007 Report Posted May 27, 2007 http://www.goribor.co.sr/ nesto najorginalnije sto sam cuo u zadnjih 5 godina bez preterivanja.tekstovi jedu malu decu.... a sta vi kazete? Ko sam? (sa albuma" Ono što te ne ubije to te osakati) Živim u stanu, ali sam na ulici Nisam narkoman, ali se drogiram Pijem, ali mogu i da ne pijem Volim žene ali tek po koju pojebem Lažem zato što zaboravljam ili jednostavno zbog price nešto preuvelicam Ne kradem, prosto nisam taj U afektu bih mogao da ubijem ali bih odmah i poludeo Trenutno sam sam ali mislim da bi bilo bolje da nisam Ko sam, šta sam..eto to sam Quote
шмизла Posted May 28, 2007 Report Posted May 28, 2007 i ja isto mislim sjajan bend oni su osvojili 2. mesto prosle god na art&music festu u puli ima ih na kompilaciji 'jutro ce promeniti sve?' jel se ocekuje izdavanje albuma u skorije vreme?:/ Quote
Zen Posted May 28, 2007 Report Posted May 28, 2007 Ima moni zvoncica Ali deo Lažem zato što zaboravljam Genijalno. Slabo pratim uopste tu celu scenu u poslednje vreme, ali i to ce se promeniti. Quote
Krsh Posted May 28, 2007 Author Report Posted May 28, 2007 i ja isto mislim sjajan bend oni su osvojili 2. mesto prosle god na art&music festu u puli ima ih na kompilaciji 'jutro ce promeniti sve?' jel se ocekuje izdavanje albuma u skorije vreme?:/ izdali su 5 albuma ja mislim...imam dva i po... tu vise informacija http://www.gla.ac.uk/~dc4w/listenloudest/front.html Quote
шмизла Posted May 28, 2007 Report Posted May 28, 2007 izdali su 5 albuma ja mislim...imam dva i po... tu vise informacija http://www.gla.ac.uk/~dc4w/listenloudest/front.html ja imam kao 2... al hocu i ostalo :S Quote
Krsh Posted May 28, 2007 Author Report Posted May 28, 2007 Ja imam : Hocu kuci i Ono što te ne ubije to te osakati...i jos par pesama Quote
Krsh Posted May 28, 2007 Author Report Posted May 28, 2007 nada umire poslednja! ima da nadjem jos. Quote
Kinasky Posted October 11, 2007 Report Posted October 11, 2007 E,lik koji je dobar ortak sa clanovima banda, koji je valjda pustao matrice i koji se negde navodi kao clan banda,jer svuda ide sa njima, je moj cimer ovih dana...i to sticajem cudnih okolnosti. Covek je vajar i trenutno nesto radi u Pozarevcu...mnoogooo gotivan lik...i da,kod njega je sva arhiva Goribora . Quote
шмизла Posted October 12, 2007 Report Posted October 12, 2007 mnogo su dobre ove 'sjajne niti'. Quote
niking Posted October 12, 2007 Report Posted October 12, 2007 E,lik koji je dobar ortak sa clanovima banda, koji je valjda pustao matrice i koji se negde navodi kao clan banda,jer svuda ide sa njima, je moj cimer ovih dana...i to sticajem cudnih okolnosti. Covek je vajar i trenutno nesto radi u Pozarevcu...mnoogooo gotivan lik...i da,kod njega je sva arhiva Goribora . da li ja to cujem "rapidshare"? Quote
Some velvet morning Posted October 12, 2007 Report Posted October 12, 2007 17. novembra sviraju u SKC-u promocija albuma.... Quote
BodyRemover Posted October 12, 2007 Report Posted October 12, 2007 (edited) eo ga tatatatirci! goribor - hocu kuci pass: sisacu govno Edited October 12, 2007 by BodyRemover Quote
BodyRemover Posted October 12, 2007 Report Posted October 12, 2007 goribor - ono sto te ne ubije, to te osakati pass: kurcic hvala Quote
marcoman Posted October 12, 2007 Report Posted October 12, 2007 (edited) da skidam ovo? pass obecava Edited October 12, 2007 by marcoman Quote
BodyRemover Posted October 13, 2007 Report Posted October 13, 2007 normalno. goribor - krug u ocima pass: atomobil to je sve sto imam Quote
шмизла Posted October 14, 2007 Report Posted October 14, 2007 normalno. goribor - krug u ocima pass: atomobil to je sve sto imam kul Quote
Kinasky Posted October 16, 2007 Report Posted October 16, 2007 da li ja to cujem "rapidshare"? aj ja cu jos nesto baciti kad se on vrati, jer je privremeno otisao... Quote
niking Posted October 19, 2007 Report Posted October 19, 2007 ovaj Krug u ocima mi izbacuje wrong passwor samo za poslednji file Quote
Kinasky Posted October 22, 2007 Report Posted October 22, 2007 Koncert Goribora 17.novembra u skc-u...tako mi je rekao ovaj lik Quote
darthmoog Posted November 11, 2007 Report Posted November 11, 2007 Skinuo sam Hocu Kuci i album je.....neverovatan...i lirike...i matrice...i sama atmosfera na albumu...slusham ga ceo dan i dalje me nije smorio...bash su dobri choveche nisam ocekivao ovakav bend na domacem tlu... Quote
Sarah_Key Posted November 11, 2007 Report Posted November 11, 2007 ...bash su dobri choveche nisam ocekivao ovakav bend na domacem tlu... word jedva chekam taj 17ti Quote
East Posted November 12, 2007 Report Posted November 12, 2007 Kad i Helloween ? a ja cuo i da oni irci sviraju tad u skcu .Nemoguce re ...A zanima me da ih cujem ... Quote
BodyRemover Posted November 12, 2007 Report Posted November 12, 2007 30 ljudi je skinulo album(e) i niko hvala nije reko majmuncine nekulturne :| Quote
Recommended Posts