VoivodBG Posted December 13, 2009 Report Posted December 13, 2009 Spot iz dokumentarca o bendu http://www.youtube.com/watch?v=FafF5w2S6n8 Sam dokumentarac traje skoro 50 minuta, snimci sa Goribor koncerta iz 2007 u skc-u, pa onda iz Nis-a, i dve pesme sa Exit-a 2008. Izmedju svega toga St., Pity i Pedja pricaju o pocetku benda, koncertima i putovanjima. Prijatno za gledanje ako ste fanovi doticnih goriboraca. Jedina zamerka je na snimke iz skc-a kameramen je vise snimao neke cure iz publike lelujajuci kamerom... I vidi se itekako veliki napredak u zvuku benda od 2007 do 2008, pa ko ih je gledao nazivo ove godine, nebo i zemlja sa zvukom i stilom, sto su stariji to su i bolji. P.S. U Skc se dosta puta vidi neki lik sa Consecration majicom, pa eto i reklame za neki drugi bend. Quote
VoivodBG Posted February 19, 2010 Report Posted February 19, 2010 sa majspejsa Ako volite, pa recimo- Can, Alan Vegu-onda lovite ove mangupe.wooden_shjips http://www.myspace.com/woodenshjips Vrtim ih par meseci i to lepo ide. Inace, ulazimo u studio pocetkom marta,Pula, Ivo Lorencin, Cukeric,verovatno Toto skokne da odlupa neki drum itd?! Uza, Misa, Piti i Ja smo idalje zivi i u bendu, tako da je sve ok. Da, srecna vam Nova god. ako vam vec nije presela:))salim se, naravno. Vidimo se tu i tamo... Poz St p.s.Sta ima novo? Quote
VoivodBG Posted April 6, 2010 Report Posted April 6, 2010 Ne možeš mnogo ali možeš malo Aleksandar Stojković St, frontmen Goribora, jedno je od najsnažnijih autorskih imena na području bivše Jugoslavije, s čijim se stihovima mogu poistovetiti čitave postratne generacije. Neke od pesama u ovoj knjizi dobro su poznate ljubiteljima Goribora, a mnoge su nove i do sada neobjavljivane. Kroz njih se provlače njegove uobičajene teme: ljubav, droga, očajanje, bezizlaznost, kritika šljama koji je zavladao društvom, neuklopljenost, samoća, pa se čini kako St u svojim pesmama uspeva da uz suptilnu emociju i prepoznatljivu bluz energiju artikuliše generacijski vapaj u kojem odzvanja želja za životom. Aleksandar Stojković je jedan od najboljih, najartikulisanijih i najprefinjenijih rok pesnika, pesnik koji s malo, ali pažljivo odabranih reči, uspeva da kaže mnogo. Link Quote
VoivodBG Posted May 12, 2010 Report Posted May 12, 2010 Chuck Prophet pohvalio Goribor: Played with Serbian band Goribor last night in Zagreb. Wow, made me feel like smashing something up. You know, like in a good way. Great gig! Link ka twitter stranici Quote
VoivodBG Posted May 31, 2010 Report Posted May 31, 2010 Goribor - Zadar Kino Pobjeda Live 2010 Da li ja to čujem bluz Bez Prati I Ćuti Ljubavi Moja Rolamo St.Bluz Ne Računajte Na Nas http://www.megaupload.com/?d=47R5AO9Z mp3 kvalitet je 128kbps, zvuk nije baš najsrećniji na svim pesmama, ali tu su 3 nove pesme, pa mu to dođe kao neka vrsta kompenzacije. Quote
VoivodBG Posted September 23, 2010 Report Posted September 23, 2010 Nocas su bili odlicni u KC Gradu. Opet su se desile promene u postavi i umesto bubnjara iz Eyota sada sa njima nastupa njegov brat klavijaturista/bubnjar. Klavijature su pun pogodak i dale su takvu melodicnost starim i "novim" pesmama, da se najezite... Koncert je trajao oko sat i po, a publika je najvise uzivala na vec utemeljenim hitovima ko sam, rolamo, dalajlama, bez, sjajne niti, a od novijih su se cule drobilica duse, ti i ja, ljubavi moja, prati i cuti. Sve u svemu mnogo bolji nastup nego na promociji St-ove knjige kao pre par meseci, bilo je nekako prisnije... Ceka se novi album. Quote
Guest Administrator Posted September 23, 2010 Report Posted September 23, 2010 Gde mogu da skinem njihove albume ( album ) ? Quote
Buddha Posted September 23, 2010 Report Posted September 23, 2010 jel si primetio da pricas sam sa sobom na temi vec godinu dana Quote
chess Posted September 23, 2010 Report Posted September 23, 2010 Kul svirka bila sinoc u KC gradu,uzivao sam Quote
VoivodBG Posted September 23, 2010 Report Posted September 23, 2010 @buddha, meni ne smeta. otvaraju akademiju 1. oktobra u 22h. predgrupa kill me laser, a cena karte 550 dinara. 1 Quote
Guest Administrator Posted September 23, 2010 Report Posted September 23, 2010 Nema linkova za DL Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted September 23, 2010 Report Posted September 23, 2010 Opet su se desile promene u postavi i umesto bubnjara iz Eyota sada sa njima nastupa njegov brat klavijaturista/bubnjar. taj klavijaturista/bubnjar (Alen Ilijic) nije brat bubnjara Eyota vec klavijaturiste Eyota (Dejana Ilijica) Quote
Marishte Posted September 24, 2010 Report Posted September 24, 2010 svidela mi se sala sa slikama, kad je st prokomentarisao slike na video bimu "za sve one koji misle da je osamdesetih bilo bolje". Quote
Ајлин Posted October 1, 2010 Report Posted October 1, 2010 (edited) večeras na Akademiji http://www.kudazavik...or%20@%20Nafta/ Klub Akademija petak 01.Oktobar u 22h Cena karte: Veliki klub 550 dinara Mali klub 200 dinara Edit: nemoguće bi bilo da Voivod to već nije postavio :haha: Edited October 1, 2010 by Ајлин Quote
BlowCape Posted November 13, 2010 Report Posted November 13, 2010 E ljudi, dajte neko molim vas nek okaci za download Goribor il neki link da baci, slabo ima na netu .... Imam samo Krug u ocima i Ono Sto Te Ne Ubije... Quote
VoivodBG Posted March 4, 2011 Report Posted March 4, 2011 11. mart sviraju u gun club-u, cena karte se i dalje ne zna. Quote
Vincent Hess Posted March 8, 2011 Report Posted March 8, 2011 "Goribor" privodi kraju novi album Quote
VoivodBG Posted March 15, 2011 Report Posted March 15, 2011 11.2. Goribor @ Gun Club (Time Machine Music) Quote
VoivodBG Posted April 4, 2011 Report Posted April 4, 2011 singl u maju, a novi album tek na leto. Quote
Triad_1 Posted June 8, 2011 Report Posted June 8, 2011 Jel' zna neko koliko je ulaz sutra za Goribor u klubu Ladja?!? Videh plakate u gradu i na mojsvemir.com da su 9.6. u BG-u. Quote
niking Posted June 9, 2011 Report Posted June 9, 2011 600 dinara bi trebalo da je... ako laze fejsbuk, lazem i ja 1 Quote
VoivodBG Posted June 12, 2011 Report Posted June 12, 2011 da li je neko bio na koncertu, utisci? Quote
-Mare Posted June 19, 2011 Report Posted June 19, 2011 (edited) Bio ja sinoc, svirali su na Krokodil-u. Nikad mi nije palo na pamet da ih preslusam pre toga ali skroz ok zvuce uzivo. Poslusacu ih eventualno. Inace: KROKODIL Fest. Edited June 19, 2011 by -Mare Quote
Recommended Posts