Jump to content

Recommended Posts

Posted

Njemacki metal bend sa tri odlicna albuma i jednim zivim,zadnji album Planet E govno...

Ne znam sa kojim bendom bi se mogli porediti ali da su kvalitetni jesu,pravi Heavy iz 80-tih sa visokim vokalom i odlicnom svirkom...

In Control 1988

Livin´in Hysteria 1991

Hell For Sale 1992

Live For Sale !993

Planet E 1996

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Баш пре неки дан читам у неком прастаром немачком фанзину о њима, али ништа слушао нисам. Значи, препорука?

Posted
Баш пре неки дан читам у неком прастаром немачком фанзину о њима, али ништа слушао нисам. Значи, препорука?

Obavezno da cujes!

Posted

:lol::lol::lol: ´

Nisam na to mislio vec na njihov vizuelni izgled,znas ono bljestave uske vinilke,sakoi ala Divlje Jagode u najgoroj fazi,gitarista brkat ko Erol :lol: plus cela, ma uzas boziji ali uzivo drmaju...nebi bilo lose da naprave par koncerata u orginalnoj postavi,suskalo se za KIT ali nista,vec po tome mozes ocijeniti da se ne radi o kilavcima

Posted

Немој да те Ерол чује, скратио је бркове на кеца, једва се виде.

• 3 weeks later...
Posted

Jedan od najboljih bendova u istoriji muzike. Pjevac je konstantno isti (Thomas Rettke). Zadnji album nije Planet E (koji je odlican) nego Menergy. Posebno obratiti paznju na unplugged izdanje In The Mood.

Ma kvlt kvltova!!!

Posted

Khm, ti NISI slusao Heavens Gate nikada???

Ne mogu verovati...

Pa to je troo kvlt heavy metal at its best, posebno In Control album, gde nema niti jedne jedine lose pesme. Go hit do hita.

Obavezno nabavljaj.

Posted

А јебага, ваљда је и мени допуштено да нешто нисам чуо, мајку му?

Posted
Jedan od najboljih bendova u istoriji muzike. Pjevac je konstantno isti (Thomas Rettke). Zadnji album nije Planet E (koji je odlican) nego Menergy. Posebno obratiti paznju na unplugged izdanje In The Mood.

Ma kvlt kvltova!!!

Za ovo prvo ti ne uzimam za ozbiljno nego ti odbijam na "trenutno raspolozenje"

Moj zadnji album koji sam cuo je bio Planet E i totalno me je ostavio ravnodusnim.Mozda bih to trebao opet naci i cuti,mozda promjenim misljenje sa ovom vremenskom distancom od preko 10 godina...za ovaj Menergy nikad nisam ni cuo kao ni za ovaj "neukljuceni" In The Mood,dje su ga snimili na MTV-u???

Postoji jos i dupli cd koji je izdat samo u Japanu dje su imali strasnu popularnost

Posted
In Control 1988

Livin´in Hysteria 1991

... su fenomenalni albumi!!!

To, i ovaj unplugged, zaista odlican rad.

Iako mi je In Control kilometrima iznad ostalih.

@ RNA - ma, ja sam se mogao zakleti da ti taj album imas na LPu :opusteno:

• 3 months later...
  • 1 month later...