dr.lecter Posted May 28, 2007 Report Posted May 28, 2007 Njemacki metal bend sa tri odlicna albuma i jednim zivim,zadnji album Planet E govno... Ne znam sa kojim bendom bi se mogli porediti ali da su kvalitetni jesu,pravi Heavy iz 80-tih sa visokim vokalom i odlicnom svirkom... In Control 1988 Livin´in Hysteria 1991 Hell For Sale 1992 Live For Sale !993 Planet E 1996 Quote
RNA Posted May 28, 2007 Report Posted May 28, 2007 Баш пре неки дан читам у неком прастаром немачком фанзину о њима, али ништа слушао нисам. Значи, препорука? Quote
Yngwie Tatica Posted May 28, 2007 Report Posted May 28, 2007 Aaaa, kakav kvlt od benda!!! Odmah mi na pamet pada pesma Tyrants! Quote
DragonHeart Posted May 29, 2007 Report Posted May 29, 2007 Баш пре неки дан читам у неком прастаром немачком фанзину о њима, али ништа слушао нисам. Значи, препорука? Obavezno da cujes! Quote
dr.lecter Posted May 29, 2007 Author Report Posted May 29, 2007 I to kakva preporuka. Ovakvu preciznu svirku ces tesko danas naci. I jos jedan tip,bolje ih je slusati no gledati jedno 20 puta Quote
dr.lecter Posted May 29, 2007 Author Report Posted May 29, 2007 ´ Nisam na to mislio vec na njihov vizuelni izgled,znas ono bljestave uske vinilke,sakoi ala Divlje Jagode u najgoroj fazi,gitarista brkat ko Erol plus cela, ma uzas boziji ali uzivo drmaju...nebi bilo lose da naprave par koncerata u orginalnoj postavi,suskalo se za KIT ali nista,vec po tome mozes ocijeniti da se ne radi o kilavcima Quote
RNA Posted May 29, 2007 Report Posted May 29, 2007 Немој да те Ерол чује, скратио је бркове на кеца, једва се виде. Quote
Demonizer Posted June 17, 2007 Report Posted June 17, 2007 nabavio sam jedan dobar koncerat i odlicno je pevanje, stim da mislim da pevac nije isti, al nisam siguran, dal su oni menjali pevaca? Quote
Invictus Posted June 19, 2007 Report Posted June 19, 2007 Jedan od najboljih bendova u istoriji muzike. Pjevac je konstantno isti (Thomas Rettke). Zadnji album nije Planet E (koji je odlican) nego Menergy. Posebno obratiti paznju na unplugged izdanje In The Mood. Ma kvlt kvltova!!! Quote
Apeiron Posted June 19, 2007 Report Posted June 19, 2007 Баш пре неки дан читам у неком прастаром немачком фанзину о њима, али ништа слушао нисам. Значи, препорука? Khm, ti NISI slusao Heavens Gate nikada??? Ne mogu verovati... Pa to je troo kvlt heavy metal at its best, posebno In Control album, gde nema niti jedne jedine lose pesme. Go hit do hita. Obavezno nabavljaj. Quote
RNA Posted June 19, 2007 Report Posted June 19, 2007 А јебага, ваљда је и мени допуштено да нешто нисам чуо, мајку му? Quote
dr.lecter Posted June 24, 2007 Author Report Posted June 24, 2007 Jedan od najboljih bendova u istoriji muzike. Pjevac je konstantno isti (Thomas Rettke). Zadnji album nije Planet E (koji je odlican) nego Menergy. Posebno obratiti paznju na unplugged izdanje In The Mood. Ma kvlt kvltova!!! Za ovo prvo ti ne uzimam za ozbiljno nego ti odbijam na "trenutno raspolozenje" Moj zadnji album koji sam cuo je bio Planet E i totalno me je ostavio ravnodusnim.Mozda bih to trebao opet naci i cuti,mozda promjenim misljenje sa ovom vremenskom distancom od preko 10 godina...za ovaj Menergy nikad nisam ni cuo kao ni za ovaj "neukljuceni" In The Mood,dje su ga snimili na MTV-u??? Postoji jos i dupli cd koji je izdat samo u Japanu dje su imali strasnu popularnost Quote
ErliK Posted July 2, 2007 Report Posted July 2, 2007 In Control 1988 Livin´in Hysteria 1991 ... su fenomenalni albumi!!! Quote
Apeiron Posted July 3, 2007 Report Posted July 3, 2007 In Control 1988 Livin´in Hysteria 1991 ... su fenomenalni albumi!!! To, i ovaj unplugged, zaista odlican rad. Iako mi je In Control kilometrima iznad ostalih. @ RNA - ma, ja sam se mogao zakleti da ti taj album imas na LPu Quote
RNA Posted July 3, 2007 Report Posted July 3, 2007 Што год могу наћи, ја и узмем. На ово налетео нисам. Quote
Invictus Posted October 12, 2007 Report Posted October 12, 2007 Doco, raspolozenje nije bilo trenutno, obozavam HG. Rna, vidim da cu te morati uputiti u ove istine. Path of Glory... Quote
Divlji Tigar Posted October 12, 2007 Report Posted October 12, 2007 "In Control" i "Livin In Hysteria" su fenomenalni, "Planet E" mi se ne svidja. Quote
Divlji Tigar Posted November 24, 2007 Report Posted November 24, 2007 Thomas Rettke i Sascha Paeth sada sviraju u grupi "Redkey". Prosle godine je izasao album "Rage of Fire". Quote
Invictus Posted November 25, 2007 Report Posted November 25, 2007 Zanimljiv album, ali previse zvuci kao Judas Priest, a premalo kao Heaven's Gate. Quote
Divlji Tigar Posted November 25, 2007 Report Posted November 25, 2007 "Heavens Gate" se ranije zvao "Steeltower" i imaju je jedan album "Night of the Dog" iz 1984. godine, kao i demo iz 1983. Quote
Recommended Posts