Night Prowler Posted October 6, 2008 Report Posted October 6, 2008 Ovog drugog lika mnogo sralo na asocijacijama. Quote
Guest Razbijač-NAAĆI Posted October 6, 2008 Report Posted October 6, 2008 Kako je krenuo,ja se ne bik iznenadijo da se pojavi i kod Lee Kiš.Nisam gledo,ali drug mi prićo,protivnik ga rasturijo. Naravućenije,manje foruma više ćitanja,sexsanja i mentalne edukacije. Quote
RNA Posted October 6, 2008 Report Posted October 6, 2008 Па, није баш да ме је разбио, али је на крају била лепа разлика. Баш ме брига, било зезање. Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted October 6, 2008 Report Posted October 6, 2008 Gledala sam i ja Dobar si bio stvarno, dobio te na nekim igrama vise na trenutnu domisljatost i srecu . Znala sam sve glumce i lgumice, woohoo Quote
Fapril ethereal Posted October 6, 2008 Report Posted October 6, 2008 Па, није баш да ме је разбио, али је на крају била лепа разлика. Баш ме брига, било зезање. dobar si bio! brate, ipak je najbitnije da si video Milku Canic...kako se osecas posle tog susreta? Quote
Grob Bez Dna Posted October 6, 2008 Report Posted October 6, 2008 bila je neki dan u sapcu u nekoj emisiji.nas u skoli pitali da l ima zainteresovanih da budu publika, a ja nisam znao da dolazi milka, pa nisam otisao. Quote
Fapril ethereal Posted October 6, 2008 Report Posted October 6, 2008 bila je neki dan u sapcu u nekoj emisiji.nas u skoli pitali da l ima zainteresovanih da budu publika, a ja nisam znao da dolazi milka, pa nisam otisao. to je gej,baj d vej... Quote
Novaliis Posted October 6, 2008 Report Posted October 6, 2008 Pa covek nije znao, da je znao, otisao bi Quote
Fapril ethereal Posted October 6, 2008 Report Posted October 6, 2008 Pa covek nije znao, da je znao, otisao bi to nije opravdanje...morao je znati! Quote
Totamealand Posted October 6, 2008 Report Posted October 6, 2008 Ovog drugog lika mnogo sralo na asocijacijama. Namešteno. Verovatno je povalio Milku. :) RNA, čestitke na dobroj igri i prijavi se opet. Quote
RNA Posted October 6, 2008 Report Posted October 6, 2008 Наравно да хоћу. Тек после емисије сам се опустио. Што је најјаче, 3-4 дана после снимања зове ме организатор и пита: "Где си ти у среду?" Ја му кажем да сам био, али ме је изгледа помешао са неким ликом који еј био позван, па није дошао. Кажем ја њему да, ако хоће да ме пусте, могу ја и поново. У сваком случају, пријавићу се поново за неких месец дана за наредни циклус. Quote
East Posted October 6, 2008 Report Posted October 6, 2008 Svaka cast. Btw, mogli ste da sacekate da prodje repriza pa da napisete rezultat ovako mi ubiste volju da ustanem jutros da odgledam Quote
karizma Posted October 6, 2008 Report Posted October 6, 2008 Odlican nastup RNA. I ja sam ucestvovao pre 11 i 12 godina ( matorac ) i drugi put sam ispao u polufinalu ( samo za 6 poena u dve spojene partije, jebo ih Cajkovski ). Eh, tad sam cak imao i dugu kosu Quote
Grob Bez Dna Posted October 6, 2008 Report Posted October 6, 2008 Наравно да хоћу. Тек после емисије сам се опустио. Што је најјаче, 3-4 дана после снимања зове ме организатор и пита: "Где си ти у среду?" Ја му кажем да сам био, али ме је изгледа помешао са неким ликом који еј био позван, па није дошао. Кажем ја њему да, ако хоће да ме пусте, могу ја и поново. У сваком случају, пријавићу се поново за неких месец дана за наредни циклус. je l to pocinje sl god ili...? Quote
RNA Posted October 6, 2008 Report Posted October 6, 2008 Немам појма колико им треба да изврте цео циклус. Сигурно иде брже него раније, пошто сад иде сваког дана... А видим и гледа се више него икад, мајку му. Quote
WIZARD OF GORE Posted October 6, 2008 Report Posted October 6, 2008 jel' te prepoznaju ljudi na ulici? kao "ti si onaj što je pre neko veče bio na slagalici?" Quote
RNA Posted October 7, 2008 Report Posted October 7, 2008 Не, али ми се јавља гомила људи с којима се нисам чуо годинама. Елем, одговор за Принца. Не знам кад иде нови серијал. Овај сад су тек почели да емитују. Пријава има преко мејла, пошаљу мали тест са 12 слова да саставиш што дужу реч, једном комплет отовреном асоцијацијом да се реши и 5 питања. Прикачиш у поруку пошаљеш и чекаш да те зову. Тако сам ја урадио. Quote
Machka Naopachka Posted October 10, 2008 Report Posted October 10, 2008 brate, ipak je najbitnije da si video Milku Canic...kako se osecas posle tog susreta? E, ovo sam i ja htela da te pitam... Quote
vladream Posted October 10, 2008 Report Posted October 10, 2008 znaci lik je u spojnicama spojio prezime Sampras sa imenom Sem Quote
Totamealand Posted October 10, 2008 Report Posted October 10, 2008 Video sam. Dečko se očigledno malo zbunio... Ovaj levo razbija već par epizoda unazad, biće on dobar. Quote
Ma Jelena. Posted October 11, 2008 Report Posted October 11, 2008 Strip Coctke koji treba da pobedi! SUPERVIZOR Quote
Supergalactic Lover Posted October 11, 2008 Report Posted October 11, 2008 jel istina da su promenili uvodnu spicu i redizajnirali studio? nemam tv.. Quote
kuruz Posted October 12, 2008 Report Posted October 12, 2008 (edited) Ja сам гледао прексиноћ и ништа нисам приметио. Додуше, тамо је толико мртва атмосфера да сам можда и спавао, ал' се не сећам. Edited October 12, 2008 by Mancunian Quote
vudun Posted October 17, 2008 Report Posted October 17, 2008 Au Bole, pedeset razlike. Gde si uprsk'o, na pik karo herc ? Ko je taj šaban, je l' sluša grand paradu? Ako je od ''onih'',da se zakopaš tj. da te zakopa ostatak benda sa sve mikrofon. Quote
Recommended Posts