Teufel Posted June 24, 2007 Report Posted June 24, 2007 Bilo je stvarno mnogo dobro sinoc. Ljudi su me odusevili sa svirkom. Kad je sledeci nastup? Quote
jshdfiyteuiyte Posted June 24, 2007 Report Posted June 24, 2007 Zao mi je shto nisam mogla da ostanem duze... "Nesvrstani" su extra takodje... Gaga je super! Quote
yohca Posted June 24, 2007 Author Report Posted June 24, 2007 (edited) odlicno je bilo!!! ja sam se odusevila ne znam kada je sled svirka Edited June 24, 2007 by yohca Quote
Teufel Posted June 24, 2007 Report Posted June 24, 2007 ja sam saznao ali necu da ti kazem sledeca je 1. jula u KST-u. pa se vidimo Quote
yohca Posted June 24, 2007 Author Report Posted June 24, 2007 aaa...!!!! hvala puno na informaciji!!!! Quote
yohca Posted June 25, 2007 Author Report Posted June 25, 2007 zato ja jesam!! hahahaha nebrini... sve cu ti reportirati Quote
Teufel Posted June 25, 2007 Report Posted June 25, 2007 imam ispit 2. jula u 9h ali nema veze... Quote
yohca Posted June 25, 2007 Author Report Posted June 25, 2007 eeee!!! pa, ono, puuuuuuno srece na ispitu!!!!! Quote
Sarah_Key Posted June 25, 2007 Report Posted June 25, 2007 onda prvog Ae pa se vidimo prvog,jedva cekam da vas cujem Quote
Teufel Posted June 25, 2007 Report Posted June 25, 2007 eeee!!! pa, ono, puuuuuuno srece na ispitu!!!!! icon_rockdevil.gif hvala Ae pa se vidimo prvog,jedva cekam da vas cujem zuba.gif ja sam ih prvi put cuo sad u subotu i blaga je rec da sam impresioniran Quote
People before Profits Posted June 26, 2007 Report Posted June 26, 2007 hvala (: jos jedna vest, izgleda da ce u sredu biti druga runda onog firchijevog takmicenja u skc-u, juce smo poslali prijavu i nadamo se da cemo upasti u izbor... tako da, ko bude u prolazu, verovatno je akcija kao i prosli put - besplatan ulaz i 2 do 3 pesme po bendu... pozzz! Quote
yohca Posted June 26, 2007 Author Report Posted June 26, 2007 uuuuuuuuuu!!!! strava! vidimo se i tamo Quote
yohca Posted June 27, 2007 Author Report Posted June 27, 2007 e imam jedno pitanjce.... dakle: cula sam da u demiji ima utorkom Reggae zurke... da li je to za dzabe ili kako? Quote
jshdfiyteuiyte Posted June 29, 2007 Report Posted June 29, 2007 E ovako... Naime, moja jako dobra drugarica objavkjuje da ce sredinom septembra biti organizovana celodnevna reggae zurka.... Mesto desgavanja, pa verovatno Kikinda, a sve ce biti dzabe... O daljim infirmacijama cu vas obaveshtavati.... Quote
yohca Posted July 1, 2007 Author Report Posted July 1, 2007 a ima li nesto skorije? bas mi se ide negde.... Quote
Teufel Posted July 1, 2007 Report Posted July 1, 2007 (edited) Kad pocinje svirka veceras? Edited July 1, 2007 by Teufel Quote
Geozee Posted July 1, 2007 Report Posted July 1, 2007 :):) Na pocetak dodas jos 2 sata i eto ti... Quote
yohca Posted July 1, 2007 Author Report Posted July 1, 2007 kako mi je krivo!!! ja necu moci da idem! reportirajte nam kako je bilo.... ok? lep provod veceras Quote
Álvaro Recoba Posted July 1, 2007 Report Posted July 1, 2007 Имам ја једно запажање. У последње време грандови композитори, је ли, доста су инспирисани регеом, тј. има неколико песама које имају такав ритам и слично, између осталих Дарка Филиповића, Оље Карлеуше, неке Маје и др. па изгледа да је то постало као нешто модерно у последње време, а и даље се то назива народном музиком и тако то... Мени је то глупо, и ја зато волим ЈуВе комерц... Quote
yohca Posted July 6, 2007 Author Report Posted July 6, 2007 bilo bi zaista lepo da je tako (naravno da ima mnoogo vise Reggae zvuka i ritma) pa da se izbrise narodna muzika. Mislim da gresis.... Quote
Álvaro Recoba Posted July 6, 2007 Report Posted July 6, 2007 Не грешим... Народна не постоји... Него, је л има неко лирике песама Макса Ромиа са албума Perilous Times? Треба ми... Quote
Kali Agna Posted July 10, 2007 Report Posted July 10, 2007 Имам ја једно запажање. У последње време грандови композитори, је ли, доста су инспирисани регеом, тј. има неколико песама које имају такав ритам и слично, између осталих Дарка Филиповића, Оље Карлеуше, неке Маје и др. па изгледа да је то постало као нешто модерно у последње време, а и даље се то назива народном музиком и тако то... Мени је то глупо, и ја зато волим ЈуВе комерц... reggae ritam se koristi oduvek u mnogim zanrovima, ne samo u 'grand' muzici. meni je recimo lep spoj reggae-a sa jazz-om i blues-om, dok me onaj MTV pop reggae zvuk blago receno iritira. Quote
Recommended Posts