jshdfiyteuiyte Posted June 14, 2007 Report Posted June 14, 2007 Ja preskachem travu... Meni je muzika dovoljna, i nije mi potrebno nishta vishe da bi se super osecala.... Quote
yohca Posted June 14, 2007 Author Report Posted June 14, 2007 ma mislila sam ako kasne..... ma nije ni bitno to je samo da se upotpuni filling a sto se tice toga da nam je cilj da postanemo polu-majmuni..., to uopste nije istina.... rodjena sam kao belkinja i to je to i srecna sam sto sam ovakva. i ne bi trebalo da se prica o skinsima i o takvim temama ovde.... Quote
jshdfiyteuiyte Posted June 16, 2007 Report Posted June 16, 2007 Chini ni se da nisam, ali ne secam se svih naziva, tako da ne mogu sa sigurnoshcu reci... E da, imam onaj dokumentarac shto se vrti na History kanalu, o istoriji reggae muzike... Pa ako nekoga to interesuje... Quote
yohca Posted June 16, 2007 Author Report Posted June 16, 2007 svejedno mi je gde cemo se naci mene interesuje...!!! nikako da ga uhvatim da ga snimim Quote
jshdfiyteuiyte Posted June 16, 2007 Report Posted June 16, 2007 Ja sam ga josh odavno snimila... jako je lepo odradjen, i pricga o istoriji reggae muzike na ostrvu... Quote
yohca Posted June 17, 2007 Author Report Posted June 17, 2007 znam gledala sam samo nikako da ga snimim Quote
Zagrivuk Posted June 17, 2007 Report Posted June 17, 2007 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! ALO BRE! pa ne primam ja platu :) :) Cistim spam, sledeci put warn! Quote
jshdfiyteuiyte Posted June 18, 2007 Report Posted June 18, 2007 Zahvaljujem se puno shto si ochistio sav onaj spam sa teme!!!! Quote
Nežni Jule Posted June 18, 2007 Report Posted June 18, 2007 Rodi, The Oppressed: If you're a racist, you can't be a skinhead, because skinheads wouldn't exist without Jamaica! We call them (NS skinheads) boneheads, because they are boneheads and we are skinheads! Ceo intervju iz filma Skinhead Attitude (Dexa, da ti ga donosim?) se moze odgledati ovde. Quote
Teufel Posted June 18, 2007 Report Posted June 18, 2007 (edited) Ja volim rege ne mogu da kazem za sebe da sam neki narociti fan ali uzivam u toj muzici, opusta me. Svirke u "Zici" su bile odlicne, ne znam sto ljudi ne dolaze vise tamo na rege Edited June 18, 2007 by Teufel Quote
jshdfiyteuiyte Posted June 18, 2007 Report Posted June 18, 2007 Kada tamo ima reggae? Mislim da za reggae i jeste svojstveno to shto opushta i smiruje mozak... Kada sam i u najvecem bedaku, samo pustim neku odredjenu pesmu, sve zavisi od raspolozenja, i nekako se smirim... Quote
Teufel Posted June 18, 2007 Report Posted June 18, 2007 Svake srede ajde dodji da ne budem tamo sam Quote
jshdfiyteuiyte Posted June 18, 2007 Report Posted June 18, 2007 Kako mislish sam??? Evo chim se zavrshi shkola docicu da ti pravim drushtvo... Quote
Teufel Posted June 18, 2007 Report Posted June 18, 2007 Khm, pa kao sto rekoh ljudi su poceli da ne dolaze iz neopznatog razloga. Par puta sam bio sa svojim nekim drustvom i nije bilo nikoga ali cak je i to imalo svoju pozitivnu stranu jer smo mi uzeli malo da sviramo Mozemo jednom da se dogovorimo i da odemo svi djuture, da napunimo klub Quote
jshdfiyteuiyte Posted June 18, 2007 Report Posted June 18, 2007 Poslala sam ti PM na temu ovoga... pa pogledaj... neko interesujeme imali ko Sister Everlina-Lovers Reggae... Quote
jshdfiyteuiyte Posted June 18, 2007 Report Posted June 18, 2007 E sada jedno pitanje za vas: po vama, koji reggae izvodjachi su bili od znachaja za razvoj i opstanak reggaea?? Eto teme za diskutovanje... Quote
yohca Posted June 18, 2007 Author Report Posted June 18, 2007 pa kao prvo i definitivno Bob Marley, zatim Capelton pa ide Black Uhuru i tako dalje i tako blize.... ja imam tu pesmu Quote
en-a-dva-es-o-4 Posted June 18, 2007 Report Posted June 18, 2007 ... moje mishljenje je da je najveci uticaj na rege imao Edi Grant svojom pesmom "Belgrade"... Definitivno. Takav revolucionarni potez u muzici se retko vidja. Quote
jshdfiyteuiyte Posted June 18, 2007 Report Posted June 18, 2007 pa kao prvo i definitivno Bob Marley, zatim Capelton pa ide Black Uhuru i tako dalje i tako blize.... Pishe se Capleton, ne Capelton.... shto se njega tiche, da, on danas jeste jedan od najvecih, ali definitivno nije jedna od onih koji su bili presudni za pokretanje reggae istorije (s tim pre shto on zivi u sadashnjosti)... Quote
yohca Posted June 21, 2007 Author Report Posted June 21, 2007 ja se izvinjavam, brzo sam quckala Quote
en-a-dva-es-o-4 Posted June 21, 2007 Report Posted June 21, 2007 (edited) Ma skroz bre opushteno... od pochetka smo skapirali da ste i ti i ova druga teshke pozerke... Nema svrhe sad da izmishljash da brzo kucash. Nema problema... svi smo mi proshli kroz taj period... Uvek ima svetla na kraju tunela, samo je potrebno neko vreme da prodje... Vidimo se u subotu... Edited June 21, 2007 by Nezna en-a-dva-es-o-4 Quote
jshdfiyteuiyte Posted June 23, 2007 Report Posted June 23, 2007 Ljudi, vidimo se vecheras, lep provod.... Quote
yohca Posted June 23, 2007 Author Report Posted June 23, 2007 jeeej zelim svima najloodji provod veceras a njima zelim da ne kasne Quote
jshdfiyteuiyte Posted June 24, 2007 Report Posted June 24, 2007 Choveche, kako je bilo super... Quote
Recommended Posts