Sugar Overdose Posted May 28, 2007 Report Posted May 28, 2007 daklem,neshto shto sam napisala pre par dana...ima i boljih gluposti,al' ono,njeh,koga ne mrzi nek' prochita i kazhe shta misli tenk ju in advens ^^ nemirni,nervozno koračamo baršunastim putevima spokojni,mirno spavamo na olovnim oblacima plod divlje trešnje skriven medju trnjem, otrgnut pupoljak ruže truli pred zatvorenim vratima pogledam,ne vidim srebna magla se spušta poslušam,ne čujem tišina tupo odzvanja spustimo se u podnožje da vidimo Sunce, jer na vrhu propuštamo očigledno
gavrosaurus Posted May 29, 2007 Report Posted May 29, 2007 Ово обилује контрастима: Немирни - спокојни, скривен - отворен, подножје - врх и сл. Није нам нешто много ово рекло ни о чему, није нам помогло да допремо до нечега што би било посебно или необично или нешто у том стилу. Ово је споро, лагано, мирно и помало сањиво. Не делује да ти је лоше, чини се да ти је ово добар период живота.
Sugar Overdose Posted June 1, 2007 Author Report Posted June 1, 2007 fala...i nije mi loshe...u stvari...meni je uvek lepo ^^
VOJVODA Posted June 5, 2007 Report Posted June 5, 2007 daklem,neshto shto sam napisala pre par dana...ima i boljih gluposti,al' ono,njeh,koga ne mrzi nek' prochita i kazhe shta misli tenk ju in advens ^^ nemirni,nervozno koračamo baršunastim putevima spokojni,mirno spavamo na olovnim oblacima plod divlje trešnje skriven medju trnjem, otrgnut pupoljak ruže truli pred zatvorenim vratima pogledam,ne vidim srebna magla se spušta poslušam,ne čujem tišina tupo odzvanja spustimo se u podnožje da vidimo Sunce, jer na vrhu propuštamo očigledno Svidja mi se pominjanje tenkova.
Sugar Overdose Posted June 6, 2007 Author Report Posted June 6, 2007 pa kako bi bez tenkova moglo O.o? oni su esencija svake strofe!
Dementia Posted June 14, 2007 Report Posted June 14, 2007 Dobra je tematika,samo mislim da si trebala malo vise da razradis...Da vise opisujes to koracanje da bi citaoc dublje doziveo tvoju pesmu.... Inace suuper je....Nastavi da pises!!!
Recommended Posts