In The Flesh Posted May 28, 2007 Report Posted May 28, 2007 Ne viđeh ovu temu...skoro sam nabavio ovaj bend Znam samo da su Ameri,imam 2 albuma od njih.."Sublimation" I "Penumbra Diffuse"... Ako ko zna sto vise o njima neka prica.Nemaju vokal,ali i ne treba im nista. Quote
Toksa Posted May 29, 2007 Report Posted May 29, 2007 2004 Sublimation 2006 Penumbra Diffuse 2007 Cortical Tectonics Quote
Salvation Posted May 29, 2007 Report Posted May 29, 2007 Nasao sam samo Sublimation zna li neko link za jos koji album? Ovo sto sam cuo uopste nije lose. Quote
Apeiron Posted May 29, 2007 Report Posted May 29, 2007 Hmm, nesto mi mozak stao, to je ona druzina sto na Cynic mnogo lici? Bez vokala? Quote
overkill_vs Posted May 29, 2007 Report Posted May 29, 2007 Da poznat mi je taj bend, sviraju neki tehnikal-progresive metal; imam samo jedan album : Penumbra Diffuse (2006) Formed in 1999 by Sapp, Ginn, and former bassist Jimmy McCall. Band played increasingly weird death metal for two and a half years before adding Simpkins to the line-up and going instrumental. Recorded the Spatial/Design EP in Dec. 2002, which was promptly released the next year by North Carolina label Tribunal Records. In 2004, Canvas released their debut LP, Sublimation, again through the Tribunal label. In Feb. 2005, Canvas signed with Sensory Records (home to Spiral Architect, Gordian Knot, Zero Hour, et al.), who just released the band's second full-length album,Penumbra Diffuse. Slaughtering, pillaging, and world domination to be released later this year. http://www.myspace.com/canvassolaris Quote
In The Flesh Posted May 29, 2007 Author Report Posted May 29, 2007 Nasao sam samo Sublimation zna li neko link za jos koji album? Ovo sto sam cuo uopste nije lose. Imas na bunalti.com njihova dva albuma imaju mnoogo dobre stvari... Quote
In The Flesh Posted May 29, 2007 Author Report Posted May 29, 2007 E hvala za ovo puno. odgledaj ih na youtubu imaju masu klipova sa svirki..totalno su nenormalni Quote
Stormlord Posted May 30, 2007 Report Posted May 30, 2007 Fantastican bend.Progresiva u najboljem boliku. Penumbra Diffuse mi je nevidjeno dobar album. Quote
SixStepsOnTheMoon Posted May 30, 2007 Report Posted May 30, 2007 http://www.progarchives.com/artist.asp?id=1839 Quote
*Nienna* Posted May 30, 2007 Report Posted May 30, 2007 Imam samo Penumbra Diffuse,zanimljiv bend,iako nisam za ove varijante teh. proga. Quote
In The Flesh Posted May 30, 2007 Author Report Posted May 30, 2007 (edited) @EdenEcho: Petljaju ga previse,a? Edited May 30, 2007 by davidian Quote
overkill_vs Posted June 10, 2007 Report Posted June 10, 2007 Canvas Solaris - Cortical Tectonics (2007) 1. Berserker Hypothesis 2. Sinusoid Mirage 3. Interface 4. Gamma Knife 5. Rhizome 6. Reticular Consciousness http://rapidshare.com/files/35831017/CS_CTecro.bylrd.mediaportal.ru.rar Neverovatno!!! Quote
Tanya Posted June 10, 2007 Report Posted June 10, 2007 O komšija hvala na linku! Evo skida se, javiću sutra utiske Quote
Salvation Posted June 10, 2007 Report Posted June 10, 2007 Bedak, enkriptovani su fajlovi. Help? Quote
Tanya Posted June 11, 2007 Report Posted June 11, 2007 Ha.ha... Pass: www.mediaportal.ru Tako obično ide kad u nazivu rar file-a ima to Quote
Tanya Posted June 11, 2007 Report Posted June 11, 2007 Uhhh... Slušam album od kad sam se probudila i mogu reći da mi je vreme proletelo Znači ne želim da izdvajam ni jednu pesmu, jer mi se ceo album uklopio kao jedna odlična celina. Mnogo mi se sviđa što je instrumentalan, vokal bi ovde bio totalno suvišan. Gitara je sasvim po mom ukusu. Totalno opuštena atmosfera, sa predivnim melodijama. Imam i njihov Penumbra diffuse odavno, ali se nešto ne sećam kako mi se svideo , moraću ponovo da ga odslušam Quote
Salvation Posted June 11, 2007 Report Posted June 11, 2007 Jos jedan fantastican album! Ovi momci su stvarno fenomenalni. Much appreciated Tanja Quote
ProgressiveR Posted June 12, 2007 Report Posted June 12, 2007 Upravo skidam ove albume ... inače Bunalti.com je najbolji sajt ikada Quote
SixStepsOnTheMoon Posted June 12, 2007 Report Posted June 12, 2007 (edited) Upravo skidam ove albume ... inače Bunalti.com je najbolji sajt ikada Definitivno Bunalti.com ,i ja cu se potrudit da nedje skinem ovaj novi album ali nadam se nechem boljem,jer prvi album je boooring ili samo chujem nesto doodlee doodlee doo, skronk-skreek-ping!...ne kazem ima dobrija momenata ali brrrr...ovo je najbolje onima koji prave tu mjuzu ali ovo budzenje je bzw-eze.... Mnogo mi se sviđa što je instrumentalan, vokal bi ovde bio totalno suvišan. Pa lakshe je raditi instrumentalnu muziku na neki nachin,sa vokalom sa druge strane treba obezbijediti mjesto za vokala,textove,emocije...,ah dosta posla... Edited June 12, 2007 by SixStepsOnTheMoon Quote
ProgressiveR Posted June 12, 2007 Report Posted June 12, 2007 Prva stavr na albumu otkida .. jbt, promene signature time-a u svakom taktu ... e koliko treba biti bolestan za ovako nešto. Ipak, utisak o celom albumu je da ovo nije album koji bih slušao svaki dan i koji bi mi ikad postao omiljeni ... lepo za čuti i diviti se muzičarima, ali pesme nigde nema ... Quote
In The Flesh Posted December 23, 2008 Author Report Posted December 23, 2008 A ovaj jos noviji je jos bolji. Uopste se nije osjetila godina razlike u tvojim postovima:) Moracu preslusat taj novi...koji nije vise toliko nov.Potpuno sam zaboravio na ovaj bend... Quote
SkullKrusheR Posted December 23, 2008 Report Posted December 23, 2008 setio si se verovatno jer sam ga ja jedini stavio medju najbolje prog albume godine. inache, jedan od meni omiljenih progressive bendova. sinoc sam ih slushao posle duzeg vremena pa ga stavih medju najjache albume. prosto uzivam u svakom albumu. najjachi mi je cortical tectonics. Quote
Recommended Posts