azal Posted August 30, 2016 Report Posted August 30, 2016 Vo je stavio Fear No Evil omot pa obrisao valjda. nova pesma je djubre Quote
Јарослав Posted August 30, 2016 Report Posted August 30, 2016 pa i dalje stoji taj omot mislio sam da pričaš o novom, pa sam se malo zgranuo Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted August 30, 2016 Report Posted August 30, 2016 refren kao da peva Grandpa Simpson, super je Quote
Grobodan Posted September 22, 2016 Report Posted September 22, 2016 Ako se iko usudjuje.... http://www.mediaboom.org/458996-steve-grimmetts-grim-reaper-walking-in-the-shadows-2016.html Quote
Angelystor Posted September 22, 2016 Report Posted September 22, 2016 All hail Grobodan, the Forebringer of suspicios new metal. A realno bih pre pustio ovo nego novi Opeth, Quote
Grobodan Posted October 3, 2016 Report Posted October 3, 2016 Da budem iskren ovo je bolje daleko nego što sam očekivao. Ali to ne znači da je nešto fantastično. Samo ime projekta i činjenica povratka posle 30 godina me je pripremila da očekujem neku tešku govnariju. Album počinje sa par hitičnih pesama koje me odmah demantuju, zvuk je klasično hard rockin' Saxonasti HM, Grimmet se trudi da radi jasne i catchy refrene tako da nema nekog palamuđenja ni izmišljanja tople vode. Kako odmiče, sve više umara jer su sve pesme na isti fazon i jasno je da su najbolje pozicionirane na početak. Naravno nema ni govora da se napisala neka nova himnetina tipa See you in Hell ali to valjda niko razuman nije ni očekivao. Sve u svemu jedno benigno i bezbolno izdanje koje može lako da se posluša ali sumnjam da će ostati u dužoj memoriji, i pitanje je kome je zaista trebalo. Najbolji scenario bi bio da im ovo da izgovor da pođu kao predgrupa recimo Saxonu, sviraju nešto probrano sa ovog i stari best of, verujem da bi svi bili zadovoljni tom situacijom. Quote
Night Prowler Posted January 18, 2017 Report Posted January 18, 2017 Update on Steve..... unfortunately the operation didn't work and steve is currently in the operating theatre having limbs removed. We don't know how much of the leg will need to be removed but Steve is very very ill. He has an aggressive infection that spread very quickly over night. I am sorry to say the rest of the tour has been cancelled. I am hoping to fly out myself soon and stay with steve until he is ready to come home so I may meet some of you then. But don't worry, the voice WILL be back. Love and hugs. Millie Quote
Angelystor Posted March 7, 2017 Report Posted March 7, 2017 Da budem iskren ovo je bolje daleko nego što sam očekivao. Ali to ne znači da je nešto fantastično. Sve u svemu jedno benigno i bezbolno izdanje koje može lako da se posluša ali sumnjam da će ostati u dužoj memoriji, i pitanje je kome je zaista trebalo.jom. Sa prvom rečenicom se slažem, sa drugom onako, iz prostog razloga što odavno nisam čuo Grimmetta studijski i sa te strane mi prija ovo izdanje. Dobar down to earth zvuk, dovoljno catchy pesme, imam osećaj kao da je u album stvarno uloženo nekog truda dok slušam, a ne da je samo izbačeno radi nekog nostalgia tripa. Gospodski ostareo i i izdao sasvim fino albumče, čak i bolje nego što bi čovek mogao da očekuje. Quote
Grobodan Posted March 8, 2017 Report Posted March 8, 2017 Gospodski ostareo i i izdao sasvim fino albumče, čak i bolje nego što bi čovek mogao da očekuje. Meni je postao sad simpatičniji album zbog ove nesreće :/ Btw snimaju se tri GR pesme, prihodi idu Stivu, učestvuju članovi Testament, Venom, Crystal Viper... fino. Quote
Grobodan Posted July 25, 2019 Report Posted July 25, 2019 British metal legends GRIM REAPER to release new studio album in October, US Tour announced. 1 Quote
Angelystor Posted July 25, 2019 Report Posted July 25, 2019 Sad se čeka At the Gates da izda album sa imenom "Steve Grimmett's Grim Reaper". Quote
Mikes Posted December 1, 2020 Report Posted December 1, 2020 https://www.youtube.com/watch?v=_RrsV2_RP2I 1 Quote
Night Prowler Posted August 15, 2022 Report Posted August 15, 2022 https://www.metalsucks.net/2022/08/15/grim-reaper-singer-steve-grimmett-dead-at-62/ 1 Quote
Mikes Posted August 16, 2022 Report Posted August 16, 2022 Jbg, šta reći. Odlaze legende. Žalosno. 1 Quote
Demon Seed Posted August 16, 2022 Report Posted August 16, 2022 1 hour ago, Mikes said: Jbg, šta reći. Odlaze legende. Žalosno. Samo ti nemoj nikad otić sa foruma, legendice naša. RIP legenda https://youtu.be/uXOqUJS4zxY 2 1 Quote
Recommended Posts