gavrosaurus Posted June 4, 2007 Report Posted June 4, 2007 Све је ОК са Метлицином обрадом сем катастрофаног краја! Да-да-дај Да-да-дај Да-да-да-даааааииј ... Шта му је то требало, на крају ... Quote
Oske Posted June 4, 2007 Report Posted June 4, 2007 Death - Painkiller. Bolji od originala. ni u ludilu... obrada je dobra ali je original j*beno fantastichan Quote
darthmoog Posted June 4, 2007 Report Posted June 4, 2007 Najbolja obrada svih vremena... Ministry - Lay Lady Lay ujedno i moja omiljena pesma Quote
WHISPER_EVE Posted June 4, 2007 Report Posted June 4, 2007 TALISMAN-FROZEN (madonna) Children of Bodom- Oops I did it again (Britney Spears) Quote
RNA Posted June 5, 2007 Report Posted June 5, 2007 Death - Painkiller. Bolji od originala. НИКАДА! Уз сво дужно потшовање покојном Чаку и и одличну обраду, нема шансе да је боља од оригинала. Quote
Wise Owl Posted June 5, 2007 Report Posted June 5, 2007 Stvarno ne znam kako se bendovi ( a mogi to cine), uopste i usudjuju da rade obradu Painkillera? To je jedino poslo za rukom Deathu. Angra je npr. potpuno usrala... Quote
RNA Posted June 5, 2007 Report Posted June 5, 2007 Angra је могла да нађе и адекватнију песму. 'Painkiller' уопште није њихов фазон. Битна ствар приликом свирања обрада је и добар одабир, а не само занатско отаљавање (мада многи ни то не ураде како трбеа; добар пример - оне две "Keepers Of Jericho" компилације). Quote
Wise Owl Posted June 5, 2007 Report Posted June 5, 2007 Angra је могла да нађе и адекватнију песму. 'Painkiller' уопште није њихов фазон. Битна ствар приликом свирања обрада је и добар одабир, а не само занатско отаљавање (мада многи ни то не ураде како трбеа; добар пример - оне две "Keepers Of Jericho" компилације). Judasi su mozda i najobradjivaniji bend. Meni se izuzetno dopada kako su to uradili npr. Gammaray, Iced Earth, Devin Townsend, Forbidden, Overkill..., za razliku od Blind Guardiana, koji su smorili (iako ih mnogo volim), Radakka, Lions Share, HammerFall... Quote
Brace Posted June 5, 2007 Report Posted June 5, 2007 Ne vidim kako moze da se obradi Painkiller, a da bude bolji nego u originalu. Quote
Guest Razbijač-NAAĆI Posted June 5, 2007 Report Posted June 5, 2007 Laibach - Get Back Breath Of Sorrows - Night Of The Vampire Cirith Ungol - Fire Deep Purple - Lalena Unleashed - Breaking The Law Benediction - Forged in Fire Rambo Amadeus - We Are The Robots Umbra et Imago - Rock Me Amadeus Dean Martin - My Way AC/DC - Babby Please Don't Go SVE OSTALO, NIJE NI ZA KURAC! - kažem JA. Quote
Geozee Posted June 5, 2007 Report Posted June 5, 2007 SVE OSTALO, NIJE NI ZA KURAC! - kažem JA. Kazes ti stosta, ali nista nije tacno... Quote
StarbreakeR Posted June 5, 2007 Report Posted June 5, 2007 Ma stisace on svoj ego kad ga konacno neko prebije...vidis da ide od teme na temu i provocira ljude...znam ja mnogo takvih koji su zavrsili gde nije trebalo... Quote
Guest Razbijač-NAAĆI Posted June 5, 2007 Report Posted June 5, 2007 Ma stisace on svoj ego kad ga konacno neko prebije...vidis da ide od teme na temu i provocira ljude...znam ja mnogo takvih koji su zavrsili gde nije trebalo... Kao ti naprimer. Quote
Geozee Posted June 5, 2007 Report Posted June 5, 2007 Kao ti naprimer. Ovo je sigurno neciji drugi nalog... tj. drugo lice (za napusavanje) Quote
Hatebreeder Posted June 5, 2007 Report Posted June 5, 2007 (edited) dabogda te banovali.... ...cmaruljo Edited June 5, 2007 by Hatebreeder Quote
Black desire Posted June 5, 2007 Report Posted June 5, 2007 Therion - Sorrows of the Moon Nokturnal Mortum - Sorrows of the Moon Quote
RNA Posted June 5, 2007 Report Posted June 5, 2007 (edited) Destruction - Whiplash "We'll never stop, we'll never quit, 'cause we're NOT Metallica"! Edited June 5, 2007 by RNA Quote
StarbreakeR Posted June 5, 2007 Report Posted June 5, 2007 Deca...sta ces... Enivej ja najvise volim Metal obrade Pop pesama 80tih...pesme onda dobijaju skroz novu dimenziju...tipa, nemam pojma, Eleanor Rigby od Pain-a(Beatles Cover), ili It's A Sin od Gamma Ray(Pet Shop Beys CoveR)... ...metal obrade metal pesama su najcesce obicno presviravanje, sa drugacijim pevanjem, a rock pesama presviravanje sa jacom distorzijom... Quote
Angelystor Posted June 5, 2007 Report Posted June 5, 2007 Iskreno, ako dodjem na GR show nekada, nadam se da nece da mi sviraju "It's a Sin" Ok zvuci, al nepotrebna..i ne mog da verujem da su nju svirali '99e na turneji a nisu "Hand Of Fate" npr..seljaci Quote
Liquid Diamond Posted June 5, 2007 Report Posted June 5, 2007 Sad se setih: In Flames - Everything Counts Quote
Recommended Posts