Josif Visarionovič Posted June 12, 2008 Report Posted June 12, 2008 Ceremonial Castings-Black Spell Of Destruction,The Gate On Nanna. Bend snima do jaja obrade Quote
mara! Posted June 13, 2008 Report Posted June 13, 2008 Children Of Bodom-Somebody Put Something in My Drink oooo da, kraljevska je! Od Type O Negative -a obrada od Britney Spears - "OOOuuups I Did it Again!" icon_rockdevil.gif nije to ton, to su isto bodomi Ja upravo slusham Children Of Bodom-Bed Of Nails(Alice Cooper),zanimljiva obrada. meni je mnogo bolja u originalu... mada može da prođe i ovako. inače, goblini su do jaja skinuli kud idijote (bella ciao), kao i hladno pivo pekinšku patku (bila je...). Quote
VoivodBG Posted June 17, 2008 Report Posted June 17, 2008 Od Type O Negative -a obrada od Britney Spears - "OOOuuups I Did it Again!" Vecina ljudi gresi oko toga, obradio ju je bend gotski rock bend The Last Dance. Slicno je bilo i sa Smells Like Teen Spirit, ali ni to nisu obradili Negativni momci nego neki drugi goth metal bend. Quote
VoivodBG Posted June 18, 2008 Report Posted June 18, 2008 White Zombie - Children Of The Grave, odlicna je, dopada mi se sto su ubaceni clipovi govora Charles Manson-a. Quote
mara! Posted June 18, 2008 Report Posted June 18, 2008 Vecina ljudi gresi oko toga, obradio ju je bend gotski rock bend The Last Dance. aman zaman, to su bodomi! Quote
זאבים Posted June 18, 2008 Report Posted June 18, 2008 lol... 'aman zaman'! obradili su je i jedni i drugi. last dance - album Reflections of Rage a bodomi imaju ceo cover album ako se ne waram. Quote
vudun Posted July 19, 2008 Report Posted July 19, 2008 Postoji jedna obrada od koje mi dođe da se istovremeno umočam & ukakim od smeha .... ... A to je pokušaj Cradle Of Filtha-a da obrade kultni Venom, znači ''Black Metal.'' Je l' to parodija ili šta? Quote
Talvi Posted July 19, 2008 Report Posted July 19, 2008 Moonsorrow - For Whom The Bell Tolls. Jebena perfekcija. Quote
vudun Posted July 19, 2008 Report Posted July 19, 2008 Israna govna - Ja jos spavam u tvojoj mamici hahahahah!!! Ovo se mora čuti...ima neko da okači na rapidshare? kultni Cecin hit! Quote
Dr Alex Posted November 16, 2008 Report Posted November 16, 2008 rammstein - stripped mada ne sumnjam da je ranije pominjan. I agree!!! :pivopije: Quote
Grob Bez Dna Posted November 16, 2008 Report Posted November 16, 2008 (edited) emperor - gipsy hypocrisy - black metal Edited November 16, 2008 by Milenko Tepic Quote
White Man Posted November 16, 2008 Report Posted November 16, 2008 Сад ми падоше на памет две страва обраде: DREADFUL SHADOWS - Twist in my sobriety CHARON - The king is dead Quote
Ајлин Posted November 16, 2008 Report Posted November 16, 2008 purple rain - dt radar love - white lion long way to the top - iced earth beat it - ten masked men cinnamon girl - t0n hole in the sky - pantera kill all the white people - pantera (vidi se da cepam stari metal ovih dana) Quote
Sreta Posted November 18, 2008 Report Posted November 18, 2008 (edited) hahahahah!!! Ovo se mora čuti...ima neko da okači na rapidshare? kultni Cecin hit! Ima da je okacim cim snimim,nazalost nismo nesto aktivni a ni tekst jos nije skroz adaptiran za grind ljubitelje. Imamo i preradu bivse himne Hej Sloveni, u nasoj varijanti je Gej Slovenci,ali stoka ko stoka ni ovo nije jos kompletirala Edited November 18, 2008 by Sreta Quote
KazimKazim Posted November 19, 2008 Report Posted November 19, 2008 Night In Gales - Black Velvet Quote
Sale B.C. Posted November 19, 2008 Report Posted November 19, 2008 ako neko zna da obradi, to je Joe Cocker! Postoji jedna obrada od koje mi dođe da se istovremeno umočam & ukakim od smeha .... ... A to je pokušaj Cradle Of Filtha-a da obrade kultni Venom, znači ''Black Metal.'' Je l' to parodija ili šta? ne, Venom je već sam po sebi parodija Quote
Goxy Posted November 19, 2008 Report Posted November 19, 2008 ovo se verovatno ne racuna,ali kako su slayer odsvirali witching hour na live intrusion sa likom iz machine head.. onako ,deset puta zesce nego venom sto moze Quote
In The Flesh Posted November 19, 2008 Report Posted November 19, 2008 purple rain - dt radar love - white lion long way to the top - iced earth beat it - ten masked men cinnamon girl - t0n hole in the sky - pantera kill all the white people - pantera (vidi se da cepam stari metal ovih dana) "Hole in the sky" su obradili Machine Head,a Pantera "Electric Funeral",ako mislis na onaj tribute Black Sabbath-u. Na tom albumu ima najjaca obrada benda kojem ne mogu da se sjetim imena ,a obradili su "Sabra Cadabra". Mnogo mi je bolja od Metalikine verzije. Quote
Ајлин Posted November 22, 2008 Report Posted November 22, 2008 "Hole in the sky" su obradili Machine Head,a Pantera "Electric Funeral",ako mislis na onaj tribute Black Sabbath-u. Na tom albumu ima najjaca obrada benda kojem ne mogu da se sjetim imena ,a obradili su "Sabra Cadabra". Mnogo mi je bolja od Metalikine verzije. e vidiš postoji i panterina obrada hole in the sky-ja. ako hoćeš mogu da nađem pa da ti uploadujem Quote
^Suicide_Pony^ Posted November 22, 2008 Report Posted November 22, 2008 marilyn manson - you spin me right round van svake konkurencije. Quote
Recommended Posts