Layla Posted June 1, 2007 Report Posted June 1, 2007 Prva koja mi pada na pamet, a da me je odusevila je Ozijeva verzija pesme Fire. W.A.S.P. takodje ima sjajne obrade Zasad toliko. Quote
Liquid Diamond Posted June 1, 2007 Report Posted June 1, 2007 (edited) Jedna od najboljih: Opeth - Remember Tomorrow Edited June 1, 2007 by Liquid Diamond Quote
RNA Posted June 1, 2007 Report Posted June 1, 2007 Prva koja mi pada na pamet, a da me je odusevila je Ozijeva verzija pesme Fire. Ја више волим исту песму, али у Cirith Ungol верзији! Quote
Zen Posted June 1, 2007 Report Posted June 1, 2007 Children Of Bodom obrada Britney Spears - Ops I did it again Quote
Angelystor Posted June 1, 2007 Report Posted June 1, 2007 Ја више волим исту песму, али у Cirith Ungol верзији! a ja God Dethroned! Quote
enclave Posted June 1, 2007 Report Posted June 1, 2007 Cradle Of Filth je po meni objasni sa obradom Hallowed Be Thy Name.Gary Moore je lepo obradio Fire a Nightwish je takodje lepo obradio od Gary Moore-a Over The Hills And Far Away.Children Of Bodom ima ocajne obrade a Megadeth je po meni upropastio Paranoid.Obrada koja mi se takodje svidja je od Six Feet Under-a jeste Wrathchild.Jeste da je ubrutalnom fazonu ali je dobra(po meni). Bend koji je po meni postavio neke standarde sa obradam jeste Dream Theater koji je obradio ceo THE DARK SIDE OF THE MOON i NUMBER OF THE BEAST kao i MASTER OF PUPPETS.Treba preslusati sva tri albuma koja je DT obradio! Quote
Wise Owl Posted June 1, 2007 Report Posted June 1, 2007 Nevermore - Love Bites Devin Townsend - The Sinner Overkill - Tyrant Death - Painkiller Dimmu Borgir - Burn In Hell Emperor - Gypsy ... Quote
RNA Posted June 1, 2007 Report Posted June 1, 2007 Cradle Of Filth je po meni objasni sa obradom Hallowed Be Thy Name. Нарочито што су целу једну строфу избацили... проклети аматери! Quote
enclave Posted June 1, 2007 Report Posted June 1, 2007 Ali moras da priznas da su je jebeno dobro obradili..... Quote
Angelystor Posted June 1, 2007 Report Posted June 1, 2007 Ne. spomenu gore Owl Overkill-Tyrant , jedna od reeetkih obrada koja mi je bolja od originala.. Quote
RNA Posted June 2, 2007 Report Posted June 2, 2007 Најбоља је на "Coverkill" албуму, то је сигурно. Quote
Vlaja Buraz Posted June 2, 2007 Report Posted June 2, 2007 Kad smo kod Coverkill, "Changes" je, meni, takođe bolje ispala od originala. Quote
RNA Posted June 2, 2007 Report Posted June 2, 2007 Е, стварно, Блиц ради много боље оно уњкање од Озија. Бар је мало пријатније за уво. Quote
Nerevar Posted June 3, 2007 Report Posted June 3, 2007 Sinergy - Gimme gimme gimme (Abba cover) Quote
tidzana Posted June 3, 2007 Report Posted June 3, 2007 Meni su jezerske obrade (Children Of Bodom) nekako naj...psebno to sto u njima osecam i neku dozu humora... ako uzmem u obzir njihovu well-known sklonost ka alkoholu...mozda im Somebody put something in my drink dodje i kao biografska ...i vecina pesama koje je Metallica obradila su mi super, neke cak bolje i od originala Quote
Dead Man Walking Posted June 3, 2007 Report Posted June 3, 2007 (edited) na primer: Dimmu Borgir - Burn In Hell Metallica - Mercyful Fate Slayer - Born To Be Wild i naravno Sacramental Blood - Carnal !! e da i Cannibal Corpse - No Remorse Edited June 3, 2007 by Dead Man Walking Quote
Anоnymous Posted June 3, 2007 Report Posted June 3, 2007 Death - Painkiller. Bolji od originala. Quote
Jimmi Posted June 3, 2007 Report Posted June 3, 2007 Word. 1. Metallica-Stone Cold Crazy 2. Metallica-Turn the Page 3. Jimi Hendrix-All Along the Watchtower 4. Pantera-Cat Scratch Fever 5. Rambo Amadeus-Zganje Trave Quote
Hatebreeder Posted June 3, 2007 Report Posted June 3, 2007 ...i vecina pesama koje je Metallica obradila su mi super, neke cak bolje i od originala ne znam dal mislish za misfits,al kad mi neko kaze da su metalikine izvedbe bolje od misfitsa,dodje mi da ubijem.... Quote
Anоnymous Posted June 3, 2007 Report Posted June 3, 2007 ne znam dal mislish za misfits,al kad mi neko kaze da su metalikine izvedbe bolje od misfitsa,dodje mi da ubijem.... Isti slučaj. Uostalom Misfits su mi oduvek bili bolji bend od Metallica-e. Quote
Brace Posted June 4, 2007 Report Posted June 4, 2007 Pa pazi, ja obozavam Misfits i volim ih kolko i Metallica-u ali dok kod recimo Die, Die... od Misfitsa ima tu neku ludacku divljacku notu, tolko je Metallica-ina verzija chvrshca, sa jacim zvukom, bolje odpevana itd. Fora je sto mi za slushanje vishe prija Metallicina verzija, ali kad sviram tu pesmu sa bendom mnogo vishe lichi na Misfitse jer svi divljamo maksimalno i deremo se. Quote
Anоnymous Posted June 4, 2007 Report Posted June 4, 2007 Bolje otpevano, heh. Metallica je unakazila pesmu. I Last Caress. Quote
Recommended Posts