Thrasher Posted June 30, 2009 Report Posted June 30, 2009 Kol'ko je meni pocela da smeta "It's A Sin" u okviru albuma to je strasno Inace, God Dethroned - Evil Dead. Ne najbolja, ali jedna od najboljih DM obrada. Laureano jede one bubnjeve. Pa da, generalno odstupa od koncepcije albuma, ali je zanimljivo cuti kako su tu bljuzgavu pop pesmu konvertovali u heavy metal. Naravno, ne moze se meriti sa Gardens Of The Sinner, Armageddon itd. Quote
FëanorSonOfFinwë Posted June 30, 2009 Report Posted June 30, 2009 Definitivno Therionova verzija ManOwaR-ovog Thor(The Powerhand) ... Razbija!!! Da, naravno tu je i Elvenking - Heaven is a place on earth i Heavenly- When the rain begins to fall ... Stvarno dobre obrade pravih klasika! vredno poslusati... Quote
anon Posted July 2, 2009 Report Posted July 2, 2009 Dont Talk To Strangers - Blind Guardian (DIO) People Are People - A Perfect Circle (Depeche Mode) Jesus Christ Superstar - Laibach (Anderson) Quote
Sandman Posted July 7, 2009 Report Posted July 7, 2009 Unanimated-Dead Skin Mask http://www.youtube.com/watch?v=ppBRcJvi9tA...feature=related Quote
Мохиканац Posted July 7, 2009 Report Posted July 7, 2009 Tool-оба обрада Zeppelin-овог No Quarter! YouTube Quote
Zdodnovani Posted July 8, 2009 Report Posted July 8, 2009 Hmm dobra mi je obrada Sonata Arctica - Still Loving You, cak bolja i od originala... Quote
FëanorSonOfFinwë Posted July 10, 2009 Report Posted July 10, 2009 Hmm dobra mi je obrada Sonata Arctica - Still Loving You, cak bolja i od originala... pa mozda i jeste... Quote
MunzeMetal Posted July 10, 2009 Report Posted July 10, 2009 Block Out - Soba +1. Meni je ova pesma bolja od originala. Quote
FëanorSonOfFinwë Posted July 10, 2009 Report Posted July 10, 2009 zavisi u kom si mood-u... sonatina pesma te dize na noge xD a ova druga spusta Quote
Zdodnovani Posted July 12, 2009 Report Posted July 12, 2009 zavisi u kom si mood-u... sonatina pesma te dize na noge xD a ova druga spusta Mene original smori zestoko bez obzira u kakvom sam raspolozenju... Quote
BLAGOJE Posted July 12, 2009 Report Posted July 12, 2009 kvltna obrada "The Bit" Mastodona.autor jos kvltniji The Melvins-i.evo najboklje izvedbe(bolja cak i od studijske): Quote
Јарослав Posted July 13, 2009 Report Posted July 13, 2009 Lion's Share - Touch of Evil од Џудаса. феноменално! Quote
SkullKrusheR Posted July 13, 2009 Report Posted July 13, 2009 blunt force trauma - straight edge (minor threat) i we wil not (bad brains) Quote
Talvi Posted July 22, 2009 Report Posted July 22, 2009 Oni su celu karijeru izgradili na tome. Imaju more albuma i jako su popularni u Finskoj. Obradili su tako i "Word Up", "Brandon Lee", "Breaking The Law", "Hate Me!"/// More pesama. Quote
Vlladimir Posted July 22, 2009 Report Posted July 22, 2009 (edited) Nevermore - sound of silence Edited July 22, 2009 by Vlladimir Quote
Recommended Posts