Jump to content

Recommended Posts

Posted

Moonspell - Os Senhores Da Guerra

odlepila sam na ovu pesmu jos na prvo slusanje...i dalje mi je jedna od najdrazih njihovih (iako nije bas njihova) ;)

Posted

Megadeth - Paranoid

Sentenced - White wedding

HIM - Wicked game (oni odavno nisu metal, ali im se mora odati priznanje za prvi album i naravno fenomenalnu obradu Chris Isaaka) :muzicar:

Posted
Sranje bend obradio sranje pesmu sranje benda.

Au... ajde dobro razumem da kazes to za A7X, ali za Panteru... :no: Ja mislim da si prvi koji je rekao da je Pantera sranje...

Posted
Sranje bend obradio sranje pesmu sranje benda.

potpuno se slazem se za Avenged Sevenfold (verovatno su i upropastili pesmu) ali ne i za Panteru.. koja je ok iako ih nikad nisam preterano slusala

Posted

Pantera je prvi bend koji sam slušao i uvek ću imati respect za njih iako ih više (zvanično) ne slušam..osim kad ih puste u nekom klubu. Verujem da je obrada sranje iako je nisam čuo niti imam želju haha..

Posted

Ljudi ne bitna je sada obrada u celoj prici.Poenta je sto covek tvrdi da je sranje.

Vidim spominjete Sepulturu i poredite sa Pantera-om.Evo ovako meni je Sepultura drazi i miljeniji bend ali to nema nikakve veze i ne mogu zbog toga reci da je ovaj drugi bend sranje.

Posted

Planet Caravan nije njihova :)

Не знам како ти се не свиђају Walk, Mouth For War, 5 Minutes Alone...

Mouth for war mi ide na zivce..takva pitanja tipa "Kako ti se ne svidja "song name" ", i ja znam da nemaju vajde...