Dark Sonja Posted June 1, 2007 Report Posted June 1, 2007 neko je vec postovao tu sliku... da li na ovoj temi... da li na muzickoj slagalici... Quote
Hatebreeder Posted June 1, 2007 Report Posted June 1, 2007 ma moram ja da nadjem sliku kad je bio u mom vrtitju,pa sam se slikao sa njim... a bila je pre teorija u CKM-u,da je Minja,serijski ubica,manijak i pedofil... sve su to zakljuchili na osnovu naochara koje nosi.. takve su nosili najveci monstumi,ubice i silovatelji.... tipa ko gleda kriminal u rusiji,znace da svaki treci manijak ima takve cvidze... (npr andrei chikatilo ,murdered and cannibalized more than 30 children) Quote
RNA Posted June 1, 2007 Author Report Posted June 1, 2007 Моја ммузичка каријера је почела са Мињом Суботом. Кад сам био мали, он и његов брат Сања су гостовали на Убу и један од клинаца који су били изашли на бину да се зезају са њима сам био и ја. Хвала Мињи Суботи на указаној прилици! Quote
Axeanosilas Posted June 1, 2007 Report Posted June 1, 2007 neko je vec postovao tu sliku... da li na ovoj temi... da li na muzickoj slagalici... Нисам видео, а обрисали су је... @РНА Јел' те лупкао Миња по гузи - "браво мали" и те форе? Quote
Vlaja Buraz Posted June 10, 2007 Report Posted June 10, 2007 Моја ммузичка каријера је почела са Мињом Суботом. Кад сам био мали, он и његов брат Сања су гостовали на Убу и један од клинаца који су били изашли на бину да се зезају са њима сам био и ја. Хвала Мињи Суботи на указаној прилици! Stvorio je čudovište. Quote
RNA Posted June 10, 2007 Author Report Posted June 10, 2007 Дефинитивно, и сад сви морате да ме трпите, хахаха хаха ха хаха! Quote
Zaznojni Vozac FAP-a Posted June 11, 2007 Report Posted June 11, 2007 Sta se desilo sa Zeljkom i njegovom sestrom(ne mogu se setim imena) kojoj je on vecito pevao neke ljubavne pesme na Toboganu? Inscetoidni momenti koji su obelezili nasa detinjstva Quote
RNA Posted June 11, 2007 Author Report Posted June 11, 2007 Мислиш Желимиром? С обзиром да знаш онај наставак, вероватно си читао у ЦКМ-у. Quote
Nisko_Se_Mazim Posted June 12, 2007 Report Posted June 12, 2007 Jednom prilikom konverzacije sam mojim ortakom potegla se prica o Minji Suboti... Kaze on:Minja Subota je pedofil! Ja:Otkud ti bre znas? On:Pa kako covek sa onakvom kosom da ne bude pedofil! Sorry,nisam mogao da izdrzim Quote
Zaznojni Vozac FAP-a Posted June 13, 2007 Report Posted June 13, 2007 Zeljko,Zelimir....Bla... Ne secam se kada je to bilo u CKM-u? Quote
RNA Posted June 13, 2007 Author Report Posted June 13, 2007 Е, сад баш, не знам ни ја, у неком старијем броју. Неко је био поставио питање где је он и шта ради, а они му одговорили баш оно са "инцестоидним песмицама". Били су објавили и неку Желимирову слику сликану с врата купатила, где је ваљда он го унутра. Quote
vudun Posted May 18, 2010 Report Posted May 18, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=Mf6rz0-XX5A Gospodin čovek. Quote
Recommended Posts