Duxa Deathroll Rising Posted August 23, 2007 Report Posted August 23, 2007 Aj ljudi ousteno bre,sviracete kad se skupite,polako jebote! uzdravlje Quote
Narsil Posted August 25, 2007 Report Posted August 25, 2007 Ала сте сви надркани , јебо вас ја све! Никола, аплоадуј на пхотобуцкет те снимке , занимам ме како сте обрадили дарктхроне! Quote
Шöне Мики Posted August 26, 2007 Author Report Posted August 26, 2007 nego sta nego smo nadrkani...nije blek metal jedenje govana po internetu vec zlo,tama,mrak i suma u noci...to su elementarne stvari ljudi jebes ti bilo sta od mraktrona ako nije the watchtower...e to cemo vazda skinuti kada ja dodjem za koji dan.jebo vas andr d fjuneral mun i trensilvejnijan hangr....sta koji kurac.... uzdravlje. Quote
Narsil Posted August 26, 2007 Report Posted August 26, 2007 наброја ти све само одличне ствари , и скидајте их све три , и Усуде уплаодуј то више да чујем! Quote
*Angeldust* Posted August 26, 2007 Report Posted August 26, 2007 наброја ти све само одличне ствари , и скидајте их све три , и Усуде уплаодуј то више да чујем! Je' samo tebe cekaju da im kazes sta da rade Inace..sta se dogodilo sa ovim bendom :no: :no: Quote
Narsil Posted August 26, 2007 Report Posted August 26, 2007 Ја сам главни баја и мене морају да слушају. Ти као не знаш шта се дешава.... Quote
*Angeldust* Posted August 27, 2007 Report Posted August 27, 2007 raspali smo se. ja sam pevao vokale nekom bendu iz pozege i skoro postao punopravni clan.sada cekam na presudu elektricnom stolicom zbog kradje mikrofona. ravenstorm je nestao tokom ekspedicije u amazonu. usud je greskom ziv sahranjen. lord butcher je umro zbog trovanja alkoholom. Quote
Narsil Posted August 27, 2007 Report Posted August 27, 2007 Мораћу да те частим пивом кад те видим због овога! ::):):) Quote
Stansfield Posted August 27, 2007 Report Posted August 27, 2007 Ova tema je umrla kao i neki ljudi u bendu... @Lord Vader i Duxa Jebem vam kevu, samo sam cekao kad cemo da padnemo na drugu stranu, a vi sad postovali... Salim se, ortak, majke mi ni sam ne znam sta se desava jer je Milan na Zlatiboru vec 2 meseca i boli ga kurac da se javi, a Bane se razvlaci po zurkama i NBgu kod nekog ortaka i mrzi ga da izadje. Inace, sto se tice sviranja, Ravenstorm i ja smo odrzali 6 proba sami, (ja sviro bubnjove) a da znam kako da ostavim link, imali biste prilike da vidite obrade Kulta, Mayhema, Darkthrona koje smo do jaja odradili i jos neke zle blekere... Inace, uradili smo 1 novu stvar, a sad samo cekamo...!........................... koje stvari od mayhem i darkthrone ste obradili? e,a tabove ne moras da mi posaljes.... Quote
Usud Posted August 27, 2007 Report Posted August 27, 2007 (edited) De Mysteriis, F.Moon Tranvestitska glad. Necu ostaviti snimke... Milane, mogao bi da se javis! Edited August 27, 2007 by Usud Quote
Narsil Posted August 27, 2007 Report Posted August 27, 2007 Јавио се Милан. Што , бре , да чујем глад како звучи! Quote
liMa neBa! XD Posted August 27, 2007 Report Posted August 27, 2007 Jaooooj....ispunio mi se san:))))!!! To mi je smrt iz snova:D!!! Majke mi, pijem k'o svinja ovih dana a to je stvarno savrsena smrt, umres uzivajuci:)))!!! Imas pivo od mene:)))!!!! Quote
Duxa Deathroll Rising Posted August 27, 2007 Report Posted August 27, 2007 Bane brate,hvala za komentar,BAS nam je drago sto se svima svidjaju autorske!HVALA! Nidzo mi te volimo! Je li,kako i kad da te iscimam za snimak i to?Mislim da ti dam cd i to. Jel si ga gledao,valja li??? U svakom slucaju,hvala ti puno i vidimo se! pozzzzzzzzzz Quote
Stansfield Posted August 28, 2007 Report Posted August 28, 2007 De Mysteriis, F.Moon Tranvestitska glad. Necu ostaviti snimke... sto bre? daj da cujemo to! kontam da glad i mesec nisu teski za sviranje,ali zanima me kako misterija zvuci.... Quote
*Angeldust* Posted August 28, 2007 Report Posted August 28, 2007 Ја сам главни баја и мене морају да слушају. Ти као не знаш шта се дешава.... Bajo Je',ja nemam pojma sta se ovde desava,cak sam i cula neke glasine da nece vise svirati uzivo Kako bih ja bilo sta mogla da znam,kad ne slusam crni metal? Quote
Usud Posted August 28, 2007 Report Posted August 28, 2007 (edited) @Angeldust Vrlo interesantne glasine... @Lord Vader Necu da stavljam snimke da se neki ne bi drkali. @Duxa Dobro je brate, bar ono sto sam snimio... Izvini tebra, mnogo ste kvalitetni pa mi brzo nestalo memorije... Salim se, snimio sam 3,5 stvari... Zovni me kad oces pa ce da se nadjemo... Do jaja je... Sori za post na temi svirke, prvo sam to citao... Edited August 28, 2007 by Usud Quote
Narsil Posted August 28, 2007 Report Posted August 28, 2007 Bajo Je',ja nemam pojma sta se ovde desava,cak sam i cula neke glasine da nece vise svirati uzivo Kako bih ja bilo sta mogla da znam,kad ne slusam crni metal? Ко те теро да слушаш говњиви грајнд! Quote
*Angeldust* Posted August 29, 2007 Report Posted August 29, 2007 Ко те теро да слушаш говњиви грајнд! cuti da ne bi bilo ...Ali ne mooooooogu,ja tebe @Nikola Covece,zezam se Znas ko sam (nadajmo se) Quote
Narsil Posted August 29, 2007 Report Posted August 29, 2007 Знам ја да ти не би мене...тукла! :) Quote
hah Posted September 9, 2007 Report Posted September 9, 2007 hm,imam ove snimke vec skoro godinu dana(od kad mi je ortak narezao),ali tek sam se sad setila da se bas pozabavim time,i moram priznati da je dobro(poprilicno) ......Morana nas vodi je izvanredna numera....(stara doduse ).... Quote
Duxa Deathroll Rising Posted September 9, 2007 Report Posted September 9, 2007 Drugari,gledajte ovo!!! Quote
*Angeldust* Posted September 9, 2007 Report Posted September 9, 2007 hm,imam ove snimke vec skoro godinu dana(od kad mi je ortak narezao),ali tek sam se sad setila da se bas pozabavim time,i moram priznati da je dobro(poprilicno) ......Morana nas vodi je izvanredna numera....(stara doduse ).... Da mislis da je izvanredna ukapirala bi da je ista,a da je produkcija na demo snimku bolja. Quote
hah Posted September 10, 2007 Report Posted September 10, 2007 (edited) mislila sam stara u smislu da nemam pojma da li imaju nesto novo........ whatever.... Edited September 10, 2007 by Bloody Mary Quote
Recommended Posts