APOHAKC Posted November 15, 2007 Report Posted November 15, 2007 pravi si nindza,nema sta А шта ћеш, видим да сте НС па реко да се улижем Quote
Шöне Мики Posted November 15, 2007 Author Report Posted November 15, 2007 А шта ћеш, видим да сте НС па реко да се улижем kupi naocare,ne vidis dobro Quote
APOHAKC Posted November 15, 2007 Report Posted November 15, 2007 kupi naocare,ne vidis dobro Ма ајде опуштено, нисам овде да провоцирам а јеботе, ал су сви нервозни ових дана, мора да је због штрајка железничара у Француској... Quote
Шöне Мики Posted November 15, 2007 Author Report Posted November 15, 2007 ma jok...ja podrzavam opoziciju sine..nije to nervoza...nego ti dokurci da citas raznorazne gluposti.citao sam ja svasta po netu pisano sa tvoje strane i strane tebi slicnih...jbt...upisao sam se od smeha kada sam video da nekom ortaku sa spejsa porucujes da smo mi najgluplji bend ovde...ulepsao si mi dan time.kao i ostatku benda. sta koji moj kucate po temi...ako ima sta da se napise,mi cemo pisati...vise nije zanimljivo. aj sad svi lepo veceras na svirku pricersa,i iskulirajmo sa teme Quote
APOHAKC Posted November 15, 2007 Report Posted November 15, 2007 Ја се тога нешто не сећам, ал ајде, извињавам се ако је истина, сигуран сам да је било разлога за тако нешто, можда зато што сам 100% да сте написали да сте НС, па променили за два дана. Quote
Шöне Мики Posted November 16, 2007 Author Report Posted November 16, 2007 NIKADA se nismo izjasnili po pitanju politicke ideologije benda,jer za to nije bilo razloga.ko prepozna NS tematiku u mojim tekstovima,neka mi se slobodno javi,jer bih voleo i ja to da uocim. Quote
APOHAKC Posted November 16, 2007 Report Posted November 16, 2007 sad ste NS? :) :) Када је ово написано, био је одговор на опис бенда да је у питању Паган, НС ил нешто. Не знам која вам је идеологија, али твој ник Славоник додовди до каквог таквог закључка, само, да ли си ти из Славоније или је то требало нешто друго да значи? Quote
Шöне Мики Posted November 16, 2007 Author Report Posted November 16, 2007 Када је ово написано, био је одговор на опис бенда да је у питању Паган, НС ил нешто. Не знам која вам је идеологија, али твој ник Славоник додовди до каквог таквог закључка, само, да ли си ти из Славоније или је то требало нешто друго да значи? to je bilo zbog svastike.da si pazljivije citao postove,sam bi izvukao poentu.nigde se nisam izjasnio kao NS,niti se bend izjasnio kao politicki orijentisan. moj nadimak nema veze sa Slavonijom(nemam pojma kako ti je to palo na pamet),ima znacenje,ali iskljucivo za mene...da mi ne stoji vec 2 godine isti nadimak,mozda bih ga i menjao..ali ovako...jebiga,zivot ide dalje. Quote
banedeathmetal Posted November 16, 2007 Report Posted November 16, 2007 Hej braco ! Veliki pozdrav za mog imenjaka Baneta !!! Demo vam je bolji nego bilo sta sto ste ranije radili,tako da kao sto i sami znate-SAMO NAPRED !!! Brutalan pozdrav od Disdained-a i Novosadske ekipe zlih metalaca hahaha !!! Quote
APOHAKC Posted November 16, 2007 Report Posted November 16, 2007 to je bilo zbog svastike.da si pazljivije citao postove,sam bi izvukao poentu.nigde se nisam izjasnio kao NS,niti se bend izjasnio kao politicki orijentisan. moj nadimak nema veze sa Slavonijom(nemam pojma kako ti je to palo na pamet),ima znacenje,ali iskljucivo za mene...da mi ne stoji vec 2 godine isti nadimak,mozda bih ga i menjao..ali ovako...jebiga,zivot ide dalje. Можда зато што то знчи Славонија, а друго, веома сам пажљиво читао твоје постове, колко год је то било потребно, ово око свастике нећу ни да коментаришем, ај уздравље. Quote
SATAN-iz Batajnice Posted November 17, 2007 Report Posted November 17, 2007 cemu? Ah da vi ste pagan black metal koji ne peva zbog ubedjenja,vec zbog muzike Quote
liMa neBa! XD Posted November 17, 2007 Report Posted November 17, 2007 Hej braco ! Veliki pozdrav za mog imenjaka Baneta !!! Demo vam je bolji nego bilo sta sto ste ranije radili,tako da kao sto i sami znate-SAMO NAPRED !!! Brutalan pozdrav od Disdained-a i Novosadske ekipe zlih metalaca hahaha !!! De si Bane care;)!!! Kako zivot??? Vidimo se 1vog u NSu:)))!!! PoZ Quote
banedeathmetal Posted November 17, 2007 Report Posted November 17, 2007 De si Bane care;)!!! Kako zivot??? Vidimo se 1vog u NSu:)))!!! PoZ Hej brate moj !!! Pa evo me,svira se Brutal Death naravno,sta bi ja drugo i radio hehehe! Ma covece mucim se,vec po neznam koji put zovem tako neke lokale u okolini NS-a da nam sredim svirku i svaki put kad im ja odgovorim na njihovo pitanje-"a sta vi momci svirate" oni mi kazu "auuu brate sorry ovo ono ali nema toga ovde" ! Hahaha znaci zlo! No dobro,bitno da radimo ono sto volimo dok mozemo,pa makar i samo to bilo samo na probama...pa jel nije tako Naravno ako mi ne iskrsne nesto,vidimo se 1.12.2007 !!! Ajde brate moj cuvaj mi se i sve najbolje !!! POZ !!! Quote
Шöне Мики Posted November 17, 2007 Author Report Posted November 17, 2007 Ah da vi ste pagan black metal koji ne peva zbog ubedjenja,vec zbog muzike sta hoces ti? pozdrav za baneta Quote
Шöне Мики Posted December 17, 2007 Author Report Posted December 17, 2007 Aj' malo da podignem temu. Intervju sa Navrog-om ce se naci u novom izdanj britanskog Terrorizer-a. Quote
Jabba the Hutt Posted December 17, 2007 Report Posted December 17, 2007 Joj, vec ste postali mediske zvezde Kad svirate vi ono bese, nesto mi alen pominjao da treba krajem meseca. Da pravimo necro picvajz Quote
Шöне Мики Posted December 17, 2007 Author Report Posted December 17, 2007 Joj, vec ste postali mediske zvezde Kad svirate vi ono bese, nesto mi alen pominjao da treba krajem meseca. Da pravimo necro picvajz ma,mi smo opasni,jos malo ce da nas zovu na TV Palma da pricamo u divnoj sintezi izmedju turbo folka i blek metala koju tako dugo praktikujemo nista od svirke na kraju,jedini bend koji se koliko-toliko slaze sa nama po zvuku su Dark Preachers,tako da smo odustali(stvarno nema svrhe da sviramo sa EKV tribjutom i tako tim bendovima)...nista od nekro picvajza ovaj put @Duxa nije to nista veliko,dok nas ne pozovu na wacken,nista nismo uradili Quote
Yggdrasil Posted December 17, 2007 Report Posted December 17, 2007 Ah da vi ste pagan black metal koji ne peva zbog ubedjenja,vec zbog muzike Paradigma postmoderne... 'MEDIJSKE' a ne 'MEDISKE'. Poštujmo srpski jezik. Quote
Duxa Deathroll Rising Posted December 18, 2007 Report Posted December 18, 2007 Pa cekaj,sledece godine cete na Wacken! Quote
Шöне Мики Posted December 18, 2007 Author Report Posted December 18, 2007 snimite i vi nesto,pa idemo zajedno da popijemo ceo wacken Quote
Jabba the Hutt Posted December 18, 2007 Report Posted December 18, 2007 (edited) ma,mi smo opasni,jos malo ce da nas zovu na TV Palma da pricamo u divnoj sintezi izmedju turbo folka i blek metala koju tako dugo praktikujemo Dzaba vama intervju na Palmi, kad je Golub imao modnu reviju na Pinku, cime mi ispadamo najvece zvezde Edited December 18, 2007 by Jabba the Hutt Quote
Duxa Deathroll Rising Posted December 18, 2007 Report Posted December 18, 2007 snimite i vi nesto,pa idemo zajedno da popijemo ceo wacken Dogovoreno! Quote
Шöне Мики Posted December 18, 2007 Author Report Posted December 18, 2007 Dogovoreno! vidim da si se vec ponudio da doneses pivo za tour bus @Jabba dzaba vam golub maneken,ja sam statirao za neku domacu seriju (nemam pojma kako se zove)+smo pre skoro 2 godine davali intervju za metropolis kao ro gor,te smo mi i dalje vise medijski (pre)eksponirana bagra od vas buahahaha Al' i dalje imate najbolji picvajz Quote
Recommended Posts