*Angeldust* Posted May 19, 2008 Report Posted May 19, 2008 Meni je isto kul.. I vidi se da pise NAVROG na cirilici... Quote
Sugar Overdose Posted May 19, 2008 Report Posted May 19, 2008 Kazhe se nechitak,a ne nechitljiv Merci ^^ Quote
Blasphemer Posted May 27, 2008 Report Posted May 27, 2008 Meni izgleda k'o lavirint, a svi znamo da je lavirint sranje Quote
Navrog Posted June 13, 2008 Report Posted June 13, 2008 (edited) SAJT BENDA JE PONOVO ONLINE: www.navrog.aokhost.com JOS VESTI: НАВРОГ je,zajedno sa jos nekim vaznijim bendovima sa srpske BM scene predstavljen u junskom izdanju britanskog casopisa Terrorizer. Edited June 13, 2008 by Navrog Quote
Navrog Posted July 7, 2008 Report Posted July 7, 2008 А, како ми да дођемо до тог зина? E jebiga,mozda mozes da nadjes u Beogradu kod ovih ulicnih prodavaca magazina...Mi smo uzeli kod lika u Knez Mihajlovoj,mrzelo nas da cekamo da stigne iz Londona.Oko 600-700 dinara je. Quote
Narsil Posted July 7, 2008 Report Posted July 7, 2008 Ја ћу то лепо да узмем на сајму књига за мале паре. Quote
Шöне Мики Posted November 24, 2008 Author Report Posted November 24, 2008 Bend je stavljen na on-hold zbog gomile tehnickih problema koji su otezali probe i realizaciju novog snimka. Takodje,bend je tokom leta izdao kasetu "POGLED" za skotskog izdavaca "Terror Cult productions",vise informacija na njihovom myspace-u http://www.myspace.com/vomited_corpse ,ako iko hoce da narucuje kasete,neka to radi preko njih,mi nemamo nijednu kopiju. Izdanje je limitirano na 300 primeraka,i sadrzi sledece pesme: 1.Razkrestje 2.Morana Nas Vodi 3.Stepski Vuk 4.Pogled [pesma snimljena specijalno za ovu priliku] -NAVROG Quote
Shamandalie Posted January 21, 2009 Report Posted January 21, 2009 Premesteno u afirmisane bendove! Quote
Recommended Posts