Vonjagla Posted June 11, 2007 Report Posted June 11, 2007 Slidze su do JAJ !! sad mi krivo sto nisam iso ... al jebiga .. nisam imao ni snage .. ni para ... ni vremena ... Do sledece svirke POZZZZZZZZzzzzzzzzzzzzzzzzzz! Quote
Fenris Posted June 14, 2007 Report Posted June 14, 2007 e ocjte svirat u nashemu bijelu gradu u skorije vreme??? Quote
Шöне Мики Posted June 14, 2007 Author Report Posted June 14, 2007 trebalo bi,ali bismo pre toga verovatno trebali da odradimo neke svirke u unutrasnjosti. Quote
Fenris Posted June 14, 2007 Report Posted June 14, 2007 pu majku mu... znachi necje skoro... shmrc... Quote
Blathaddar Posted June 16, 2007 Report Posted June 16, 2007 Od jucher smo ja i Andrej v.i.p. fanovi Navroga! :rockdevil: Quote
Fenris Posted June 16, 2007 Report Posted June 16, 2007 (edited) da.... hahah... lol e nego, preslushah ja ovaj demo shto imadem, i sve je stvarno josh bolje nego shto sam mislio... ali bash sve... SLAVA! btw, slavonic daj mi mejl ili tako neshto da ti poshaljem maglu... il na ti ga linak pa skidaj sam... http://www.heathen-metal.blogspot.com/ Edited June 16, 2007 by Fenris Quote
Fenris Posted June 17, 2007 Report Posted June 17, 2007 kako je do jaja ovak novi demo, po ceo dan ga slusham... Quote
Exilion Posted June 20, 2007 Report Posted June 20, 2007 pozz svim clanovima ovog benda... Slusao sam demo S.V..Iako ne slusam ovakvu muziku svidja mi se... pozz.. i naravno ______-----SLAVA Quote
Fenris Posted June 23, 2007 Report Posted June 23, 2007 kako je bilo dobro juche na svirci... nisam skoro bio na tako do jaja svirci... SLAVA! Quote
Usud Posted June 25, 2007 Report Posted June 25, 2007 Ljudi, po milioniti put da se zahvalim svima koji su bili na svirci i koji su doprineli do jaja atmosferi... :rockdevil: Cisto da obavestim zainteresovane ljude da imamo svirku 1.07, tj u sledecu nedelju u Krusevcu.... Quote
Jabba the Hutt Posted June 25, 2007 Report Posted June 25, 2007 Samo da pozdravim nase ortake iz Navroga! vidim , ljudi se i goli skidali : Ako mislis na cenjenog gospodina Gromovnika, hmm, cudan je on... A najjaci mu je paint u fazonu tri slepa misa :) E da preslusah vam demo, dade mi Nikola u petak, valja, valja, iako nisam neki fan black ono mi je bas leglo, svaka junacka.... Quote
Duxa Deathroll Rising Posted June 25, 2007 Report Posted June 25, 2007 NIDZO-De si bre kralju? Hvala ti! Hvala na pozivu za Krusevac! (Cuo sam da nas je Bane zvao) Slusaj,trebao sam i ja da dodjem na tu svirku,ali jebi ga iskrslo mi povece ucenje.Sorry.Cuo sam da ste POKIDALI i da ste svirali bez painta! SAMO NAPRED KRALJEVI pa se vidimo uskoro! POZ Slava Quote
Usud Posted June 26, 2007 Report Posted June 26, 2007 A Duxo, samo ti uci!!! Nema leba od metala... Volio bih da se vidimo malo da pijemo... Sutra je Alenu rodjendan pa svrnite na po koje... Quote
Vonjagla Posted June 26, 2007 Report Posted June 26, 2007 ... ce da se BAne na CIRKANJE .... sutra .. polazemo matu ... posle toga ...sve OK ! sve moze !!! ! .... NIDzo ponecu i ja moje PREPArate ... :):) :smoke: Quote
Duxa Deathroll Rising Posted June 26, 2007 Report Posted June 26, 2007 Tako je Nidzo,nema leba od metala... E cestitajte Alenu rodj. a mi se gledamo i opijamo posle 29. poz Quote
Usud Posted June 27, 2007 Report Posted June 27, 2007 ... ce da se BAne na CIRKANJE .... sutra .. polazemo matu ... posle toga ...sve OK ! sve moze !!! ! .... NIDzo ponecu i ja moje PREPArate ... :):) :smoke: Toooo sine... :rockdevil: U 6 kod sata!! Quote
Duxa Deathroll Rising Posted June 28, 2007 Report Posted June 28, 2007 E kakva je bila cirka? Ljudi,jedva cekam da bude neka svirka,ali da sviramo zajedno. E to bi bila havarijaaaaaaa..... Ali najiskrenije poz,slava,kako god! POOOOOOWWWWWWWWWWW!!!!!!!!!!! Quote
liMa neBa! XD Posted June 29, 2007 Report Posted June 29, 2007 Bio sam pijan kao jebenih 18 guzica i bilo je JEBENO FENOMENALNO:)))!!! Poz, Slava, Hail, Haug, Long Live, Ziv bio, Ziv bio dugo pio, Pozdrav... Quote
Usud Posted June 30, 2007 Report Posted June 30, 2007 Posle one Lexove hemije, nikome nije bilo dobro... :opusteno: Jos nas neki matori smarao sa svojim "pesnickim" emotvorinama-zna Bane sta sam htio reci.. :mhihi: Bilo je do jaja sve dok nije krenula kisa, a svi ko da ce se istopiti brze bolje pobegose kuci... Bice bolje 5og... :rockdevil: Quote
Angelystor Posted July 3, 2007 Report Posted July 3, 2007 Kao bend nista specijalno, ok, ali pevach me je zasmejao do suza izmedju pesama Zasto, o zemljo, zasto mora onakvim glasom da "pricha" izmedju pesama? Kao Paja Patak na losh dan jebote.. Quote
Usud Posted July 3, 2007 Report Posted July 3, 2007 Sine, ne proseravaj se!!!! Dosao si na svirku da slusas, ako ti se svidja, ok, ako ne, ko te jebe!!! I ako se ono Govnar odnosi na ime NavRog jebacu ti sve zivo i mrtvo!!!! Quote
Recommended Posts