Usud Posted July 10, 2007 Report Posted July 10, 2007 Jebem im mamu, a bili su do jaja! Kako nemaju veze kad sam pricao o svirci navroga... Quote
*Angeldust* Posted July 11, 2007 Report Posted July 11, 2007 pise vam guru,mrzi me da se logoutujem na ovom bednom dial-upu. dosta kenjanja po temi.kad bude bilo sta da se kaze,postujte. moj odlazak ce se dosta pozitivno odraziti na buduci rad,do kraja nedelje bi trebalo da dobijete 2 nova teksta. pozdrav! Quote
Tower... Posted July 11, 2007 Report Posted July 11, 2007 E, čuo sam onog Stepskog Vuka na MajSpejsu, do jaja je!!! Samo, bubnjar vam mnogo greši na snimku, i fali vam KEČINA!!! Quote
Usud Posted July 12, 2007 Report Posted July 12, 2007 (edited) Sve u svoje vreme. Bilo kako bilo, hvala! p.s. Odslusaj Raskrsce i Moranu Edited July 12, 2007 by Usud Quote
Fenris Posted July 14, 2007 Report Posted July 14, 2007 HAHAHAHAHAHAHAHAHAH!!! sad sam vido tvoj potpis shcjepane, i cepam se ko lud, kako ti je samo palo napamet... idi napishi to u bethor temi... AHAHAHAHAHAH moramo da napravimo strip o tome ili tako neshto... Quote
Wyatscheslaw Posted July 14, 2007 Report Posted July 14, 2007 HAHAHAHAHAHAHAHAHAH!!! sad sam vido tvoj potpis shcjepane, i cepam se ko lud, kako ti je samo palo napamet... idi napishi to u bethor temi... AHAHAHAHAHAH moramo da napravimo strip o tome ili tako neshto... i knjigu i film ali prvo zapishi u svoj dnevnik Quote
Usud Posted July 14, 2007 Report Posted July 14, 2007 Nisam rekao nista lose u vezi sa slogom, samo kazem da se bubanj vise istice na Raskrscu i Morani, bar sto se keca tice... Quote
Blathaddar Posted July 15, 2007 Report Posted July 15, 2007 heh,keckeckeckeckec....perfekcija....ma,svaka pJesma ima svoj shmek..jedva cekam svirku...ja i andrej se odvaljujemo.... :evotigana: Quote
Fenris Posted July 15, 2007 Report Posted July 15, 2007 haha... vecj smo pre neki dan pocheli da skupljamo pare...xD Quote
Usud Posted July 16, 2007 Report Posted July 16, 2007 Woooooow ljudi... Koncert Metalike i predgrupa Ajron Mejden... :confused: Ulaz maximalno 200 kinti... Opustite se... Posto vidim da ste bas zainteresovani, poslusajte pozljivo ''Nehrist'', bice iznenadjenje!! Quote
Blathaddar Posted July 17, 2007 Report Posted July 17, 2007 Nikola,mi smo klosari koji nikad nemamo skupa 200 din. Nek ti putokaz bude to da smo se ja i Andre' odvallili od vina u tetrapaku,i da nas je stomak toliko jako kidao da nismo mogli da zaspimo+ sam ja sledecja dva dana konstatno imao onu najgoru raw black/death prolivcinu. xD Uuuuuh,nehriiiisttt.......pored poetrija omiljen album......uhhhh.....blek rejvn? blek rejvn? kol ov d arijan spirit? blek rejvn? :D :D :D Quote
Fenris Posted July 17, 2007 Report Posted July 17, 2007 ma ne skupjlamo mi samo za ulaz, nego i za neshto popiti... chek, a zar necjete da svirate knez visokih shuma???? :shmrc: jeeej jedva chekam... juche smo se tako odvalili da smo se dogovorili da necjemo da pijemo do svirke...xD Quote
Blathaddar Posted July 17, 2007 Report Posted July 17, 2007 jooj,jebes sume,jbt odemo na svirku i docekaju nas sa child of swamps and full moon. ili blek rejvn @Andrej: Ono juce je zaista bilo nehumano,ja kuliram jedno 2-3 nedelje. Quote
Narsil Posted July 17, 2007 Report Posted July 17, 2007 jeboteeee , u shta se pretvori ova tema :roll: Quote
Fenris Posted July 17, 2007 Report Posted July 17, 2007 DVE TRI NEDELJE???? pa to je bre mnogo... Pa dobro taman da zavrshimo demo... nego bre, shto se dopisujemo preko foruma kad imamo msn???????? Quote
Шöне Мики Posted July 17, 2007 Author Report Posted July 17, 2007 Sada bih vec,onako blago iznervirano,zamolio da prekinete sa spamom na temi....vidjate se svako/svako drugo vece negde,informacije o agregatnom stanju fekalija mogu da cekaju do tada.Realno me zabole,nego tema nije pregledna. @Nikola I nije neko iznenadjenje kada napomenes ovde da ce biti iznenadjenja.... Samo sloga i morana su matore pesme,samo je drugi aranzman uradjen i ubacen po jedan novi rif u svaku pesmu,nista toliko posebno....vise bih voleo da se obrati veca paznja na novije stvari,jer one odisu energijom koju Navrog prezentuje,a ne na obrade pesama,jer,energija je skroz drugacija,i tekstovi su zreliji. Pozdrav svima! Quote
Vonjagla Posted July 17, 2007 Report Posted July 17, 2007 BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBAAAAAAAAAAAAA! ! ! poz iz REPUBLIKE SRPSKE !~!! !! cisto da se javim ... AAAAAAAAA!!! Quote
Stansfield Posted July 18, 2007 Report Posted July 18, 2007 jeli bre ti USUDE,kad ces da mi das one tablature,a? mislim da sam vec dao svoj komentar na demo,ali ako nisam,odlican je! na prvo slusanje mi je bio losiji od sirove krvi,ali sto ga vise slusam sve mi je bolji,a i vidi se koliko su se svi popravili u muickom smislu u odnosu na sirovu krv... nego,jel mogu ja nekako da dobijem rikase stotine vukova? Quote
Blathaddar Posted July 18, 2007 Report Posted July 18, 2007 tek sad shvatam koliko je ova nova sloga bolja u odnosu na staru...refren je mnoogo bolje odradjen....al definitivno ne bih mogao izdvojiti najbolju pesmu....zadnji biva strah u ratnika,strah je slabost,vrlina smrtnika.... :rockdevil: Quote
Usud Posted July 18, 2007 Report Posted July 18, 2007 (edited) @Slavonic Batice, ISKULIRAJ! :evotigana: To sto si na Zlatiboru ne znaci da si bolji od nas ovde dole! Mada jes to za textove istina... @Lord Vader Cu da ti posaljem tabove, ne da brines! Hvala za pozitivne komentare. P.S. Probaj da skines sam... @Fenriz i Blathaddar Samo vi pijte i pevajte... "Ko peva, zlo ne misli" (Gorgoroth) E svirka nece biti jos... Moramo da vidimo kad ce Guru da sidje s brda pa i neke kombinacije za Uzice......... Mozda cak bude krajem raspusta @Vonjagla Gde si bre ti Alexicu... Kako je u inozemstvu?! Kad se vrcas??? Edited July 18, 2007 by Usud Quote
Sisus Posted July 18, 2007 Report Posted July 18, 2007 Sto se svirke tice i nama odgovara da bude kasnije, posto neki clanovi idu na more i vracaju se 15. Avgusta. Quote
Usud Posted July 18, 2007 Report Posted July 18, 2007 Jebote kakve oci... Jel ti ona slika spid metal je ziv iz spota horror piknika...? Do jaja Ma da, to za svirku, leto je, svima je vruce, ko ce jos da svira u skc-u... Salim se, problem je to sto je i nas frontman na letovanju, Triumfall snima nove pesme... Ima vremena, raspust je... Inace, kako vam se svima cini ideja da svirka bude negde pred kraj raspusta? 25. avgust, mozda cak i 1.Sept.. (subota je) Quote
Sisus Posted July 18, 2007 Report Posted July 18, 2007 Jeste, Horror Piknik. Meni odgovara da bude krajem leta, a verujem i ostalima iz Aveta. Quote
Recommended Posts