Blathaddar Posted July 19, 2007 Report Posted July 19, 2007 Ajde preklinjem vas da svirka bude pre 20. avgusta,jer tad putujem,jer necju ni sebi oprostiti a ni meni nece biti oprosteno sto propustam jos jednu SVIRKU NAVROGA!!! :udri: :udri: Quote
Usud Posted July 19, 2007 Report Posted July 19, 2007 Brate, iskreno, ne znam da li cemo moci!!! Pa valjda se vracas do 1. septembra...? Quote
Stansfield Posted July 19, 2007 Report Posted July 19, 2007 @Lord Vader Cu da ti posaljem tabove, ne da brines! Hvala za pozitivne komentare. P.S. Probaj da skines sam... ne da kenjas bre,dogovor mora da se postuje.... dug je zao drug! ma jes cu da skidam sam,em sto me mrzi em sto nisam ni rekao da hocu da skidam sve... nego,ko je pisao muziku? Quote
Blathaddar Posted July 20, 2007 Report Posted July 20, 2007 trebalo bi da se vrnem do prvoga,al zaista da ga pocuclem za jos jednu svirku navroga,mislim da to ni sebi a ni vi meni ne bi oprostili Quote
Usud Posted July 20, 2007 Report Posted July 20, 2007 Ajde sad,necemo da budemo nepristojni! @Lord Vader Brate, nisam u mogucnosti da ti posaljem jer nisam u Bg-u! Potrudicu se koliko mogu da izdejstvujem za to... Poz, nece me biti na netu par dana, saljite ako hocete na private message... Quote
Usud Posted July 22, 2007 Report Posted July 22, 2007 I'm back... Inace, lord Vader, saljem ti sutra tabove, a sto se tice prethodnog pitanja, ko pise pesme, Ved'Miak textove, a Ravenstorm i ja muziku... Milan sudeluje i u muzici ubacujuci neke kul bass deonice od kako se poboljsao u sviranju! Quote
Stansfield Posted July 24, 2007 Report Posted July 24, 2007 Ajde sad,necemo da budemo nepristojni! @Lord Vader Brate, nisam u mogucnosti da ti posaljem jer nisam u Bg-u! Potrudicu se koliko mogu da izdejstvujem za to... Poz, nece me biti na netu par dana, saljite ako hocete na private message... a da nisi mozda u beloj crkvi? nego,od kad ste ti i alen u bendu? jel ste svirali na sirovoj krvi? Quote
Usud Posted July 25, 2007 Report Posted July 25, 2007 Brate, otkud znas da sam bio u B.C.? Ako imas nameru da ides tamo, to je najkul mesto na svetu! Gle, sirova krv je snimljena bez mene, a ja sam ubrzo posle toga upao u bend (nedelju dana pre prve svirke benda). Alen je pozvan kada je Igor napustio bend, nesto oko snimanja prvog raskrsca.. U tom trenutku, bend je zaziveo u novom svetlu jer su se clanovi benda nasli kako muzicki, tako i drustveno sto do tada nije bila situacija. Poz Quote
Stansfield Posted July 26, 2007 Report Posted July 26, 2007 mislim da su alen ili bane rekli da si tamo,ne mogu da se setim tacno... inace,ja sutra palim tamo na motoskup... cek,jel igor ingwar? Quote
Usud Posted July 26, 2007 Report Posted July 26, 2007 Ne rise da ides na m s... Onda cemo se videti! Ja cu doci u subotu tamo... Obavezno idi preko Vrsca jer gori suma! Da, Igor je Ingvar Quote
Stansfield Posted July 26, 2007 Report Posted July 26, 2007 normalno da idem,pa ja to ni jedne godine ne propustam... neznas mozda ko svira sve? posalji mi tabove pre no sto krenes... Quote
Usud Posted July 27, 2007 Report Posted July 27, 2007 Svira YU grupa, King size,... dalje ne znam Nije ni bitno, uvek je dobra bleja! Quote
Stansfield Posted July 30, 2007 Report Posted July 30, 2007 pa kako te nisam video tamo bre? jesi bio? Quote
Usud Posted July 30, 2007 Report Posted July 30, 2007 De nisam, bilo je ludo i nezaboravno!!! Pilo se i jos po nesto... :smoke: Gde si ti bio? Ja dosao tek 2. dan.... Quote
Stansfield Posted July 31, 2007 Report Posted July 31, 2007 e jebem ga sad,gde sam bio... pa ja sam bio tamo 4 dana,a 2 dan sam se valjao u onom blatu... tad sam se tako olesio da sam se u 6 ujutru probudio na onoj gomili sena! Quote
Usud Posted July 31, 2007 Report Posted July 31, 2007 HA! ja sam na to mesto pisao.... :evotigana: Aj necu vise da spamujem, salji na p. dalje poruke ukoliko nisu vezane za bend! Quote
Stansfield Posted July 31, 2007 Report Posted July 31, 2007 e jebiga sad... ok,necu vise da spamujem. OT: salji tabove! Quote
Stansfield Posted August 23, 2007 Report Posted August 23, 2007 sta je bre sa ovom temom? umrla je... sta se desava u bendu? Quote
Duxa Deathroll Rising Posted August 23, 2007 Report Posted August 23, 2007 Drugari bljekeri bre,gde ste? Quote
Usud Posted August 23, 2007 Report Posted August 23, 2007 (edited) Ova tema je umrla kao i neki ljudi u bendu... @Lord Vader i Duxa Jebem vam kevu, samo sam cekao kad cemo da padnemo na drugu stranu, a vi sad postovali... Salim se, ortak, majke mi ni sam ne znam sta se desava jer je Milan na Zlatiboru vec 2 meseca i boli ga kurac da se javi, a Bane se razvlaci po zurkama i NBgu kod nekog ortaka i mrzi ga da izadje. Inace, sto se tice sviranja, Ravenstorm i ja smo odrzali 6 proba sami, (ja sviro bubnjove) a da znam kako da ostavim link, imali biste prilike da vidite obrade Kulta, Mayhema, Darkthrona koje smo do jaja odradili i jos neke zle blekere... Inace, uradili smo 1 novu stvar, a sad samo cekamo...!........................... Edited August 23, 2007 by Usud Quote
Шöне Мики Posted August 23, 2007 Author Report Posted August 23, 2007 au bre nikola ala seres... prvo i prvo...ne "razvlacim se 2 meseca" po zlatiboru,jedva mesec i po dana sam tamo iz tebi odlicno poznatih razloga. drugo,javljam se povremeno,a ovde retko koristim i kompjuter i telefon,jer sam na odmoru. trece,vi ste zlatni sto drzite probe....niko vas ne tera na to. A na kraju krajeva,zasto bi koji kurac pisali bilo sta ne temi kada se nista ne dogadja u bendu. pozdrav. Quote
Usud Posted August 23, 2007 Report Posted August 23, 2007 (edited) A da nisi ti malo ljubomoran??? :evotigana: Sto si tako nadrkan uvek, daj opusti se. Poznati su mi razlozi odlaska, al mi nisu poznati razlozi ne javljanja kad dodjes! I sta, ti mislis da Alen i ja idemo na probe da bismo tebi nabijali na nos? Jes boli me kurac! Edited August 23, 2007 by Usud Quote
Recommended Posts