lemmy sixx Posted June 16, 2007 Report Posted June 16, 2007 Pa to je istina,festival pocinje za mesec dana,a jos se nista ne najavljuje.Cisto sumnjam.Ali,Mutahed... Quote
RNA Posted June 16, 2007 Report Posted June 16, 2007 Није њима страно да многе ствари ураде у последњих месец дана. Quote
Angelystor Posted June 17, 2007 Author Report Posted June 17, 2007 Ljudi..ne jebavajte me vise za taj 'Head, el dolazi Bog il ne dolazi?!?! A u kurac... Quote
RNA Posted June 17, 2007 Report Posted June 17, 2007 Јес' ти гледао филм "Airheads"? Рекао бих да ниси. Quote
Guest RISE LORD VADER's guz Posted June 17, 2007 Report Posted June 17, 2007 šta ste zapeli za tog lemija, ko ga do sad nije gledao, šta je čekao? ovo je tema o dirkschneideru, on je ovde bog Quote
DragonHeart Posted June 17, 2007 Report Posted June 17, 2007 Nisam, a mozda i jesam, ne sjecam se Quote
RNA Posted June 17, 2007 Report Posted June 17, 2007 Ако се не сећаш, ниси. Погледај и све ће ти се само касти. Quote
Guest RISE LORD VADER's guz Posted June 17, 2007 Report Posted June 17, 2007 ima na u.d.o. sajtu glasanje koju stvar bi želeli čuti uživo s novog albuma ubedljivo vode one lone voice, tears of a clown i vendetta Quote
Angelystor Posted June 17, 2007 Author Report Posted June 17, 2007 videh setlistu sa nekog festa od skoro...ne videh nesto "Fast As a Shark" al izbor UDO pesama je podobar/ok... Quote
Dead Man Drinking Posted June 17, 2007 Report Posted June 17, 2007 Zanima me kako bi zvucao U.D.O. da je Kaufmann na bubnjevima, a da su nasli drugog gitaristu. Quote
ZmYchE Posted June 18, 2007 Report Posted June 18, 2007 AIRHEADS Brendan Fraser tj. Chazz ajoooj haha Genijalan film! Quote
Dead Man Drinking Posted June 18, 2007 Report Posted June 18, 2007 Jeste li culi mozda bend Vanize. Peter Dirkschneider peva isto kao i brat, ljubi ih majka Quote
RNA Posted June 18, 2007 Report Posted June 18, 2007 Наравно да смо чули, али нисмо видели. Је л' изгледа исто "кртоласто" као и буразер му? Quote
Dead Man Drinking Posted June 18, 2007 Report Posted June 18, 2007 (edited) Nein. Mada je nizak kao Udo Edited June 18, 2007 by Dead Man Drinking Quote
RNA Posted July 15, 2007 Report Posted July 15, 2007 (edited) Е, онако треба да изгледа један јебени хеви метал концерт! 16 песама фестивалског распореда, чини ми се 4 Accept песме, ја са једном Удовом рукавицом и бубњаревом палицом... Дефинитивно један од 2 најјача хеви метал концерта у Србији. Двоумим се само да ли ми је Grave Digger био бољи (King Diamond најбољи концерт икад, ван конкуренције). Елем, дефинитивно тренутак вечери кад је гитариста свирао соло тачку. Сиђе човек са бине, прошета се поред збуњених редара и улета у публику. Био је тамо добрих 3 минута свирајући међу људима, онда се окренуо и вратио на бину, опет свирајући све време. Edited July 15, 2007 by RNA Quote
Angelystor Posted July 15, 2007 Author Report Posted July 15, 2007 jel' bila fast as a shark? : ( tih sto ne mog biti na dva mesta u isto vreme... Quote
Dead Man Drinking Posted July 15, 2007 Report Posted July 15, 2007 Ima li neko setlistu? Ko je sišao u publiku - Kaufmann? Kako Udo peva uživo? Kakva je bila publika? Quote
ZmYchE Posted July 15, 2007 Report Posted July 15, 2007 Hehehe, bas mi drago da su oduvali, a ne istezgarili kao vecina bendova po festivalima... Al' mi krivo sto nesam bila NJaaak Quote
RNA Posted July 16, 2007 Report Posted July 16, 2007 Од Accept су биле: 'Restless And Wild', 'Son Of A Bitch', 'Metal Heart' и још једна, сетићу се већ. Питаћу Ракића да ми прекуца целу сет листу, он ју је ћапио са бине. Није Кауфман ишао у публику (мало би било много за њега онако маторог), него онај луди коврџави Швајцарац, како му беше име? Удо уживо пева исто као на албумима, врло грубо, али опет разумљиво колико то његов глас може да буде. Ах, каква је то лудачка екипа била у првим редовима, Оливер, Ракић, Блажа и ја! Quote
RNA Posted August 10, 2007 Report Posted August 10, 2007 Да, сетио сам се кад сам се одмах после, али сам заборавио да унесем. Сјајан концерт, што се мене тиче пун погодак овогодишњег Егзита. Quote
Invictus Posted August 10, 2007 Report Posted August 10, 2007 Ja cu samo da kazem da je to najbolji koncert koji sam ikad gledao u Srbiji. A track lista (ne bas po redu): Mastercutor, 24/7, Animal House, Independence Day, Holy, Man and Machine, Thunderball, The Bullet and the Bomb, Wrong Side of Midnight, We Do For You + Accept: Balls to the Wall, Metal Heart, Restless and Wild, Son of a Bitch, Princess of the Dawn. Naravno bili su i bubnjarski i gitarski solo. Krajnje granice... Quote
RNA Posted August 11, 2007 Report Posted August 11, 2007 Свака част на сећању, генерале, а оно за најбољи концерт икад си већ био рекао. Quote
Dead Man Drinking Posted August 15, 2007 Report Posted August 15, 2007 A track lista (ne bas po redu): Mastercutor, 24/7, Animal House, Independence Day, Holy, Man and Machine, Thunderball, The Bullet and the Bomb, Wrong Side of Midnight, We Do For You + Accept: Balls to the Wall, Metal Heart, Restless and Wild, Son of a Bitch, Princess of the Dawn. Naravno bili su i bubnjarski i gitarski solo. Krajnje granice... :udri: :udri: :udri: :udri: :udri: Ne mogu da verujem šta sam propustio Quote
Recommended Posts