Angelystor Posted August 16, 2007 Author Report Posted August 16, 2007 Nije bila Fast..., dakle meni je nesto lakse, heh.. Quote
Dead Man Drinking Posted August 16, 2007 Report Posted August 16, 2007 I meni je Fast... omiljena, ali Balls... i Princess... Daleko od toga da je Animal house loša pesma, ali na tom albumu ima mnogo boljih. Al' dobro, ionako je to bio festival, a ko će ugoditi svima. Još jednom za mene Quote
derg38 Posted November 16, 2007 Report Posted November 16, 2007 Pre neki dan sam na nekoj tv,mislim panonija,video isecak sa nekog koncerta," U.D.O. tribute to Accept",jel zna neko koji je to tacno gig,jos bolje odakle da se skine video ili mp3 verzija. u nekoj hali je bilo pod tim nazivom. mislio sam da ce starina odapeti pod teretom godina i tonaze al dobro kresti. kazu kao ovo nije reunion samo kao eto koncert itd. jel zna neko ima li negde da se skine tribute 2,gledah po rapdshare-u al ne nadjoh. pozdrav! Quote
Invictus Posted December 3, 2007 Report Posted December 3, 2007 Sta U.D.O. live? Gdje U.D.O. live? Prvi red!!! Quote
The Trooper Posted December 3, 2007 Report Posted December 3, 2007 (edited) Sta U.D.O. live? Gdje U.D.O. live? Prvi red!!! Saxon + U.D.O. + Support 07.12.07 - Karlovac, Badenija... shala Karlsdorf, Baden Edited December 3, 2007 by The Trooper Quote
Invictus Posted December 6, 2007 Report Posted December 6, 2007 Zato sto necu ponovo biti tu. Kmmmeeeeeeeeeeeee!!!!! Quote
The Trooper Posted December 8, 2007 Report Posted December 8, 2007 jebaga evo ti dve slike, ostale nisu ni za kurac posto sam slikao mobilnim. ako ti kazem kako je bilo ubio bi se, a i mene sa sobom: svirali su princess of the dawn, burning(tu sam skroz odlepio... "HEY rockenroller, POWER in your hands") ali problem je sto ja uglavnom pustim accept ili udo i nikad ne gledam kako se zove koja pesma, tako da ne mogu da vam kazem sta su sve svirali, videcu da pronadjem jos slika jer nisam jedini koji je slikao pogedajte i saxon temu posto je saxon svirao odma posle udo Quote
Huszar Posted December 14, 2007 Report Posted December 14, 2007 U.D.O je R A Z B I O! ! ! Najbolji koncert koji sam video na EXIT-u. Matori ima stomachinu i blizu 60 godina, a na stage-u se lozhi kao da je klinac koji je tek pocheo da svira. To me je posebno odushevilo! A gitarista je sishao u publiku i proshetao kroz nju usput svirajuci. Na pochetku je bilo tako malo ljudi da nisam mogao da verujem, pa sam 'ladno bi na ogradi kod stage-a . Na drugoj/trecoj pesmi je vec bila guzva. A interakcija publike i benda je bila odlichna. UDO me je pozitivno iznenadio, mnogo su bili bolji nego shto sam ochekivao. Quote
Divlji Tigar Posted April 27, 2008 Report Posted April 27, 2008 (edited) E konačno poskidah sve albume, sada mogu da uživam. Na osnovu onoga što sam do sada preslušao prva tri albuma su mi najbolja. Edited April 27, 2008 by Divlji Tigar Quote
Angelystor Posted October 19, 2008 Author Report Posted October 19, 2008 http://rapidshare.com/files/152959075/U.D....Heavy_Metal.rar Enjoy! Sad gu slusham, vrh live (ni blizu nekog "Stayng A Life" ranga, ali izuzetan sve u svem'...Breakera i FAAS sa "SAL"a nista ne moze da prejebe...) Mastercutor’s ready Axeman’s coming down Gallows hanging steady Claim the winner’s crown Quote
Angelystor Posted June 18, 2009 Author Report Posted June 18, 2009 U.D.O., the German metal band fronted by former ACCEPT frontman Udo Dirkschneider, will release the follow-up to 2007's "Mastercutor", titled "Dominator", on August 21 via AFM Records. The track listing for the CD is as follows: 01. The Bogeyman 02. Dominator 03. Black And White 04. Infected 05. Heavy Metal Heaven 06. Doom Ride 07. Stillness Of Time 08. Devil's Rendezvous 09. Bleeding Heart (Japanese bonus) 10. Pleasure In The Darkroom (digipack bonus) 11. Speed Demon 12. Whispers In The Dark A limited-edition single, "Infected", will precede the full-length CD on June 26. The single will be released as a limited edition of 2,222 pieces worldwide and will include the title track, two non-album cuts, a remix and a live song. On the same day U.D.O. will play at the Bang Your Head!!! festival in Balingen, Germany as a co-headliner. A listening/signing session will also take place at the festival. "Infected" track listing: 01. Infected (album track) 02. Systematic Madness (non-album track) 03. Bodyworld (non-album track) 04. Platchet Soldat (remix) 05. Poezd Po Rossii (live in Moscow 2008) Jeeej :] Ali, 2222, sta je to, godina kada ce da se vrati u Accept? Quote
Grobodan Posted July 1, 2009 Report Posted July 1, 2009 M.U.D.O. - Infected EP Aj da vidimo šta je krompirko uradio. Quote
Angelystor Posted July 3, 2009 Author Report Posted July 3, 2009 Sta znam, nije mi traka zarazna kao "24/7" ili fantasticno zarazna kao "Mastercutor", no videcemo vec... Quote
_powerslave_ Posted July 4, 2009 Report Posted July 4, 2009 Meni je pesma Infected jebeno zarazna, odlichna je Cheka se album... Quote
Angelystor Posted August 21, 2009 Author Report Posted August 21, 2009 Stig'o Terminator: http://rapidshare.com/files/269450256/Domi...rtal_by_Jho.rar Quote
Sale B.C. Posted August 23, 2009 Report Posted August 23, 2009 Moram priznati da mi je album malo bledunjav Quote
_powerslave_ Posted August 23, 2009 Report Posted August 23, 2009 Preslushah album samo jednom, nishta novo od Uda, mislim imam utisak kao da sam sve ovo vec slushao, ali ipak album je sasvim solidan. Quote
Thrasher Posted August 24, 2009 Report Posted August 24, 2009 (edited) Linkovi gore navedeni nerade. Ovi rade: Infected EP Dominator Edited August 24, 2009 by Thrasher Quote
Recommended Posts