SATAN-iz Batajnice Posted June 25, 2007 Report Posted June 25, 2007 Ma jok to ti je ta danasnja "iskrenost" Quote
RNA Posted June 25, 2007 Report Posted June 25, 2007 A mozda uopste ne podnosi thrash? Е, па, сад, зар не мислиш да би било мало много да човек тврди да свира треш метал, а да га не подноси? Quote
Angelystor Posted June 25, 2007 Report Posted June 25, 2007 Ne voli thrash metal, a svira ga? Bravo. Quote
Tower... Posted June 25, 2007 Author Report Posted June 25, 2007 Aaaaa!!! Vi ste ludi, keve mi... Ja pod thrash podrazumevam bendove kao Megadeth, Metallica, Anthrax, Testament, Anthrax, Hirax, Venom, Exodus, Overkill... Ako vi kažete da to nije thrash, nego su thrash Kreator, Dark Angel, Sabbat i sl, e onda ja ne slušam i ne sviram thrash, i slobodno premestite temu u forum odgovarajućeg žanra... Nisam "zakleti thrasher"... Veoma volim Divlje Jagode, i zbog toga u mojim pesmama ima dosta MELODIJE... Znate, to je ono čega NEMA u pesmama "sirovih trešera"... Quote
Angelystor Posted June 25, 2007 Report Posted June 25, 2007 Ako sam dobro razumeo.. "Anthrax, Testament, Hirax..." jesu thrash, a "Dark Angel, Sabbat.." nisu thrash. You lost me. Shteta shto ovi iz Slayera il Testamenta nikad nisu slushali divlje jagode mozda bi imali melodija... Quote
lemmy sixx Posted June 25, 2007 Report Posted June 25, 2007 Ja pod thrash podrazumevam bendove kao Megadeth, Metallica, Anthrax, Testament, Anthrax, Hirax, Venom, Exodus, Overkill... Ako vi kažete da to nije thrash, nego su thrash Kreator, Dark Angel, Sabbat i sl, e onda ja ne slušam i ne sviram thrash, i slobodno premestite temu u forum odgovarajućeg žanra... Naravno da su bendovi koje ti podrazumevas thrash,ali su thrash i ovi koje ti ne podrazumevas.To je sve cistokrvni thrash...kakva je razlika izmedju "Over The Wall" i "Extreme Agressions"?Ovo prvo mozda malo melodicnije...ali i jedno i drugo je thrash. A meni je samo cudno sto su ti Hirax i Venom thrasherica,a Slayer i Kreator hrpa besmislenog krljanja.To je tako nelogicna izjava,ko da nikada u zivotu nisi slusao muziku navedenih bendova. Quote
ZmYchE Posted June 25, 2007 Report Posted June 25, 2007 A bre dosta... prekinite da smarate,... Likovi su vise u stilu americkog thrasha, i vise heavy i sta znam, vruce mi da mislim...nego u stilu nemackog thrasha i to je to i bla. Inaf! I prekinite da prozivate jedni druge, svi ste pametnjakovici... i sta? pfff.... Idem da slusam Warlock u kancelariji, dozvolila mi sefica hihihi jeiij ! \m/ Quote
beholder Posted June 25, 2007 Report Posted June 25, 2007 (edited) Mi podrzavamo onaj thrash koji su pravili NE THRASH bendovi, pod tim mislim da oni sebe tako nisu nazivali, kasnije je dosao taj naziv, i ne znam zasto metallica stoji u thrash forumu, kada je James 1000 puta rekao da ne zeli da se svrstava pod taj pravac al dobro, to je verovatno zbog njihova prva 4 albuma... Metallica, megadeth, legacy, anthrax NISU ZNALI da termin thrash metal znaci raspad, pijanstvo, ne-melodija, debilni textovi o samo o smrti i ubistvima, ultra brzi rifovi... Thrash nije isto sto i Trash... Ja mislim da su ti prvi bendovi zeleli da sviraju samo brzi heavy metal... U brzom tempu... Pogledajte sta znaci rec thrash u Cambridge-ovom recniku... Cak pored te reci postoji objasnjenje za termin thrash metal. Ja samo mislim da ti bendovi posle pomenutih gore, su malo bukvalno razumeli pojam takve vrste metala. nije sve sto je brzo dobro. I najlakse je smisliti 100 rifova u minutu... Metallica je to veoma brzo shvatila i to se vidi na Ride-u, a i megadeth takodje ima spore i jako dobro pesme... Mada i kreator i slayer, ali samo sto kad kreator izda sporu pesmu onda je to sranje jer nije u njjihovom stilu, pa jebem ti zivot kad si ceo zivot osudjen da sviras pesme u tempu 180 u osminama... Edited June 25, 2007 by beholder Quote
RNA Posted June 25, 2007 Report Posted June 25, 2007 Ко јебе матер Џејмсу! Него thrash метал значи разбијачки метал, а не метал распадања. Ја се не сећам ниједног thrash који се распадао колико је лоше звучао. Quote
Valkyrie Posted June 25, 2007 Report Posted June 25, 2007 Kako je zabavna ova tema. Svi izživljavaju svoje frustracije vezane za ovaj muzički podpravac. A neki članovi foruma i frustracije vezane za svoj lični život. Moje lično mišljenje je već izneto (... par puta), a ova tema je haos i offtopic totalni, jer se svi stalno vraćaju na raspravu i teoterisanju o thrashu (očigledno obema stranama previše bode oči da bi iko mogao da iskulira - uključujem sebe). Btw. James nek priča šta hoće - ko mu je kriv što je svirao (sjajan) thrash osam godina. Quote
ΣΟΚΙ Posted June 25, 2007 Report Posted June 25, 2007 cek cek meni nije jasna samo ona tvrdnja da je venom melodican hahaha i da nije izdrkavanja emo ajde mi pojasni to molim te xD Quote
RNA Posted June 25, 2007 Report Posted June 25, 2007 Moje lično mišljenje je već izneto (... par puta), a ova tema je haos i offtopic totalni, Већ је једном то сређено, биће и поново... ускоро. Quote
lemmy sixx Posted June 25, 2007 Report Posted June 25, 2007 Ja definitivno vise necu trositi vreme na ovoj temi,totalno je besmisleno.Kakvih tu filozofskih postova ima,a veze sa zivotom nemaju. Quote
Black_Hand_Inn Posted June 25, 2007 Report Posted June 25, 2007 dobro RNA znam da nas ne volis,smorio si vise,non stop nas pominjes svuda....jebe mi se ako lose sviramo,ne sviram zbog takvih kao ti,ima ljudi koji nas iskreno postuju i to mi je dovoljno a vi jade,iskreno bas me briga koji thrash volite,a koji ne i treba da shvatite da americka skola nije sporija od nemacke....pogledajte malo bendove koji nisu u vasim mp3 listama---one malko manje poznatije,tj kod nas su nepoznati,jer smo zaostala zemlja,i u Felixu si mogao naci pre 5 god original kasetu Tankard-a two-faces i stone cold sober,a danas ......... samo sam hteo reci da vise nema starog zvuka,retko ko i ga iskreno voli,nebitno dal je thrash,heavy Mi podrzavamo onaj thrash koji su pravili NE THRASH bendovi---svasta ce se cuti ovde.... a za te rifove,najteze je napraviti 3 rifa za celu pesmu ali da su bomba i dobro,bolje je da vise se ne prica o ovome........ja sam za razor ti si za neka sranja,zabole mene,zabole tebe,samo mi smeta sto se pravite pametni i bolji od ljudi koji su svirali 85...... Quote
Tower... Posted June 25, 2007 Author Report Posted June 25, 2007 Dakle, POSLEDNJI PUT, BOLI ME KURAC ZA ŽANR. Ako vam se sviđa, svrstajte to u POP, ali ja svriram TU muziku, a bljujem po jebenom Kreatoru, i onda vi mene nazovite pozerom, I don't give a rat's ass. Fatality svira šta mu se svira. Quote
lemmy sixx Posted June 25, 2007 Report Posted June 25, 2007 Niko nije napadao tvoj bend,niti sta svirate,vec su svi davali odgovore na tvoj nelogicni stav po pitanju thrash metala.Nego da kazem nesto vezano i za temu.Dakle,podstreknut diskusijom na topicu,skinuo sam tu vasu pesmu.U principu,ima tamo interesantnog sviranja,nekoliko dobrih riffova (onaj pre sola pri kraju je jako dobar),i zanimljivih ideja.Negativne kritike idu na racun vokala koji je los,bubnjeva koji su jako losi i onog katastrofalnog bas sola pri kraju koji je ocajan (sta ce vam to?!?!?!?!?!?!?).Toliko.E da,text je previse iskliseiziran.Dosadan je.Jebiga,tesko je u ovo vreme napraviti nesto sto je jebeno originalno,ali tekstovi tog tipa su izlizani do balcaka. Quote
Tower... Posted June 25, 2007 Author Report Posted June 25, 2007 Niko nije napadao tvoj bend,niti sta svirate,vec su svi davali odgovore na tvoj nelogicni stav po pitanju thrash metala.Nego da kazem nesto vezano i za temu.Dakle,podstreknut diskusijom na topicu,skinuo sam tu vasu pesmu.U principu,ima tamo interesantnog sviranja,nekoliko dobrih riffova (onaj pre sola pri kraju je jako dobar),i zanimljivih ideja.Negativne kritike idu na racun vokala koji je los,bubnjeva koji su jako losi i onog katastrofalnog bas sola pri kraju koji je ocajan (sta ce vam to?!?!?!?!?!?!?).Toliko.E da,text je previse iskliseiziran.Dosadan je.Jebiga,tesko je u ovo vreme napraviti nesto sto je jebeno originalno,ali tekstovi tog tipa su izlizani do balcaka. Hvala na konstruktivnoj kritici! (ovo nije sarkazam)... Slažem se za vokal, jbg, popraviću se... Što se tiče bubnjeva, meni ne smeta, već rekoh, imao sam loše samplove, bas solo je katastrofa, tačno, a upravo poenta texta jeste da bude to što jeste... Quote
beholder Posted June 26, 2007 Report Posted June 26, 2007 (edited) Mi podrzavamo onaj thrash koji su pravili NE THRASH bendovi---svasta ce se cuti ovde....Prvo se stvara pravac pa se onda daje ime...Ко јебе матер Џејмсу!Него thrash метал значи разбијачки метал, а не метал распадања. Ја се не сећам ниједног thrash који се распадао колико је лоше звучао.Pa hteli to ili ne Jamesova muzika se slusa i slusace se za vijek i vijekovane ne ne.. nisam to hteo da kazem uopste... pogresno si me razumeo... naravno da svi poznati thrash metal bendovi sviraju dobro ono sto sviraju, nego sam to rekao u smilsu: Mi smo raspad, mi volimo da smrdimo, da smo non-stop pijani, volimo da smo prljavi, ruzni odvratni, i tako to...U pravu si za to sta thrash metal u stvari treba da znaci, tako i ja isto mislim :pivopije:E, nadam se da cemo zavrsiti sa skoro pesmu "Your worthless power", pa cete moci i nju da cujete, mislim ona je zavrsena, ali to je najsiroviji probni snimak sa ocajnim zvukom gitare... Edited June 26, 2007 by beholder Quote
Tower... Posted June 28, 2007 Author Report Posted June 28, 2007 Sutra svirka u SKCu!!! Sviraćemo tri autorske i dve obrade... Quote
Tower... Posted June 30, 2007 Author Report Posted June 30, 2007 Pa vi se ne shalite... Ne razumem poentu posta... Inače, svirka je, po mom mišljenju, prošla prilično dobro za prvu svirku... Dajte neke komente! Evo sličice: Quote
Painkiller_JP Posted June 30, 2007 Report Posted June 30, 2007 Ne razumem poentu posta... Inače, svirka je, po mom mišljenju, prošla prilično dobro za prvu svirku... Dajte neke komente! Evo sličice: Nema pekija necu da se igram... Quote
beholder Posted July 1, 2007 Report Posted July 1, 2007 ehh... jebes ga sad... smor. Bice mene... Quote
Black_Hand_Inn Posted July 2, 2007 Report Posted July 2, 2007 ova bela narukvica je neka metallica fora? Quote
Recommended Posts