Tihi Posted November 14, 2007 Report Posted November 14, 2007 Jej ! Aj sada neki komentari ! Pozdrav ! Quote
Sandman Posted November 15, 2007 Report Posted November 15, 2007 GOTOVO JE, GOTOVO!!! EP će se zvati "Dredge Metal", kao "novi pravac", šatro, gistro... Pa shto onda ne prebacish temu na dredge metal podforum? Quote
Tower... Posted November 17, 2007 Author Report Posted November 17, 2007 Kad se Boško vrati iz vojske, će da prebacimo... Dajte, ljudi, preslušajte snimak, bacite koment, pa makar negativan... Quote
Sgt.Splatter Posted November 17, 2007 Report Posted November 17, 2007 produkcija i nije full... lepse mi je sve zvucalo onda uzivo u skcu, prvi put kad sam vas cuo Quote
Tower... Posted November 18, 2007 Author Report Posted November 18, 2007 Pa, ja ne volim modernu produkciju, trudili smo se da što više liči na osamdesete... Quote
Sgt.Splatter Posted November 18, 2007 Report Posted November 18, 2007 pa, preterali ste xD ne, ozbiljno... ako ces nesto detaljnije samo mislim da je praznjikava... samo napred i zvuk se vezba Quote
SATAN-iz Batajnice Posted November 19, 2007 Report Posted November 19, 2007 E ovo je jedan od kvalitetnijih domacih bendova.Bez obzira sto im frontmen ima emo frizuru i sto im jebasista rastaman sasvim ok zvuci.Produkcija je ok (za moj ukus) a i stvari su super.Samo ono malko suvise mi podseca na staru metaliku ali nema veze .Othello's Poem je super stvar.Samo tako nastavite i promenite malo imidz clanova i necete imati frku sa uspehom. Quote
Guest Razbijač-NAAĆI Posted November 19, 2007 Report Posted November 19, 2007 E ovo je jedan od kvalitetnijih domacih bendova.Bez obzira sto im frontmen ima emo frizuru i sto im jebasista rastaman sasvim ok zvuci. Koji si ti psihopata jebote leba. ti slušaš muziku zbog muzike ili zbog frizura? ako je bend dobar, oni mogu da izgledaju i ko najgori homoseksualci pa cu ih opet slušati. Hellhammer kara maloletnice,pa opet,ti slušaš mayhem....jebi ga,odrasti. Quote
Tower... Posted November 19, 2007 Author Report Posted November 19, 2007 LJUDI, NEMA VIŠE EMO FRIZURE, JA SAM SE OŠIŠ'O!!! 'Fala, Satane, 'fala na pohvalama... Liči malo na staru Metallicu i na Megadeth, jbg, to su nam prve pesme, ove koje sad radimo su nešto originalnije. Quote
voodoo_ Posted November 19, 2007 Report Posted November 19, 2007 (edited) @Razbijač: A jesi ti čuo za trpanje i sprdnju? Što sve mora da se shvati ozbiljno i doslovno, ko da ste neki debili jebote. Elem, uopšte nisam konstatovao ovu temu kad je otvorena; ona pesma s početka ima sranje tekst i vokal, ali zvuči sjajno (osim bas "solaže" na kraju). I rifovi i zvuk, sve je super. Hoću reći, to je stil koji je dobar i za kućno slušanje i za live nastupe, da ne pričam što mi je toplo oko srca kad čujem nešto što liči na staru Metaliku i Megadeth, pa makar milion puta prežvakano. Samo napred! Edited November 19, 2007 by voodoo84 Quote
Tower... Posted November 19, 2007 Author Report Posted November 19, 2007 @Razbijač: A jesi ti čuo za trpanje i sprdnju? Što sve mora da se shvati ozbiljno i doslovno, ko da ste neki debili jebote. Elem, uopšte nisam konstatovao ovu temu kad je otvorena; ona pesma s početka ima sranje tekst i vokal, ali zvuči sjajno (osim bas "solaže" na kraju). I rifovi i zvuk, sve je super. Hoću reći, to je stil koji je dobar i za kućno slušanje i za live nastupe, da ne pričam što mi je toplo oko srca kad čujem nešto što liči na staru Metaliku i Megadeth, pa makar milion puta prežvakano. Samo napred! Ma, to je sranje snimak od pre godinu dana, imaš novi, profi snimak na MajSpejsu, link je u mom potpisu!!! Quote
voodoo_ Posted November 19, 2007 Report Posted November 19, 2007 Srećom ti je link i u profilu, pošto sam potpise isključio Quote
voodoo_ Posted November 19, 2007 Report Posted November 19, 2007 Skinuo sam sve, odlično je. Nego gleda sestra šta skidam i samo reče "jao pa ovi su iz moje škole" mislim da je verovatno i znaš, godinu dana mlađa od tebe. Quote
Guest Lillith Posted November 19, 2007 Report Posted November 19, 2007 Hej, bila sam na vasoj svirci 9. novembra u III bili ste cool. Sve pohvale!!! Sad cu da skinem vase pesmice... Quote
lemmy sixx Posted November 19, 2007 Report Posted November 19, 2007 Poslusao sam ove stvari na myspace,i mogu reci da mi se dopadaju.Dobro zvuci.Jedina stvar koja mi se ne svidja je vokal...al' stvarno mi se ne svidja.Ima momenata kada je dobar,i fino se uklopi uz muziku,ali u vecini slucajeva mi se ne svidja.Previse sirov,hrapav i grub za ovakvu muziku. Neko spomenuo originalnost.Kakva bre originalnost?Ovi momci sviraju thrash metal,i to bay area.Tu se zna sta je sta,nema tu eksperimentisanja.Sta bi trebali,zenski vokal i klavijature ubaciti?Idi bezi,bay area thrash je bay area thrash,i tako i treba da zvuci.Samo picite vi ovako momci,kakva bre originalnost.Zajebite te gothicare sto svugde hoce fagot i violinu da uvale. U globalu,pozitivna i dobra svirka.Rock on! Quote
Tower... Posted November 19, 2007 Author Report Posted November 19, 2007 Još jednom, hvala svima na pohvalama... (koja sam šlihtara ) @ voodo Znam dosta djevojaka '91... @ lemmy Pa, poslušaj onaj stari snimak, pa uporedi koliko mi se glas popravio od tada... Napredujem dosta, pokušavam da izgradim neki svoj stil, mada sam na ovim pesmama jednostavno uš'o u kabinu i drao se na sav glas... Meni je skroz OK ispao vokal ovog puta, mada potpuno razumem ako se tebi ne sviđa... Quote
lemmy sixx Posted November 20, 2007 Report Posted November 20, 2007 Nisam ja rekao da je vokal los,vec da mi se ne svidja,i da mi se nekako ne uklapa u muziku.Pregrub mi je malo za thrash ovakvog tipa.Ali napredak je evidentan. Quote
SATAN-iz Batajnice Posted November 20, 2007 Report Posted November 20, 2007 Koji si ti psihopata jebote leba. ti slušaš muziku zbog muzike ili zbog frizura? ako je bend dobar, oni mogu da izgledaju i ko najgori homoseksualci pa cu ih opet slušati. Hellhammer kara maloletnice,pa opet,ti slušaš mayhem....jebi ga,odrasti. @Razbijač: A jesi ti čuo za trpanje i sprdnju? Što sve mora da se shvati ozbiljno i doslovno, ko da ste neki debili jebote. Elem, uopšte nisam konstatovao ovu temu kad je otvorena; ona pesma s početka ima sranje tekst i vokal, ali zvuči sjajno (osim bas "solaže" na kraju). I rifovi i zvuk, sve je super. Hoću reći, to je stil koji je dobar i za kućno slušanje i za live nastupe, da ne pričam što mi je toplo oko srca kad čujem nešto što liči na staru Metaliku i Megadeth, pa makar milion puta prežvakano. Samo napred! Vudu iskuliraj se ova je prica. Nalog Razbijac koristi par separatistickih smradova iz vojvodine,tj tacnije par debelih novosadjana kojima je jako dosadno.Odlucili da spamuju pa misle mene da smaraju.Retardi su svi koliko ih ima Quote
Guest Razbijač-NAAĆI Posted November 20, 2007 Report Posted November 20, 2007 Vudu iskuliraj se ova je prica. Nalog Razbijac koristi par separatistickih smradova iz vojvodine,tj tacnije par debelih novosadjana kojima je jako dosadno.Odlucili da spamuju pa misle mene da smaraju.Retardi su svi koliko ih ima Jel znaš kakav je Fatality of Liu Kanga? Quote
enclave Posted November 20, 2007 Report Posted November 20, 2007 Sindel ima najbolji fataliti a i Siva kad te zakopa u zemlju je do jaja. Quote
Guest Razbijač-NAAĆI Posted November 21, 2007 Report Posted November 21, 2007 @enclave mali,ne skreći sa teme,znaš da su za to počeli da daju warn i ban? nego,dobar je ovo bend,svidja mi se ime---fatality...al' kad čujete moj body blows... mogli bi leba mu na zajedničke svirke,al da vi svirate pre nas. Quote
kIDd Posted November 21, 2007 Report Posted November 21, 2007 Degen^^ Sve pohvale da ne hvalim samo tower-a... Jebaste kevu sa ovim snimanjima ealno Quote
Tower... Posted November 22, 2007 Author Report Posted November 22, 2007 Stavio sam nas na Metal-Archives.com!!! http://metal-archives.com/band.php?id=110998 Slušajte snimke sa spejsa, komentarišite... Mi već spremamo novi materijal, al' to je već druga priča... Biće uskoro svirki da delimo to što smo snimili. Quote
Wild Child Posted November 23, 2007 Report Posted November 23, 2007 jeste vi neka Metalika ?:MJETAL: Quote
Recommended Posts